Γενικά βελτιωμένος θα είναι ο καιρός το επόμενο τριήμερο με ηλιοφάνεια, παροδικές νεφώσεις και τις απογευματινές ώρες τοπικές βροχές ή όμβρους κυρίως στα ηπειρωτικά ορεινά.

Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5, στο Αιγαίο 6 και από την Παρασκευή τοπικά 7 μποφόρ.

Τέλος, η θερμοκρασία θα σημειώσει άνοδο την Πέμπτη και την Παρασκευή.

Πιο αναλυτικά, σήμερα Πέμπτη:

Στην Αττική, ηλιοφάνεια με πρόσκαιρη συννεφιά το απόγευμα, μεταβλητοί άνεμοι 3 με 5 μποφόρ και η θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης από 19 έως 34 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θράκη και στη Μακεδονία, ήλιος με τοπικές νεφώσεις και σποραδικές βροχές ή όμβρους κυρίως τις απογευματινές ώρες στα ορεινά. Η θερμοκρασία από 12 έως 35 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη, ηλιοφάνεια με παροδικές νεφώσεις το απόγευμα και το θερμόμετρο από 19 έως 34 βαθμούς.

Στην Ήπειρο, στα νησιά του Ιονίου και στη δυτική Στερεά Ελλάδα, ήλιος με τοπική συννεφιά και λίγες βροχές στα ηπειρωτικά ορεινά το απόγευμα. Η θερμοκρασία από 15 έως 35 και τοπικά 36 βαθμούς.

Στην Πάτρα, ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις.

Στην Πελοπόννησο, ήλιος με τοπικές νεφώσεις και πρόσκαιρες βροχές ή όμβρους κυρίως στα ορεινά το απόγευμα. Ο υδράργυρος από 14 έως 34 βαθμούς.

Στα Κύθηρα, ηλιοφάνεια με πρόσκαιρες νεφώσεις και η θερμοκρασία έως 28 βαθμούς.

Στην Κρήτη και στις Κυκλάδες, ήλιος με παροδική συννεφιά, άνεμοι βορειοδυτικών διευθύνσεων 4 με 6 μποφόρ και το θερμόμετρο από 20 έως 29 βαθμούς.

Στα Δωδεκάνησα και στα νησιά του βορείου και ανατολικού Αιγαίου, ηλιοφάνεια με τοπικές νεφώσεις, άνεμοι από βορειοδυτικές διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ και η θερμοκρασία έως 31 βαθμούς.

Στη Θεσσαλία, την κεντρική και την ανατολική Στερεά Ελλάδα, ήλιος με τοπικές νεφώσεις και παροδικές βροχές ή καταιγίδες τις απογευματινές ώρες κυρίως στα ορεινά. Ο υδράργυρος από 17 έως 36 και τοπικά 37 βαθμούς.