Καλός θα παραμείνει ο καιρός και την Πέμπτη, με ηλιοφάνεια, τοπική συννεφιά στα ανατολικά και μόνο στην Κρήτη παροδικές βροχές, όπου στα ορεινά θα πέσουν και λίγα χιόνια. Ήλιο με τοπική συννεφιά στα δυτικά και βόρεια θα έχουμε και την Παρασκευή. Το Σάββατο, τοπικές βροχές αναμένονται στα δυτικά, στα βόρεια και στο ανατολικό Αιγαίο. Τέλος, την Παρασκευή και το Σάββατο, η ορατότητα το πρωί θα είναι τοπικά περιορισμένη κυρίως στα ηπειρωτικά.

Οι άνεμοι στα δυτικά θα πνέουν από ανατολικές διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ την Πέμπτη και θα στραφούν σε δυτικών διευθύνσεων από την Παρασκευή. Στα ανατολικά, θα έχουμε βοριάδες 5 με 7 μποφόρ, με βαθμιαία εξασθένηση την Παρασκευή και στροφή σε δυτικούς με ένταση 3 με 5 μποφόρ.

Τέλος, η θερμοκρασία την Πέμπτη θα σημειώσει μικρή πτώση και μικρή άνοδο την Παρασκευή και το Σάββατο.

Πιο αναλυτικά, σήμερα Πέμπτη:

Στη Θράκη και στη Μακεδονία, ηλιοφάνεια με λίγα σύννεφα και θερμοκρασία από μείον 3 έως 11 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη, καλός καιρός και το θερμόμετρο από 2 έως 11 βαθμούς.

Στην Ήπειρο, στα νησιά του Ιονίου και στη δυτική Στερεά Ελλάδα, ήλιος, άνεμοι ανατολικών διευθύνσεων 3 με 5 μποφόρ και θερμοκρασία από μείον 4 έως 15 βαθμούς.

Στην Πελοπόννησο, γενικά αίθριος καιρός και ο υδράργυρος από μείον 3 έως 16 βαθμούς.

Στα Κύθηρα, πολύ ισχυροί βορειοανατολικοί άνεμοι.

Στην Κρήτη και στις Κυκλάδες, παροδικές νεφώσεις με τοπικές ασθενείς βροχές στην Κρήτη και λίγα χιόνια στα ορεινά. Βοριάδες 6 με 7 μποφόρ και το θερμόμετρο από 6 έως 13 βαθμούς.

Στα Δωδεκάνησα και στα νησιά του βορειοανατολικού Αιγαίου, ήλιος με τοπικές νεφώσεις, άνεμοι βορείων διευθύνσεων 5 με 7 μποφόρ και θερμοκρασία έως 14 βαθμούς.

Στη Θεσσαλία, την κεντρική και την ανατολική Στερεά Ελλάδα, ηλιοφάνεια με πρόσκαιρη συννεφιά στα ανατολικά το πρωί και ο υδράργυρος από μείον 3 έως 13 βαθμούς.

Στην Αττική, ηλιοφάνεια με λίγα σύννεφα το πρωί, βοριάδες 4 με 6 μποφόρ και θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης από 2 έως 12 βαθμούς Κελσίου.