Με πρόσκαιρες τοπικές βροχές κυρίως στην ανατολική χώρα θα κυλήσει ο καιρός το επόμενο διήμερο. Θα υπάρχουν όμως και μεγάλα διαστήματα ηλιοφάνειας. Το Σάββατο θα έχουμε γενικά αίθριο καιρό με λίγα σύννεφα στα δυτικά και βόρεια.

Οι άνεμοι το επόμενο τριήμερο θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις με ένταση 4 με 6 μποφόρ με εξασθένηση το Σάββατο.

Τέλος, η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο.

Πιο αναλυτικά, σήμερα Πέμπτη:

Στη Θράκη και στη Μακεδονία, τοπικά αυξημένη συννεφιά με λίγες βροχές ως το απόγευμα. Η θερμοκρασία από 3 έως 16 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη, τοπικές νεφώσεις. Βορειοδυτικοί άνεμοι 3 με 5 μποφόρ και το θερμόμετρο από 6 έως 16 βαθμούς.

Στην Ήπειρο, στα νησιά του Ιονίου και στη δυτική Στερεά Ελλάδα, ήλιος με παροδική συννεφιά και πιθανές βροχές. Βαθμιαία βόρειοι άνεμοι 3 με 5 μποφόρ και θερμοκρασία από 4 έως 18 βαθμούς.

Στην Πελοπόννησο, τοπικές νεφώσεις με πρόσκαιρες βροχές και ο υδράργυρος από 0 έως 18 βαθμούς.

Στα Κύθηρα, αυξημένη συννεφιά κατά περιόδους και θερμοκρασία έως 16 βαθμούς.

Στην Κρήτη και στις Κυκλάδες, τοπικές νεφώσεις με πιθανότητα πρόσκαιρης βροχής στην Κρήτη. Βόρειοι άνεμοι 3 με 5 μποφόρ και το θερμόμετρο από 8 έως 16 βαθμούς.

Στα Δωδεκάνησα και στα νησιά του βορειοανατολικού Αιγαίου, ήλιος με παροδικές νεφώσεις. Άνεμοι από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και στα νότια ως 6 μποφόρ και θερμοκρασία έως 17 βαθμούς.

Στη Θεσσαλία, την κεντρική και την ανατολική Στερεά Ελλάδα, ηλιοφάνεια με τοπικές νεφώσεις και πιθανότητα για παροδικές βροχές κυρίως στα ορεινά. Ο υδράργυρος από 6 έως 16 βαθμούς.

Στην Αττική, ήλιος με τοπικές νεφώσεις. Βόρειοι άνεμοι 3 με 4 μποφόρ και θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης από 7 έως 15 βαθμούς Κελσίου.

Σχόλια

σχόλια