Με αραιές νεφώσεις και σκόνη κυρίως στα νότια, θα κυλήσει ο καιρός το επόμενο τριήμερο. Λίγες τοπικές βροχές ή μεμονωμένες καταιγίδες θα σημειωθούν κυρίως στα δυτικά, κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά τις θερμές ώρες της ημέρας.

Οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβλητές και τοπικά ανατολικές διευθύνσεις 3 με 5 και το Σάββατο ως 6 μποφόρ.

Τέλος, η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

Πιο αναλυτικά, σήμερα Πέμπτη:

Στην Αττική, αραιή συννεφιά κατά περιόδους, άνεμοι μεταβλητών διευθύνσεων 3 με 4 μποφόρ και η θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης από 17 έως 29 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θράκη και στη Μακεδονία, ήλιος με τοπικές νεφώσεις και πιθανότητα βροχής τις απογευματινές ώρες. Η θερμοκρασία από 10 έως 29 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη, πρόσκαιρη συννεφιά και το θερμόμετρο από 17 έως 28 βαθμούς.

Στην Ήπειρο, στα νησιά του Ιονίου και στη δυτική Στερεά Ελλάδα, ηλιοφάνεια με παροδικές νεφώσεις και πιθανότητα βροχής, άνεμοι μεταβλητών διευθύνσεων 3 με 4 μποφόρ και η θερμοκρασία από 13 έως 26 βαθμούς.

Στην Πελοπόννησο, αφρικανική σκόνη, πρόσκαιρα αυξημένη συννεφιά με τοπικές βροχές και ο υδράργυρος από 12 έως 29 βαθμούς.

Στα Κύθηρα, ήλιος με λίγα σύννεφα και η θερμοκρασία έως 26 βαθμούς.

Στην Κρήτη και στις Κυκλάδες, γενικά αίθριος καιρός με αραιές νεφώσεις, άνεμοι δυτικών και βαθμιαία νότιων διευθύνσεων 3 με 4 μποφόρ και το θερμόμετρο από 18 έως 28 βαθμούς.

Στα Δωδεκάνησα και στα νησιά του βορείου και ανατολικού Αιγαίου, ηλιοφάνεια με αραιή συννεφιά, άνεμοι μεταβλητών διευθύνσεων 3 με 5 μποφόρ και η θερμοκρασία έως 29 βαθμούς.

Στη Θεσσαλία, την κεντρική και την ανατολική Στερεά Ελλάδα, ήλιος με τοπικές νεφώσεις, σκόνη και πιθανότητα παροδικών βροχών. Ο υδράργυρος από 14 έως 30 βαθμούς.

 

Σχόλια

σχόλια