Το επόμενο τριήμερο, ο καιρός θα είναι βελτιωμένος, με ηλιοφάνεια, πρόσκαιρες νεφώσεις, ενώ τοπικές βροχές ή όμβροι αναμένονται μόνο στα ηπειρωτικά κυρίως ορεινά τις απογευματινές ώρες.

Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και στο Αιγαίο τοπικά 6 μποφόρ.

Τέλος, η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο.

Πιο αναλυτικά, σήμερα Πέμπτη:

Στην Αττική, ήλιος με παροδικές νεφώσεις, άνεμοι βορείων διευθύνσεων 3 με 5 μποφόρ και η θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης από 20 έως 33 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θράκη και στη Μακεδονία, ήλιος με τοπικές νεφώσεις και πρόσκαιρες βροχές στα ορεινά το απόγευμα. Η θερμοκρασία από 13 έως 31 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη, ηλιοφάνεια με λίγα σύννεφα και το θερμόμετρο από 19 έως 30 βαθμούς.

Στην Ήπειρο, στα νησιά του Ιονίου και στη δυτική Στερεά Ελλάδα, ήλιος με παροδικές νεφώσεις και τοπικές βροχές ή όμβρους στα ηπειρωτικά ορεινά τις απογευματινές ώρες. Η θερμοκρασία από 14 έως 31 βαθμούς.

Στην Πάτρα, ηλιοφάνεια με λίγα σύννεφα.

Στην Πελοπόννησο, ήλιος με πρόσκαιρες νεφώσεις και ο υδράργυρος από 14 έως 31 βαθμούς.

Στα Κύθηρα, καλός καιρός και η θερμοκρασία έως 28 βαθμούς.

Στην Κρήτη και στις Κυκλάδες, παροδική συννεφιά και γρήγορη βελτίωση, άνεμοι βορείων διευθύνσεων 4 με 6 μποφόρ και το θερμόμετρο από 20 έως 29 βαθμούς.

Στα Δωδεκάνησα και στα νησιά του βορείου και ανατολικού Αιγαίου, ήλιος με λίγα σύννεφα, άνεμοι από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ και η θερμοκρασία έως 30 βαθμούς.

Στη Θεσσαλία, την κεντρική και την ανατολική Στερεά Ελλάδα, ηλιοφάνεια με πρόσκαιρες νεφώσεις και τοπικές βροχές το απόγευμα στα ορεινά. Ο υδράργυρος από 17 έως 33 βαθμούς.