Με βροχές, σποραδικές καταιγίδες στα νότια και ανατολικά θαλάσσια τμήματα και χιόνια στα ηπειρωτικά ορεινά και βόρεια ημιορεινά θα κυλήσει ο καιρός την Πέμπτη. Την Παρασκευή, τα φαινόμενα στα δυτικά και βαθμιαία στα βόρεια θα σταματήσουν, ενώ το Σάββατο σταδιακά θα περιοριστούν στα νότια.

Οι άνεμοι την Πέμπτη θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις στα δυτικά 5 με 7 και στα ανατολικά 7 με 9 μποφόρ, αλλά την Παρασκευή και το Σάββατο αναμένεται σταδιακή εξασθένηση.

Τέλος, η θερμοκρασία θα σημειώσει αισθητή πτώση την Πέμπτη, και την Παρασκευή και το Σάββατο θα κυμαίνεται σε χαμηλά επίπεδα.

Πιο αναλυτικά, σήμερα Πέμπτη:

Στην Αττική, τοπικές βροχές με σταδιακή εξασθένηση, βόρειοι άνεμοι 6 με 8 μποφόρ και η θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης από 7 έως 13 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θράκη και στη Μακεδονία, τοπικές βροχές ή χιονόνερο και χιόνια στα ανατολικά και στα λοιπά ορεινά. Η θερμοκρασία από μείον 2 έως 9 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη, ασθενείς βροχές και χιονόνερο ή χιόνι στα ορεινά. Το θερμόμετρο από 4 έως 9 βαθμούς.

Στην Ήπειρο, στα νησιά του Ιονίου και στη δυτική Στερεά Ελλάδα, τοπικές βροχές και χιόνια στα ηπειρωτικά ορεινά, άνεμοι ανατολικών διευθύνσεων 5 με 7 μποφόρ και η θερμοκρασία από 3 έως 16 βαθμούς.

Στην Πελοπόννησο, παροδικές βροχές και χιόνι στα ορεινά με σταδιακή εξασθένηση. Ο υδράργυρος από 3 έως 17 βαθμούς.

Στα Κύθηρα, παροδικές βροχές και θυελλώδεις βορειοανατολικοί άνεμοι.

Στην Κρήτη και στις Κυκλάδες, σποραδικές βροχές ή καταιγίδες, άνεμοι βορείων διευθύνσεων 7 με 9 μποφόρ στα δυτικά τμήματα και το θερμόμετρο από 12 έως 18 βαθμούς.

Στα Δωδεκάνησα και στα νησιά του βορείου και ανατολικού Αιγαίου, βροχές και πρόσκαιρες καταιγίδες, άνεμοι από ανατολικές διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ στα νότια και 7 με 9 μποφόρ στα βόρεια και η θερμοκρασία έως 19 βαθμούς.

Στη Θεσσαλία, την κεντρική και την ανατολική Στερεά Ελλάδα, τοπικές βροχές, χιόνια στα ορεινά και πιθανώς στα βόρεια ημιορεινά. Ο υδράργυρος από 4 έως 13 βαθμούς.