Ένα ζευγάρι βγήκε για φαγητό προχθές το βράδυ στο Σικάγο με τη Huracán Spider, αλλά ενεπλάκη σε ατύχημα και κατέληξε κάτω από ένα Honda Civic.

Σύμφωνα με τον οδηγό της Lambo, τους χτύπησε ένα άλλο αυτοκίνητο κι αυτός, αντί να πατήσει το φρένο, μπέρδεψε τα πεντάλ και πάτησε γκάζι. Το αποτέλεσμα ήταν να βρεθούν κάτω από το Civic, αλλά ευτυχώς βγήκαν χωρίς γρατζουνιά. Μέσα στο Civic δεν υπήρχε κανένας.

Πολλά πρακτορεία και ΜΜΕ έβγαλαν στη δημοσιότητα το συμβάν, όπως το CBS Chicago και η WGN TV που το ποστάρισε στα κοινωνικά δίκτυα.

Yikes. A Lamborghini was crushed underneath another car in a crash Friday evening in the West Loop. No injuries were reported.

Publiée par WGN TV sur Vendredi 6 juillet 2018

Τελικά, το σφηνοειδές σχήμα της Lambo φαίνεται να λειτούργησε ευνοϊκά για  τους επιβάτες της καθώς η ενέργεια της σύγκρουσης απορροφήθηκε στο να σηκωθεί το Civic στον αέρα. Και είναι αξιοσημείωτο το πώς η Huracán Spider προστάτεψε το ζευγάρι αν και δεν είχε σκεπή. Ο οδηγός δεν ζαλίστηκε καν και είπε μετά ότι το πρώτο πράγμα που σκέφτηκε ήταν να βγουν αμέσως από το αυτοκίνητο επειδή μύριζε βενζίνη και μπορεί να ξέσπαγε φωτιά.

Όπως αναφέρει το CBS, το ζευγάρι δεν έδειξε να πτοείται από τη ζημιά και δήλωσε ότι θα βγει να αγοράσει άλλο αυτοκίνητο, αύριο Δευτέρα. Πιστεύουμε ότι θα ξαναπάρει Lambo, αφού τους προστάτεψε τόσο καλά.

Διαβάστε επίσης:

Lamborghini Huracan 2.500 ίππων: Παγκόσμιο ρεκόρ τελικής ταχύτητας! (βίντεο)

Σχόλια

σχόλια