Γενικά καλός θα είναι ο καιρός το επόμενο διήμερο στις περισσότερες περιοχές της χώρας με ηλιοφάνεια και παροδικές νεφώσεις, ενώ τοπικές βροχές ή όμβροι αναμένονται στη βόρεια χώρα και τα υπόλοιπα ηπειρωτικά ορεινά κυρίως τις απογευματινές ώρες. Από την Κυριακή το απόγευμα ο καιρός αλλάζει με βροχές και καταιγίδες να αναμένονται σε αρκετές περιοχές της δυτικής, κεντρικής και βόρεια χώρας.

Οι άνεμοι την Παρασκευή θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ, με στροφή το Σάββατο σε βορείων διευθύνσεων 3 με 5 μποφόρ και την Κυριακή και πάλι σε νοτίων διευθύνσεων 4 με 6 μποφόρ.

Τέλος, η θερμοκρασία θα σημειώσει άνοδο την Παρασκευή.

Πιο αναλυτικά, σήμερα Παρασκευή:

Στην Αττική, ηλιοφάνεια με παροδικές νεφώσεις, άνεμοι μεταβλητών διευθύνσεων 3 με 4 μποφόρ και η θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης από 12 έως 25 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θράκη και στη Μακεδονία, ήλιος με παροδικές νεφώσεις και τοπικές βροχές ή όμβρους. Η θερμοκρασία από 5 έως 25 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη, ηλιοφάνεια με πρόσκαιρη συννεφιά και το θερμόμετρο από 10 έως 24 βαθμούς.

Στην Ήπειρο, στα νησιά του Ιονίου και στη δυτική Στερεά Ελλάδα, ήλιος με τοπικές νεφώσεις και πρόσκαιρες βροχές στα ηπειρωτικά ορεινά. Η θερμοκρασία από 8 έως 22 βαθμούς.

Στην Πάτρα, ηλιοφάνεια με αραιή συννεφιά.

Στην Πελοπόννησο, ήλιος με τοπικές νεφώσεις και ο υδράργυρος από 5 έως 23 βαθμούς.

Στα Κύθηρα, ηλιοφάνεια με λίγα σύννεφα και η θερμοκρασία έως 21 βαθμούς.

Στην Κρήτη και στις Κυκλάδες, ήλιος με αραιές νεφώσεις, άνεμοι νοτίων διευθύνσεων 4 με 6 μποφόρ και το θερμόμετρο από 11 έως 23 βαθμούς.

Στα Δωδεκάνησα και στα νησιά του βορείου και ανατολικού Αιγαίου, ηλιοφάνεια με συννεφιά κατά διαστήματα, άνεμοι από νότιες διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ και η θερμοκρασία έως 21 βαθμούς.

Στη Θεσσαλία, την κεντρική και την ανατολική Στερεά Ελλάδα, ήλιος με τοπικές νεφώσεις και πρόσκαιρες βροχές στα βόρεια ορεινά. Ο υδράργυρος από 10 έως 26 βαθμούς.