Με παροδικές νεφώσεις στα ηπειρωτικά θα κυλήσει ο καιρός το επόμενο τριήμερο, ενώ τοπικές βροχές ή όμβροι θα εκδηλωθούν κυρίως τις απογευματινές ώρες στα ορεινά.

Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5, στο Αιγαίο 6 και την Παρασκευή τοπικά 7 μποφόρ.

Τέλος, η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση το Σαββατοκύριακο.

Πιο αναλυτικά, σήμερα Παρασκευή:

Στην Αττική, ηλιοφάνεια με πρόσκαιρη συννεφιά το απόγευμα, βόρειοι άνεμοι 3 με 5 μποφόρ και η θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης από 21 έως 34 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θράκη και στη Μακεδονία, ήλιος με τοπικές νεφώσεις και σποραδικές βροχές ή όμβρους κυρίως τις απογευματινές ώρες. Η θερμοκρασία από 14 έως 35 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη, ηλιοφάνεια με παροδικές νεφώσεις και τοπικές βροχές ή όμβρους κυρίως το απόγευμα. Το θερμόμετρο από 21 έως 33 βαθμούς.

Στην Ήπειρο, στα νησιά του Ιονίου και στη δυτική Στερεά Ελλάδα, ήλιος με τοπική συννεφιά και παροδικές βροχές στα ηπειρωτικά κυρίως ορεινά το απόγευμα. Η θερμοκρασία από 16 έως 34 βαθμούς.

Στην Πάτρα, ηλιοφάνεια με τοπικές νεφώσεις και πιθανή βροχή.

Στην Πελοπόννησο, ήλιος με τοπικές νεφώσεις και πρόσκαιρες βροχές ή όμβρους κυρίως στα ορεινά το απόγευμα. Ο υδράργυρος από 15 έως 34 βαθμούς.

Στα Κύθηρα, ηλιοφάνεια και η θερμοκρασία έως 29 βαθμούς.

Στην Κρήτη και στις Κυκλάδες, γενικά αίθριος καιρός, άνεμοι βορείων διευθύνσεων 4 με 6 μποφόρ και το θερμόμετρο από 21 έως 30 βαθμούς.

Στα Δωδεκάνησα και στα νησιά του βορείου και ανατολικού Αιγαίου, ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις, άνεμοι από βορειοδυτικές διευθύνσεις 5 με 7 μποφόρ στα νότια και η θερμοκρασία έως 31 βαθμούς.

Στη Θεσσαλία, την κεντρική και την ανατολική Στερεά Ελλάδα, ήλιος με τοπικές νεφώσεις και παροδικές βροχές ή καταιγίδες τις απογευματινές ώρες κυρίως στα ορεινά. Ο υδράργυρος από 19 έως 36 βαθμούς.