Καλός θα είναι ο καιρός το επόμενο διήμερο σε όλη τη χώρα. Την Κυριακή, τοπικές νεφώσεις θα υπάρχουν στα δυτικά και βόρεια με παροδικές βροχές ή καταιγίδες στα βορειοδυτικά.

Οι άνεμοι θα πνέουν, στα δυτικά από δυτικές διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ, στα ανατολικά αρχικά βοριάδες 4 με 6 μποφόρ, με στροφή σε δυτικών διευθύνσεων από το Σάββατο.

Τέλος, η θερμοκρασία θα σημειώσει άνοδο.

Πιο αναλυτικά, σήμερα Παρασκευή:

Στην Αττική, ήλιος, μεταβλητοί άνεμοι 3 με 4 μποφόρ και η θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης από 20 έως 32 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θράκη και στη Μακεδονία, γενικά αίθριος καιρός και η θερμοκρασία από 10 έως 31 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη, καλός καιρός και το θερμόμετρο από 17 έως 30 βαθμούς.

Στην Ήπειρο, στα νησιά του Ιονίου και στη δυτική Στερεά Ελλάδα, ηλιοφάνεια με λίγα σύννεφα, άνεμοι δυτικών διευθύνσεων 3 με 5 μποφόρ και η θερμοκρασία από 13 έως 31 βαθμούς.

Στην Πελοπόννησο, ήλιος και ο υδράργυρος από 12 έως 31 βαθμούς.

Στα Κύθηρα, καλός καιρός και η θερμοκρασία έως 28 βαθμούς.

Στην Κρήτη και στις Κυκλάδες, ήλιος με παροδικές νεφώσεις, βορειοδυτικοί άνεμοι 4 με 5 μποφόρ και το θερμόμετρο από 20 έως 29 βαθμούς.

Στα Δωδεκάνησα και στα νησιά του βορείου και ανατολικού Αιγαίου, ηλιοφάνεια, άνεμοι βορείων διευθύνσεων 4 με 6 μποφόρ και θερμοκρασία έως 30 βαθμούς.

Στη Θεσσαλία, την κεντρική και την ανατολική Στερεά Ελλάδα, γενικά αίθριος καιρός και ο υδράργυρος από 14 έως 32 βαθμούς.