Καλός θα είναι ο καιρός το επόμενο τριήμερο, με ηλιοφάνεια, πρόσκαιρες νεφώσεις στα ηπειρωτικά, ενώ τοπικές βροχές ή όμβροι αναμένονται στα κεντρικά και βόρεια κυρίως ορεινά τις απογευματινές ώρες.

Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 και στο Αιγαίο το Σαββατοκύριακο τοπικά 7 μποφόρ.

Τέλος, η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο.

Πιο αναλυτικά, σήμερα Παρασκευή:

Στην Αττική, ήλιος με λίγα σύννεφα, άνεμοι βορείων διευθύνσεων 3 με 5 μποφόρ και η θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης από 20 έως 33 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θράκη και στη Μακεδονία, ήλιος με τοπικές νεφώσεις και πρόσκαιρες βροχές στα δυτικά και στα υπόλοιπα ορεινά το απόγευμα. Η θερμοκρασία από 13 έως 32 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη, ηλιοφάνεια με πρόσκαιρες νεφώσεις και πιθανή βροχή στα ορεινά. Το θερμόμετρο από 19 έως 30 βαθμούς.

Στην Ήπειρο, στα νησιά του Ιονίου και στη δυτική Στερεά Ελλάδα, ήλιος με παροδικές νεφώσεις και τοπικές βροχές ή όμβρους στα βόρεια και τα υπόλοιπα ηπειρωτικά ορεινά τις απογευματινές ώρες. Η θερμοκρασία από 15 έως 32 βαθμούς.

Στην Πάτρα, ηλιοφάνεια με συννεφιά κατά περιόδους.

Στην Πελοπόννησο, ήλιος με πρόσκαιρες νεφώσεις και ο υδράργυρος από 14 έως 32 βαθμούς.

Στα Κύθηρα, γενικά καλός καιρός και η θερμοκρασία έως 29 βαθμούς.

Στην Κρήτη και στις Κυκλάδες, ήλιος με λίγα σύννεφα, άνεμοι βορειοδυτικών διευθύνσεων 4 με 6 μποφόρ και το θερμόμετρο από 21 έως 30 βαθμούς.

Στα Δωδεκάνησα και στα νησιά του βορείου και ανατολικού Αιγαίου, γενικά αίθριος καιρός, άνεμοι από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ και η θερμοκρασία έως 31 βαθμούς.

Στη Θεσσαλία, την κεντρική και την ανατολική Στερεά Ελλάδα, ηλιοφάνεια με πρόσκαιρες νεφώσεις και τοπικές βροχές στα ορεινά το απόγευμα. Ο υδράργυρος από 17 έως 33 βαθμούς.