Μικρή ήταν ένα χαριτωμένο κοριτσάκι, με καρέ μαλλιά και ένα γλυκύτατο προσωπάκι. Σήμερα, είναι παρουσιάστρια της ελληνικής τηλεόρασης και εκτός από επαγγελματική επιτυχία, γνωρίζει την οικογενειακή ευτυχία στο πλευρό του συζύγου της Κρατερού Κατσούλη, με τον οποίο έχουν αποκτήσει δύο υπέροχα παιδιά.

Η ίδια είναι πολύ ενεργή στα social media και ειδικά στο Instagram, από όπου και μοιράζεται καθημερινά με τους διαδικτυακούς της φίλους στιγμές από την καθημερινότητά της. Αυτή τη φορά, όμως, έκανε μια ανάρτηση διαφορετική από τις άλλες, αφού δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό μια φωτογραφία από την παιδική της ηλικία.

«Η φωτογραφία που υπάρχει, όλα μου τα χρόνια, πάνω από το κρεβάτι των γονιών μου, αλλά εγώ αποφάσισα να την κάνω ασπρόμαυρη. Κάποια άλλη φορά, ίσως, να ποστάρω και την έγχρωμη. Τώρα έτσι αισθάνομαι», έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα που την συνόδευε, με τα likes να είναι εκατοντάδες μέσα σε λίγα λεπτά, όπως και τα τρυφερά σχόλια.

Ο λόγος για την Κατερίνα Καραβάτου, η οποία αυτό το Σαββατοκύριακο βρίσκεται στο πατρικό της και θέλησε να μας δείξει πώς ήταν πριν από αρκετά χρόνια, όταν ακόμα ζούμε με τους γονείς της και ήταν μαθήτρια