Με μία ανάρτηση στο προσφιλές του Facebook σχολιάζει ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας, Παύλος Πολάκης την καταδίκη του για εξύβριση του αποθανόντος δημοσιογράφου Βασίλη Μπεσκένη, σχετικά με τον δήθεν διορισμό του στο ΚΕΕΛΠΟ.


Καταδικάστηκε ο Παύλος Πολάκης – Δικαίωση μετά θάνατον για τον δημοσιογράφο Βασίλη Μπεσκένη

Όπως έγραψε στην ανάρτησή του, θα πάει την υπόθεση στο Εφετείο «από τη στιγμή που κάποιοι το συνεχίζουν», ενώ για ακόμη μία φορά επιτέθηκε «στα γνωστά ΜΜΕ», που αναφέρθηκαν στην καταδίκη του.

Συγκεκριμένα, ο Παύλος Πολάκης έγραψε: «Οργίασαν πάλι σημερα τα γνωστά ΜΜΕ για την καταδίκη μου και τη «μετα θανατον δικαίωση του δημοσιογράφου Βασιλη Μπεσκενη» υπευθύνου του Γραφειου τύπου του Αδωνη Γεωργιαδη οταν ηταν Υπ υγείας . Μην βιάζεστε .Δεν ασχολήθηκα επισταμένα με την αγωγή που μου εκανε λογω του τραγικού γεγονότος του θανάτου του(οπως σταμάτησα να ασχολούμαι και με εναν εκδότη οταν εμαθα πως έπασχε απο κακοήθεια) . Απο τη στιγμη ομως που κάποιοι το συνεχίζουν θα το κάνω στο εφετείο ! Εκει που μας χρώσταγαν δεν θα μας παρουν και το βόδι…… Μονο αυτο ως απαντηση ,τα αλλα εκει που πρεπει ….»

Οργίασαν πάλι σημερα τα γνωστά ΜΜΕ για την καταδίκη μου και τη "μετα θανατον δικαίωση του δημοσιογράφου Βασιλη Μπεσκενη…

Publiée par Παυλος Πολακης sur Mardi 12 février 2019

Η καταδίκη του Παύλου Πολάκη Συγκεκριμένα, το Μονομελές Πρωτοδικείο Αθηνών έκρινε ένοχο για εξύβριση τον αναπληρωτή υπουργό Υγείας, Παύλο Πολάκη, ο οποίος είχε κατηγορήσει τον Βασίλη Μπεσκένη ότι δήθεν διορίστηκε στο ΚΕΕΛΠΝΟ όταν αποχωρούσε από το γραφείο Τύπου του υπουργείου Υγείας όπου εργαζόταν επί υπουργίας Άδωνι Γεωργιάδη.

Η υπόθεση αφορούσε τις καταγγελίες του Παύλου Πολάκη στη Βουλή στις 6 Μαρτίου 2017, όταν ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας είχε ισχυριστεί ότι ο Άδωνις Γεωργιάδης είχε στείλει μέσω διευθυντή του στο ΚΕΕΛΠΝΟ λίστα με 25 άτομα που διορίστηκαν στον Οργανισμό μεταξύ των οποίων και ο εκλιπών δημοσιογράφος Βασίλης Μπεσκένης.

Η δικαστική απόφαση που καταδικάζει τον Παύλο Πολάκη δεν πέρασε απαρατήρητη από τον κόσμο των social media, με τους χρήστες του Twitter να ρίχνουν άφθονο «δηλητήριο» στον αναπληρωτή υπουργό, συνδυάζοντας ατάκες που έχει εκστομίσει κατά καιρούς.