Ο Παύλος Πολάκης έδωσε συνέχεια στην κόντρα που ξέσπασε με τον δημοσιογράφο Δημήτρη Καμπουράκη.

Με το γνωστό του ύφος απαντά ο Παύλος Πολάκης στον δημοσιογράφο Δημήτρη Καμπουράκη, συνεχίζοντας την κόντρα που έχει προκληθεί μεταξύ τους τις τελευταίες ημέρες.Σε μια ανάρτηση στο Facebook, ο κ. Πολάκης εξαπέλυσε επίθεση στον δημοσιογράφο, λέγοντας ότι όσα έγραψε ήταν «ψευτιές ανακατεμένες με μετάνοια, θλίψη και μίσος».

« Καμπουράκη, με σιχάματα και ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ασχολούμαι ΜΙΑ φορά. ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΦΤΥΣΙΜΟ Η “ΑΠΑΝΤΗΣΗ” σου» γράφει, επαναλαμβάνοντας την κατηγορία ότι ο δημοσιογράφος εγκαινίασε την εκπομπή του «με τον ρατσισμό απέναντι στους τυφλούς».

«Πάρτο χαμπάρι, όσο ψηλά και να κοιτάξεις δεν μπορείς ούτε να με δεις. Ευτυχώς για σένα το κατάλαβες νωρίς και δεν σιμώνεις στα Χανια, ως υποψήφιος βουλευτής», σημείωσε.

Αναλυτικά, ο κ. Πολάκης γράφει στο προφίλ του:

«Καμπουράκη, με σιχάματα και ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ασχολούμαι ΜΙΑ φορά. ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΦΤΥΣΙΜΟ Η “ΑΠΑΝΤΗΣΗ” σου. Ψευτιές ανακατεμένες με μετάνοια ,θλίψη και μίσος για να δικαιολογήσεις τη νέα αργομισθία ,την οποία εγκαινίασες με το ρατσισμό απέναντι στους τυφλούς.

Πάρτο χαμπάρι, όσο ψηλά και να κοιτάξεις δεν μπορείς ούτε να με δεις. Ευτυχώς για σένα το κατάλαβες νωρίς και δεν σιμώνεις στα Χανια, ως υποψήφιος βουλευτής γιατι μετά θα μοιαζε η όψη σου με το κάρβουνο της ψυχής σου από το μαύρισμα που θα πάθαινες …»

Καμπουρακη,με σιχαματα και ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ασχολουμαι ΜΙΑ φορα.ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΦΤΥΣΙΜΟ Η "ΑΠΑΝΤΗΣΗ " σου.Ψευτιες ανακατεμενες με…

Publiée par Παυλος Πολακης sur Lundi 15 avril 2019

Καμπουράκης σε Πολάκη: Αν δεν ήσουν κατ’ όνομα ακροαριστερός, θα ήσουν Χρυσαυγίτης