ΙI ΑΡΧΙΕΡΕΙΑ

Θετικές και αρνητικές δυνατότητες!

Γενικά: Αυτόν τον μήνα, ψάχνεις σε βάθος τις θετικές και αρνητικές δυνατότητες του εαυτού σου και βλέπεις τα μαθήματα που έχεις πάρει από τις εμπειρίες σου. Με αυτή την ανασκόπηση σταματάς να χτίζεις κάστρα στην άμμο.

Αισθηματικά: Ο κυκλοθυμικός χαρακτήρας σου επηρεάζει τον τρόπο που βλέπεις τα πράγματα και αποπροσανατολίζει το ταίρι σου. Αν βαρέθηκες να είσαι μόνος/η, το ξεχωριστό άτομο που ψάχνεις είναι μόνο στο μυαλό σου.

Επαγγελματικά: Εσύ κρατάς το κλειδί για να απεγκλωβιστείς από τα προβλήματα που υπάρχουν στο χώρο της εργασίας σου. Ένα πρακτικό εμπόδιο σε καθυστερεί. Μην παρασυρθείς από το σύντομο δρόμο που κρύβει παγίδες.

Οικονομικά: Δεν βλέπεις εύκολες λύσεις στις υποχρεώσεις σου και αυτό σε ζορίζει.

ΙΙΙ ΑΥΤΟΚΡΑΤΕΙΡΑ

Ο παράγοντας τύχη κάνει την εμφάνιση του!

Γενικά: Αυτόν τον μήνα, ο παράγοντας τύχη θα κάνει την εμφάνισή του αρκετές φορές, ιδιαίτερα τις στιγμές που θα πιστεύεις ότι παλεύεις τσάμπα. Ξαφνικές ευκαιρίες και οικονομικοί διακανονισμοί αναπτερώνουν το ηθικό σου.

Αισθηματικά: Διαλέγοντας διαφορετικές προτεραιότητες περνάτε καλά, αλλά οδηγείτε τη σχέση σας σε δοκιμασίες. Αν είσαι ελεύθερος/η, μπορεί να κινείσαι αργά, αλλά αν αποφασίσεις να δεσμευτείς, περπατάς σταθερά.

Επαγγελματικά: Θα σου δοθεί η ευκαιρία να κάνεις διορθωτικές κινήσεις σε ένα επαγγελματικό θέμα που σε απασχολεί και να διεκδικήσεις ό,τι το καλύτερο για σένα. Μην αφήσεις κάποιο ταλέντο σου ανεκμετάλλευτο.

Οικονομικά: Το θέμα σου δεν είναι αν έχεις χρήματα, αλλά πώς τα διαθέτεις.

IV ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΑΣ

Έχεις όλες τις προδιαγραφές να πρωταγωνιστήσεις!

Γενικά: Αυτόν τον μήνα, έχεις όλες τις προδιαγραφές να πρωταγωνιστήσεις. Μη διστάσεις να πεις τη γνώμη σου και μην υποχωρείς. Αν χρειαστεί να κάνεις πίσω, μπορείς να μετατρέψεις μια τακτική υποχώρησης σε μεγάλη νίκη.

Αισθηματικά: Οι εντάσεις οδηγούν στη συνειδητοποίηση ότι δεν υπάρχει συνταγή ευτυχίας, παρά μόνο ειλικρίνεια και επιμονή. Αν είσαι ελεύθερος/η, οι εγκεφαλικές σου δικλείδες λειτουργούν με απρόβλεπτο τρόπο.

Επαγγελματικά: Οι προσπάθειες που κάνεις, ώστε να βάλεις την επαγγελματική σου ζωή σε ένα πλαίσιο, θα βρουν αντίκρισμα, αν αντιληφθείς ποιος/α πραγματικά είσαι και τι δυνατότητες έχεις να πετύχεις.

Οικονομικά: Ευνοείσαι οικονομικά, αλλά προνόησε για την περίοδο των ισχνών αγελάδων.

V ΙΕΡΟΦΑΝΤΗΣ

Απόφυγε τα μεγάλα σχέδια!

Γενικά: Αυτόν τον μήνα, απόφυγε να κάνεις σχέδια μεγαλύτερα από αυτά που καλύπτουν τις ανάγκες σου. Η ουσία που αναζητάς βρίσκεται μέσα σου και πρέπει να την ελευθερώσεις, να την τιθασεύσεις και να την κατευθύνεις.

Αισθηματικά: Το ατού της σχέσης σας είναι ο,τι εκτός από σύντροφοι είστε και πολύ καλοί φίλοι. Αν είσαι μόνος/η, κάνεις μια νέα γνωριμία που θα σε ταλαιπωρήσει και θα την ταλαιπωρήσεις και εσύ, χωρίς λόγο.

Επαγγελματικά: Έχεις αποδείξει πώς λειτουργείς στις δυσκολίες και πώς διαχειρίζεσαι τις επιτυχίες προς όφελος της ομάδας. Η προσήλωσή σου στον στόχο θα έρθει αρκετές φορές στην επιφάνεια αυτό το διάστημα.

Οικονομικά: Πρόσεξε τις δοσοληψίες σου με τις τράπεζες.

VI ΕΡΑΣΤΕΣ

Ολοκλήρωσε ό,τι αναλαμβάνεις!

Γενικά: Αυτόν τον μήνα, φρόντισε να ολοκληρώνεις αυτά που αναλαμβάνεις και να μην αλλάζεις τόσο γρήγορα γνώμη, γεγονός που σε αναγκάζει να επαναλαμβάνεις τις προσπάθειές σου και να χρονοτριβείς.

Αισθηματικά: Το φλερτ που δέχεσαι από ένα άτομο του φιλικού σου περιβάλλοντος προκαλεί τη ζήλεια του/της συντρόφου σου. Αν είσαι ελεύθερος/η, καλλιεργείς ένα περίεργο και γεμάτο μεταπτώσεις ερωτικό κλίμα.

Επαγγελματικά: Έχεις όση κινητήρια δύναμη χρειάζεσαι για να προωθήσεις τους σκοπούς σου και να πλησιάσεις τους επαγγελματικούς σου στόχους. Φρόντισε μόνο να καλύψεις τα νώτα σου γιατί τα πράγματα δεν είναι όπως φαίνονται.

Οικονομικά: Ένα πρόσθετο μη αναμενόμενο έσοδο.

VII ΑΡΜΑ

Βλέπεις τα πάντα μέσα από μια οπτική ευθύνης!

Γενικά: Αυτόν τον μήνα, βλέπεις τα πάντα μέσα από μια οπτική ευθύνης. Παίρνεις το τιμόνι της ζωής και αποδεικνύεις πως μπορεί να κουμαντάρεις ένα όχημα με πολλούς επιβάτες και να τους πας με ασφάλεια στον προορισμό τους.

Αισθηματικά: Προσπάθησε να τηρείς τις αναλογίες μεταξύ εγωισμού και διάθεσης προσφοράς. Αν είσαι ελεύθερος/η, μαγνητίζεις όποιον/α μπαίνει στο στόχαστρο σου, αλλά ίσως να μην μπορέσει να ολοκληρωθεί η προσπάθεια.

Επαγγελματικά: Έχεις την ευκαιρία να θέσεις τις βάσεις για επαγγελματική άνοδο ή να σε δουν διαφορετικά σε ένα περιβάλλον εργασίας που δεν είχες δώσει ηχηρά το στίγμα των φιλοδοξιών σου.

Οικονομικά: Βασίσου όσο περισσότερο μπορείς στις δικές σου δυνάμεις.

VIII ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ

Ο χρόνος είναι πολύτιμος!

Γενικά: Αυτόν τον μήνα, ο χρόνος είναι πολύτιμος γιατί οι ευκαιρίες που υπάρχουν τώρα δε θα συνεχιστούν. Η αξιοποίησή του μπορεί να γίνει με ξεκαθάριση εκκρεμοτήτων και παράλληλα άνοιγμα ενός νέου δρόμου.

Αισθηματικά: Εναρμόνισε τους πιεστικούς ρυθμούς σου για να αποφύγεις εκνευρισμούς από το ταίρι σου. Αν είσαι ελεύθερος/η, οι προοπτικές στον ερωτικό τομέα προβλέπονται ενδιαφέρουσες, αν βέβαια καταφέρεις να επενδύσεις χρόνο.

Επαγγελματικά: Νοιώθεις να ακροβατείς σε τεντωμένο σχοινί. Αυτό δεν έχει να κάνει με τις ικανότητές σου, αλλά από τις νέες καταστάσεις που διαμορφώνονται γενικότερα και οι οποίες δεν περνάνε από το δικό σου χέρι.

Οικονομικά: Μια ενδιαφέρουσα ιδέα μπορεί να λειτουργήσει οικονομικά υπέρ σου.

IΧ ΕΡΗΜΙΤΗΣ

Συμμάζεμα, σωστή προετοιμασία και τίποτα στην τύχη!

Γενικά: Το μήνυμα του μήνα είναι συμμάζεμα, σωστή προετοιμασία και πάνω από όλα πρόγραμμα και τίποτα στην τύχη. Ο τομέας των σχέσεών σου θα περάσει δοκιμασίες που θα σε κάνουν πιο συνειδητοποιημένο/η.

Αισθηματικά: Μπορείτε ακόμα να γκρεμίσετε τους τοίχους που έχετε χτίσει από ανασφάλεια ή δυσκαμψία. Αν είσαι ελεύθερος/η, τα όνειρά σου για να βγουν αληθινά θέλουν προσπάθεια από μέρους σου.

Επαγγελματικά: Αν νοιώθεις ότι έχεις εγκλωβιστεί σε ένα επαγγελματικό περιβάλλον, η ενδεδειγμένη λύση δεν είναι να αναζητήσεις μια καινούργια εργασία, αλλά να επιδιώξεις να επενδύσεις σε νέες σπουδές.

Οικονομικά: Ξεσκόνισε κάθε εγχειρίδιο με οικονομικά θέματα που κυκλοφορεί στα βιβλιοπωλεία.

Χ ΤΡΟΧΟΣ ΤΗΣ ΤΥΧΗΣ

Το παρελθόν συναντά το παρόν!

Γενικά: Αυτόν τον μήνα, το παρελθόν συναντά το παρόν και θέτει επί τάπητος σχέσεις, φιλίες και συνεργασίες. Ό,τι βλέπεις να μην προχωράει, φροντίζεις να το ξεκαθαρίσεις και να το ξεφορτωθείς.

Αισθηματικά: Η σχέση σου βελτιώνεται σταδιακά με εμφανή σημάδια ανοδικής πορείας. Αν είσαι μόνος/η, η ερωτική συνταγή για σένα είναι να ανοίξεις τον κύκλο σου και να μοιραστείς την καθημερινότητα σου.

Επαγγελματικά: Αν το κλίμα της χώρας που εργάζεσαι δε συμβαδίζει με τον τρόπο που σκέπτεσαι, μπορεί ένα ταξίδι να γίνει η αιτία να σκεφτείς να μετακομίσεις ή και να αλλάξεις αντικείμενο εργασίας.

Οικονομικά: Μεγάλο αλισβερίσι αγοροπωλησιών.

ΧΙ ΔΥΝΑΜΗ

Θέματα που είναι σε εξέλιξη θα ολοκληρωθούν!

Γενικά: Αυτόν τον μήνα, κάποια θέματα που είναι ήδη σε εξέλιξη θα ολοκληρωθούν με θετικό αποτέλεσμα. Αν είσαι σε εγρήγορση και έχεις τη γνώση, θα αναπτύξεις σωστά τις καινούργιες δυνατότητες που θα προκύψουν.

Αισθηματικά: Τα προβλήματα στη σχέση σας ξεκινούν όχι από τις διαφορετικές απόψεις σας, αλλά από το ύφος που κρατάτε. Αν είσαι ελεύθερος/η, δεν έχεις παρά να ανοίξεις την πόρτα στον έρωτα και αυτός θα εισβάλλει.

Επαγγελματικά: Επανεξέτασε τους στόχους σου και προσέγγισε τα επαγγελματικά σου με διαφορετική οπτική. Η προσωπική σου εκτίμηση θα σε βοηθήσει να βρεις το βαθύτερο νόημα των όσων έχουν συμβεί.

Οικονομικά: Τέλειωσε με τις υποχρεώσεις σου για να έχεις χρόνο για σένα.

ΧΙΙ ΚΡΕΜΑΣΜΕΝΟΣ

Αλλαγή προτεραιοτήτων και προτύπων

Γενικά: Η βαρύτητα αυτού μήνα έγκειται στο ότι θα αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο αντιλαμβάνεσαι τις προτεραιότητες, τα πρότυπα και τις ανθρώπινες σχέσεις. Μπορείς να είσαι ταυτόχρονα ο εαυτός σου και συνάμα ένας ομαδικός παίχτης.

Αισθηματικά: Αν η σχέση σου περνάει κρίση και θέλεις να βγεις από αυτή, ξεκίνα χωρίς καθυστέρηση την προσπάθεια. Αν είσαι ελεύθερος/η, ένα άτομο με διαφορετικές καταβολές από τις δικές σου σε γοητεύει και σε αποπλανεί.

Επαγγελματικά: Αν θέλεις να αλλάξεις δουλειά, ξανασκέψου το. Αν πάλι μια ευκαιρία σου φαίνεται απόλυτα σίγουρη, πάρε τη γνώμη κάποιων άλλων γιατί τα πράγματα παρά είναι ωραία για να είναι αληθινά.

Οικονομικά: Μην ανακοινώνεις τα σχέδιά σου, τα κρυμμένα λεφτά σου και φυλάξου από αδιάκριτους.

ΧΙΙΙ ΘΑΝΑΤΟΣ

Αναζητάς νέους δρόμους έκφρασης και προσέγγισης !

Γενικά: Αυτόν τον μήνα, αναζητάς νέους δρόμους έκφρασης και προσέγγισης. Ίσως έχεις διαπιστώσεις ότι τα πολλά από τα πράγματα που έκανες στο παρελθόν λειτουργούσαν εις βάρος των επιθυμιών και τις ευτυχίας σου.

Αισθηματικά: Ζορίζεσαι γιατί έχει χαθεί η επικοινωνία. Αν είσαι ελεύθερος/η, μπορεί να πέσεις πάνω σε ένα πρόσωπο με το οποίο σχετιζόσουν στο παρελθόν, ίσως γιατί δεν έχει ολοκληρωθεί η σχέση ή δεν έχει κλείσει οριστικά.

Επαγγελματικά: Αν θεωρείς ότι έκλεισε ο κύκλος στον επαγγελματικό σου τομέα, σκέψου, μήπως ήρθε η ώρα να εφαρμόσεις τις σκέψεις και τις ιδέες σου σε ένα άλλο χώρο που να έχει όραμα αλλά και γερά θεμέλια.

Οικονομικά: Κατανόησε καλύτερα τον εαυτό σου και τη σχέση που έχεις με το χρήμα.

Νία Θεοφανίδου