XIV ΕΓΚΡΑΤΕΙΑ

Πρόοδος και εποικοδομητικά ανοίγματα!

Γενικά: Μήνας προόδου και εποικοδομητικών ανοιγμάτων. Ευνοείσαι στα ταξίδια, κάποια και εκτός χώρας, για πνευματικές εργασίες και για δραστηριότητες πάσης φύσεως που θα σε οδηγήσουν στην επιτυχία.

Αισθηματικά: Οι συνθήκες που επικρατούν γύρω σου σε ωθούν να κάνεις τις αλλαγές που χρειάζεται η σχέση σου. Αν είσαι ελεύθερος/η, ο ερχομός ενός νέου έρωτα γίνεται η αιτία να αλλάξεις σχέδια και στόχους.

Επαγγελματικά: Κινητικότητα και επικοινωνία στο χώρο της εργασίας σου. Πολλές μετακινήσεις και επαγγελματικά ταξιδάκια. Ευνοούνται μαθήματα και σεμινάρια για την ενίσχυση του επαγγελματικού σου προφίλ.

Οικονομικά: Ανησυχίες οικονομικής φύσεως τελικά τακτοποιούνται.

Ενθουσιασμός και επιπολαιότητα!

Γενικά: Ο ενθουσιασμός και η επιπολαιότητα είναι τα κύρια χαρακτηριστικά αυτού του μήνα. Πρόσεχε τα ασύμφορα ανοίγματα και τις ακρότητες κάθε είδους γιατί ενδέχεται μακροχρόνια να σου κοστίσουν.

Αισθηματικά: Η πίεση και η κτητικότητά σου φέρνουν τα αντίθετα αποτελέσματα από αυτά που περιμένεις. Αν είσαι μόνος/η, ανάλαφρες περιπετειούλες σε διασκεδάζουν, αλλά το βάζεις στα πόδια, όταν τα πράγματα μυρίζουν δέσμευση.

Επαγγελματικά: Υπάρχουν ατελείωτες υποχρεώσεις τις οποίες θα πρέπει να εκπληρώσεις σε σύντομο χρονικό διάστημα. Αυτή η κατάσταση σε τροφοδοτεί με ενέργεια και μπόλικο εκνευρισμό. Απόφυγε εντάσεις με πρόσωπα του περιβάλλοντός σου.

Οικονομικά: Ό,τι κι αν σκέφτεσαι στο τέλος ανατρέπεται.

Υποχρεωτικά ξεκαθαρίσματα!

Γενικά: Αυτόν τον μήνα είναι υποχρεωτικά τα ξεκαθαρίσματα, αν θέλεις να οργανώσεις καλύτερα τη ζωή σου. Η ανάγκη σου για εξωτερική δραστηριότητα και απομόνωση θα εναλλάσσονται μέχρι ο κύκλος να κλείσει.

Αισθηματικά: Αν θέλεις να περνάς καλά, πρόσεξε λίγο τον παρορμητισμό σου και περιόρισε τις ακραίες αντιδράσεις σου. Αν είσαι ελεύθερος/η, μια νέα γνωριμία χρειάζεται χρόνο για να δείξει, αν έχει προοπτικές.

Επαγγελματικά: Παρά το γεγονός ότι αυτό το διάστημα θα υπάρξουν επαγγελματικές ευκαιρίες, καλό είναι να είσαι επιφυλακτικός /η στις προτάσεις που θα σου γίνουν. Τα πράγματα ίσως δεν είναι όπως φαίνονται.

Οικονομικά: Βρίσκεις μπροστά σου οικονομικές ατασθαλίες από το παρελθόν.

XVII ΑΣΤΕΡΙ

Βάζεις στην άκρη ό,τι σε προβληματίζει!

Γενικά: Αυτόν τον μήνα βάζεις στην άκρη ό,τι σε προβληματίζει και κάνεις μια νέα αρχή στις σχέσεις σου. Υποστηρίζεις την αλήθεια σου και επιτρέπεις και στους άλλους να έχουν διαφορετική άποψη από τη δική τους, αλλά αποχωρείς όταν νοιώθεις ότι πιέζεσαι.

Αισθηματικά: Η ρευστότητα και η αστάθεια που υπάρχει, σου δημιουργούν συναισθηματική ανασφάλεια. Αν είσαι μόνος /η, αυτή η περίοδος είναι αρκετά θερμή, με νέους έρωτες, αρκετό παιχνίδι και διασκέδαση.

Επαγγελματικά: Οι αυξημένες υποχρεώσεις σου σε κρατούν σε εγρήγορση. Βγαίνεις από μια υποτονική επαγγελματική φάση και περνάς σε μια περίοδο έντονης δράσης. Αν ψάχνεις για εργασία, μη διστάσεις να χτυπήσεις πόρτες.

Οικονομικά: Μια απρόσμενη οικονομική βοήθεια σου λύνει τα χέρια.

XVIII ΣΕΛΗΝΗ

Θέματα σπιτιού ενδέχεται να σε «τρέξουν»!

Γενικά: Θέματα σπιτιού, οικογένειας και ακινήτων ενδέχεται να σε «τρέξουν». Είναι εποχή μετακομίσεων, ενοικιάσεων, επιδιορθώσεων ή ανακαινίσεων. Πρόσεξε τα λόγια που ξεστομίζεις γιατί δεν θα μπορείς να τα πάρεις πίσω.

Αισθηματικά: Η συναισθηματική φόρτιση και οι εμμονές προμηνύουν ψυχολογικές δοκιμασίες. Αν είσαι ελεύθερος/η, το μενού του μήνα προσφέρει παρασκήνιο, ανεκπλήρωτους έρωτες και κρυφές σχέσεις.

Επαγγελματικά: Επαγγελματικές αλλαγές, ανατροπές, απρόοπτα αλλά και εμπνεύσεις. Απέφυγε όσο μπορείς τις ακρότητες και μην παίρνεις αποφάσεις, όταν βρίσκεσαι σε υπερδιέγερση. Αδέξιες κινήσεις οδηγούν σε γκάφες.

Οικονομικά: Θα σε απασχολήσουν θέματα που σχετίζονται με εφορίες, δάνεια, ασφάλειες.

ΧIΧ ΗΛΙΟΣ

Πρόοδος και πρωτοπορία!

Γενικά: Αυτός είναι ένας μήνας προόδου ιδίως αν κάνεις κάτι πρωτοποριακό. Ιδέες που ίσως κάποτε φαίνονταν τρελές, τώρα υλοποιούνται εύκολα. Ευνοούνται οι δημόσιες σχέσεις και η κοινωνική δικτύωση.

Αισθηματικά: Η ρομαντική σου διάθεση απογειώνει τον ερωτισμό σου και ανανεώνει τη σχέση σας. Αν είσαι μόνος/η, δεν θα σου λείψει ο έρωτας, οι κατακτήσεις και οι ωραίες στιγμές διασκέδασης και ανεμελιάς.

Επαγγελματικά: Ευχάριστες εξελίξεις σε σχέσεις, συνεργασίες, επαφές και συμφωνίες. Η δύναμη και η όρεξη σου για δουλειά σε ωθεί σε πρωτοβουλίες και σε ξεκινήματα δημιουργικών επαγγελματικών project.

Οικονομικά: Σωτήριες εξελίξεις σε ένα οικονομικό θέμα.

ΧΧ ΚΡΙΣΗ

Πατάς γερά στο έδαφος!

Γενικά: Αυτόν τον μήνα, πατάς γερά στο έδαφος και χτίζεις τα όνειρα σου, βήμα – βήμα, πάνω σε γερές βάσεις. Παρ’ όλο που άγεσαι και φέρεσαι από τα συναισθήματά σου, δε χάνεις ποτέ τον αυτοέλεγχό σου.

Αισθηματικά: Η στάση σου παραμένουν σταθερή, αν έχεις βρει το ταίρι με το οποίο περνάς καλά. Αν είσαι ελεύθερος /η σου αρέσουν τα φλερτ, γοητεύεις, έχεις αρκετές κατακτήσεις, αλλά δύσκολα ερωτεύεσαι.

Επαγγελματικά: Απρόσμενες εξελίξεις σε μια συνεργασία. Ένα σχέδιο ή ένα πρόσωπο από το χώρο της εργασίας σου αποδεικνύεται κατώτερο των προσδοκιών σου. Αν θεωρείς ότι είναι καιρός να κάνεις μια αλλαγή, τόλμησέ το.

Οικονομικά: Διεκδικείς το οικονομικό ποσό που θεωρείς ότι σου αξίζει.

ΧΧΙ ΚΟΣΜΟΣ

Ταξίδια και καινούργια σχέδια!

Γενικά: Κατάλληλη περίοδος για ταξίδια αλλά και για να καταστρώσεις καινούργια σχέδια. Συναντήσεις με πρόσωπα που σχετιζόσουν στο παρελθόν θα σε βοηθήσουν στην πραγματοποίησή τους.

Αισθηματικά: Έχεις βρει ένα σύντροφο με τον οποίο απολαμβάνεις τον έρωτα αλλά και τις ανέσεις της ζωής. Αν είσαι ελεύθερος /η, οι γνωριμίες δε θα σου λείψουν, σύντομα όμως θα διαπιστώσεις ότι δεν σου παρέχουν αυτό που περίμενες.

Επαγγελματικά: Δημιουργούνται κάποιες γόνιμες συνθήκες, στον επαγγελματικό σου χώρο, που θα σου αποφέρουν οφέλη. Θα σου δοθούν ευκαιρίες να εκφράσεις τις ικανότητές σου. Να είσαι διαλλακτικός /η στις διαπραγματεύσεις σου.

Οικονομικά: Ένα νέο οικονομικό ξεκίνημα φέρνει έσοδα.

ΧΧΙΙ ΤΡΕΛΟΣ

Επιρρέπεια σε αψυχολόγητες αντιδράσεις!

Γενικά: Αυτόν τον μήνα, είσαι επιρρεπής σε αψυχολόγητες και απρόσμενες αντιδράσεις που αιφνιδιάζουν και αυτούς που σε ξέρουν καλά. Μια απρόσμενη είδηση ή σε αιφνιδιάζει ή σε βγάζει από τα ρούχα σου.

Αισθηματικά: Μια ερωτική περιπέτεια μπορεί να βάλει σε κίνδυνο τη σταθερότητα της ήδη υπάρχουσας σχέσης σου. Αν είσαι ελεύθερος/η, ο ενθουσιασμός σου μπορεί να σε παρασύρει σε λανθασμένες εκτιμήσεις.

Επαγγελματικά: Τα διλήμματα στον επαγγελματικό τομέα είναι το χαρακτηριστικό αυτής της περιόδου. Έχεις κουραστεί από τις συνθήκες που επικρατούν και ψάχνεις να βρεις ένα τρόπο να το βάλεις στα πόδια.

Οικονομικά: Απρόβλεπτη οικονομική περίοδος, όλα μπορεί να συμβούν.

Ι ΜΑΓΟΣ

Περιμένεις από τους άλλους περισσότερα από όσα μπορούν να δώσουν!

Γενικά: Αυτόν τον μήνα, έχεις την τάση να υπερβάλλεις και να περιμένεις από τους άλλους περισσότερα από όσα μπορούν να δώσουν. Αν περιμένεις μια πρόταση, είτε επαγγελματική είτε προσωπική, θα πρέπει να κάνεις υπομονή.

Αισθηματικά: Η σχέση σου δεν είναι καθόλου πιεστική γιατί στηρίζεται στη φιλία και στην ειλικρίνεια. Αν είσαι μόνος/η, ο έρωτας για σένα είναι ένα συναρπαστικό παιχνίδι, στο οποίο όμως πολύ εύκολα χάνεις το ενδιαφέρον σου.

Επαγγελματικά: Ο επαγγελματικό σου τομέας είναι σαν κινούμενη άμμος. Η αστάθεια καραδοκεί και η ένταση σε οδηγεί σε υπερβολές. Μέχρι να κατασταλάξεις, απόφυγε να χειρίζεσαι τις καταστάσεις εν θερμώ.

Οικονομικά: Η συνετή διαχείριση των οικονομικών σου επιβραβεύεται.

ΙI ΑΡΧΙΕΡΕΙΑ

Προετοιμάσου για πισωγυρίσματα!

Γενικά: Αυτόν τον μήνα, προετοιμάσου για πισωγυρίσματα και αναβολές που θα σου δώσουν χρόνο να ανασυνταχθείς και να οργανωθείς καλύτερα. Ενισχύεται η όρεξή σου για επαφές και κοινωνική δράση.

Αισθηματικά: Η συνθήκες που επικρατούν στη συναισθηματική σου ζωή συχνά είναι μπερδεμένες. Αν είσαι ελεύθερος /η, σου λείπει η σταθερότητα γι’ αυτό πολλές σχέσεις σου είναι μικρής χρονικής διάρκειας.

Επαγγελματικά: Οι συνθήκες στον εργασιακό σου χώρο θα σε αναγκάσουν να προσαρμοστείς στο επικοινωνιακό χάος που επικρατεί. Προς αποφυγή παρεξηγήσεων φρόντισε να είσαι σαφής και ξεκάθαρος στις διατυπώσεις σου.

Οικονομικά: Τακτοποιείται ένα οικονομικό θέμα το οποίο σε απασχολούσε καιρό.

ΙΙΙ ΑΥΤΟΚΡΑΤΕΙΡΑ

Αλλάζεις ό,τι σε ενοχλεί ή δεν σου ταιριάζει!

Γενικά: Αυτόν τον μήνα, οτιδήποτε σε ενοχλεί ή δεν σου ταιριάζει έχεις τη δύναμη να το αλλάξεις. Αυτό μπορεί να αφορά στο μοντέλο των σχέσεων που έχεις στο νου σου ή σε ό,τι έχει να κάνει με την εμφάνισή σου.

Αισθηματικά: Η αισθηματική σου ζωή θα μπορούσε να χαρακτηριστεί έντονη και επεισοδιακή. Αν είσαι μόνος /η, ο ερωτισμός σου βρίσκεται στο ζενίθ, όμως παρασύρεσαι σε υπερβολές και δραματοποιείς τις καταστάσεις.

Επαγγελματικά: Με πίστη στο όνειρό σου περνάς στην αντεπίθεση και βρίσκεσαι στο επίκεντρο της προσοχής. Δε διστάζεις να εκφράσεις δυνατά σκέψεις και συναισθήματα που κρατούσες καταχωνιασμένα.

Οικονομικά: Το νου σου όταν η καταναλωτική σου διάθεση ξεφεύγει από τα όρια.

Νία Θεοφανίδου