XVI ΠΥΡΓΟΣ

Μην παίρνεις τίποτα τοις μετρητοίς !

Γενικά: Τίποτα δεν πρέπει να παίρνεις τοις μετρητοίς την περίοδο που υπάρχουν σκαμπανεβάσματα. Το απροσδόκητο και αναπάντεχο καραδοκεί σε κάθε βήμα σου και όλα σου φαίνονται βουνό. Ακολούθησε τη ροή των γεγονότων.

Αισθηματικά: Τα άγχη που σου προκαλούν αστάθμητοι παράγοντες δημιουργούν απώλεια αυτοελέγχου και δοκιμάζουν την αντοχή της σχέσης σας. Αν είσαι ελεύθερος/η, αφουγκράσου τις πραγματικές σου επιθυμίες.

Επαγγελματικά: Η πεποίθηση ότι κάποιος εμποδίζει την επαγγελματική σου πρόοδο δοκιμάζει την υπομονή σου, σε κάνει να αδιαφορείς για τις υποχρεώσεις σου και υπονομεύει την θέση σου. Μην πιστεύεις σε υποσχέσεις γιατί ίσως είναι χωρίς αντίκρισμα.

Οικονομικά: Περιόρισε τα αλόγιστα έξοδα και προσπάθησε να αποταμιεύεις έστω και μικροποσά.

XVII ΑΣΤΕΡΙ

Οι δυσκολίες υποχωρούν αισθητά!

Γενικά: Αυτόν τον μήνα, έχεις αρκετούς λόγους να είσαι χαρούμενος/η. Οι δυσκολίες υποχωρούν αισθητά και βλέπεις με αισιοδοξία τις ημέρες που έρχονται. Οι φίλοι είναι δίπλα σου και δημιουργούν μια προστατευτική ομπρέλα γύρω σου.

Αισθηματικά: Απολαμβάνεις τρυφερές στιγμές και συντροφικότητα με το άλλο σου μισό, όχι απαραίτητα ερωτικού χαρακτήρα. Αν είσαι μόνος/η, ευτυχία για σένα σημαίνει αμοιβαία συναισθήματα και κοινά ενδιαφέροντα.

Επαγγελματικά: Νοιώθεις ότι ήρθε ο καιρός να κάνεις ένα νέο ξεκίνημα στην καριέρα σου και δε θα διστάσεις, αν το κρίνεις αναγκαίο, να αρχίσεις ακόμα και από το μηδέν. Ένα μικρό ρίσκο κρίνεται απαραίτητο.

Οικονομικά: Προσάρμοσε τον τρόπο που χειρίζεσαι τα οικονομικά σου, ανάλογα με τις υποχρεώσεις σου.

XVIII ΣΕΛΗΝΗ

Ό,τι παλιό και άλυτο εμφανίζεται στον ορίζοντα!

Γενικά: Ό,τι παλιό και άλυτο εμφανίζεται στον ορίζοντα και περιορίζει τις επιλογές σου. Για να τακτοποιήσεις ταχύτερα τις εκκρεμότητές σου, απόφυγε άσκοπες αντιπαραθέσεις και παρορμητικές αποφάσεις.

Αισθηματικά: Από σένα εξαρτάται να διαγράψεις το παρελθόν και να αφοσιωθείς στην προοπτική δημιουργίας μιας ενδιαφέρουσας σχέσης. Αν είσαι ελεύθερος/η, αναλώνεσαι σε φλερτ δεξιά και αριστερά.

Επαγγελματικά: Το κλίμα στο εργασιακό σου περιβάλλον μόνο σταθερότητα δεν παρέχει. Ανατροπές σε θέματα που πίστευες ότι είχες τον έλεγχο. Πιθανές τροποποιήσεις στα σχέδιά σου, γι’ αυτό πρόσεχε, τι εμπιστεύεσαι και σε ποιους.

Οικονομικά: Ελλοχεύει ο κίνδυνος των υπερβολών.

ΧIΧ ΗΛΙΟΣ

Όρεξη για δράση και περιπέτεια!

Γενικά: Όρεξη για δράση και περιπέτεια. Αυτόν τον μήνα, προετοιμάσου για δυνατές συγκινήσεις και ευχάριστες εκπλήξεις. Ευκαιρίες για ταξίδια, σπουδές και επαφές με άτομα που είναι στο εξωτερικό.

Αισθηματικά: Ανακαλύπτεις νέα κοινά ενδιαφέροντα και ανανεώνεις τη σχέση σου με τον/την σύντροφό σου. Αν είσαι μόνος/η, γοητεύεσαι με ένα πρόσωπο διαφορετικής κουλτούρας από σένα.

Επαγγελματικά: Νέες επαγγελματικές προκλήσεις και ανοίγματα. Ένα σχέδιο που πάσχιζες καιρό τώρα μπορεί να αποδώσει καρπούς. Σε κάθε βήμα σου αποδεικνύεις την αξία σου και κερδίζεις την εμπιστοσύνη ατόμων κύρους.

Οικονομικά: Ικανοποιητική λύση σε ένα θέμα ακίνητης περιουσίας.

ΧΧ ΚΡΙΣΗ

Νοσταλγική αναπόληση του παρελθόντος!

Γενικά: Μια νοσταλγική αναπόληση του παρελθόντος θα φέρει στην επιφάνεια μνήμες που ίσως προκαλέσουν μελαγχολία. Απρόσμενες συναντήσεις με παλιούς φίλους ή πρώην σχέσεις σου θα περιπλέξουν τα συναισθήματά σου.

Αισθηματικά: Η σχέση με τον/την σύντροφό σου κινείται σε τεντωμένο σχοινί. Αν βαρέθηκες να είσαι μόνος/η, κάνε μια ανασκόπηση της ερωτικής ζωής σου και εντόπισε αδόκιμες συμπεριφορές που επαναλαμβάνεις

Επαγγελματικά: Μια καινούργια συνεργασία γίνεται αιτία να ανακαλύψεις κρυφά ταλέντα και μια πλευρά του εαυτού σου που αγνοούσες. Είτε το επιδιώκεις είτε όχι, όλες αυτές οι αρετές θα αναδειχτούν.

Οικονομικά: Η αστάθεια των καιρών δε σε αφήνει να κάνεις μακρόπνοα σχέδια.

 ΧΧΙ ΚΟΣΜΟΣ

Βλέπεις τα πράγματα σφαιρικά!

Γενικά: Έχεις την ικανότητα να βλέπεις τα πράγματα σφαιρικά και γίνεσαι παρατηρητής καταστάσεων. Θεωρείς σημαντικό να συμμετέχεις σε ομάδες που γνώρισμα τους είναι το μοίρασμα κοινής ιδεολογίας και στόχων.

Αισθηματικά: Ο τρόπος που αλληλεπιδράς με το άλλο σου μισό είναι συμπληρωματικός και νοιώθεις ότι μαζί του πατάς σε στέρεο έδαφος. Αν είσαι ελεύθερος/η, δεν ευνοούνται ιδιαίτερα νέες γνωριμίες.

Επαγγελματικά: Επαγγελματική αναγέννηση. Η αναλυτική σου δεινότητα και μεθοδικότητά σου επιβραβεύονται. Ένα project, στο οποίο είχες επενδύσει, επιτέλους εκπληρώνεται και σε αμείβει υλικά και ηθικά.

Οικονομικά: Ίσως αξιοποιήσεις τα οικονομικά σου, κάνοντας μια συμφέρουσα αγορά.

ΧΧΙΙ ΤΡΕΛΟΣ

Συμβουλεύσου ένα άτομο εμπιστοσύνης!

Γενικά: Είναι κατάλληλη περίοδος για να ζητήσεις τη συμβουλή ενός ατόμου που εμπιστεύεσαι και αφού την αξιολογήσεις, να την εφαρμόσεις, ώστε να προβείς σε μια οριστική απόφαση που αφορά στο μέλλον σου.

Αισθηματικά: Το αίσθημα του ανικανοποίητου σε εμποδίζει να απολαύσεις τις μικρές ευτυχισμένες στιγμές. Αν είσαι ελεύθερος/η, μια συναρπαστική συνάντηση σου προσφέρει δυνατές συγκινήσεις.

Επαγγελματικά: Ίσως αναζητήσεις νέες σπουδές ή παρακολουθήσεις σεμινάρια που θα διευρύνουν τις γνώσεις πάνω στο αντικείμενο σου. Ένα άτομο είναι πρόθυμο να μοιραστεί μαζί σου την πολύχρονη εμπειρία του και να σε βοηθήσει να αναβαθμίσεις το επαγγελματικό σου προφίλ.

Οικονομικά: Απρόσμενες εξελίξεις στον οικονομικό τομέα.

Ι ΜΑΓΟΣ

Μια νέα εποχή ξεκινά για σένα!

Γενικά: Μια νέα εποχή ξεκινά για σένα. Όχι μόνο βρίσκεις τι ακριβώς θέλεις, αλλά και τον τρόπο για να το υλοποιήσεις. Έχοντας ανακαλύψει τις πραγματικές σου ανάγκες, ξεπερνάς ό,τι σε καταδυνάστευε μέχρι τώρα.

Αισθηματικά: Οι αυξημένες επαγγελματικές υποχρεώσεις σου δεν σου επιτρέπουν να χαρείς όσο θα ήθελες με το/την σύντροφο σου. Αν είσαι μόνος/η, απόφυγε να μπλέξεις σε περιπέτειες με άτομα που δουλεύετε μαζί.

Επαγγελματικά: Ο τρόπος για να πραγματοποιήσεις τα όνειρά σου είναι να τα προσεγγίσεις ρεαλιστικά. Έτσι, θα καταφέρνεις το καλύτερο αποτέλεσμα με ελάχιστο κόπο. Ενίσχυσε την κοινωνικότητα σου και φρόντισε να είσαι σε εγρήγορση.

Οικονομικά: Όλα είναι υπό έλεγχο.

 ΙI ΑΡΧΙΕΡΕΙΑ

Οι ανατροπές διευρύνουν τη σκέψη σου!

Γενικά: Οι ανατροπές διευρύνουν την σκέψη σου και σε στρέφουν σε αυτοκριτική. Μπορεί να σε ξεβολέψουν προσωρινά, αλλά θα σε οδηγήσουν σε έναν υψηλότερο βαθμό αυτογνωσίας και θα ενισχύσουν την αυτοπεποίθησή σου.

Αισθηματικά: Νέες λύσεις ή μια ουσιαστική αλλαγή στην συμπεριφορά σου μπορεί να ανατρέψουν μια κατάσταση που είχε τελματώσει. Αν είσαι ελεύθερος/η, δεν προβλέπονται συγκλονιστικές γνωριμίες.

Επαγγελματικά: Η έντονη πίεση και το στρες που επικρατούν στο εργασιακό σου περιβάλλον σε κάνουν να αισθάνεσαι την ανάγκη απομόνωσης. Μην πτοείσαι όμως αυτή είναι μια προσωρινή αίσθηση.

Οικονομικά: Τα ευεργετικά αποτελέσματα του συνετού προϋπολογισμού σου είναι εμφανή.

 ΙΙΙ ΑΥΤΟΚΡΑΤΕΙΡΑ

Ενισχυμένο κοινωνικό προφίλ!

Γενικά: Αυτόν τον μήνα, το κοινωνικό σου προφίλ είναι πιο ενισχυμένο από ποτέ. Έχεις το χάρισμα να δημιουργείς ατμόσφαιρα καλής διάθεσης και προϋποθέσεις ευεξίας σε όποιο περιβάλλον κι αν βρεθείς.

Αισθηματικά: Απολαμβάνετε μικροαποδράσεις σε κοντινούς προορισμούς και διασκεδάζετε με φιλικές παρέες. Αν είσαι ελεύθερος/η, περιτριγυρίζεσαι από πρόσωπα που διεκδικούν μια θέση στην καρδιά σου.

Επαγγελματικά: Μπορείς να δώσεις σάρκα και οστά στα μεγαλεπήβολα σχέδιά σου, οργανώνοντας με επιμέλεια την κάθε λεπτομέρεια. Στη συνέχεια τα προωθείς με τρόπο θεαματικό επιλέγοντας το περιβάλλον που θα σου εξασφαλίσει επιτυχία.

Οικονομικά: Άνεση και οικονομική ευμάρεια.

IV ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΑΣ

Συνειδητές αλλαγές!

Γενικά: Αυτόν τον μήνα, πρέπει να προβείς σε κάποιες συνειδητές αλλαγές. Προτεραιότητα σου είναι να πετάξεις τα βαρίδια και να υιοθετήσεις ένα νέο τρόπο ζωής χρησιμοποιώντας πρωτοποριακές αδοκίμαστες τακτικές.

Αισθηματικά: Τίποτα και κανείς δεν μπορεί να σε πτοήσει σε ό,τι αφορά στη σχέση σου. Μετά από μια περίοδο δοκιμασιών ξέρεις τι να περιμένεις. Αν είσαι ελεύθερος/η, με το λόγο σου γοητεύεις και προκαλείς.

Επαγγελματικά: Η περίοδος αυτή θα σημάνει την αρχή σκληρής εργασίας και διαπραγματεύσεων στον επαγγελματικό σου χώρο. Τα εφόδια τα διαθέτεις, θα χρειαστεί όμως να κάνεις μεγάλες θυσίες για να φτάσεις το στόχο σου.

Οικονομικά: Ένα απρόσμενο έσοδο έρχεται τη στιγμή που το χρειάζεσαι.

V ΙΕΡΟΦΑΝΤΗΣ

Ένα πρόσωπο υπό την προστασία σου!

Γενικά: Αυτόν τον μήνα, πιθανό να χρειαστεί να πάρεις ένα πρόσωπο υπό την προστασία σου. Αν βρίσκεσαι σε δίλημμα να θυμάσαι ότι η διαίσθηση και το ένστικτό σου είναι τα κύρια ατού σου. Εμπιστεύσου τα.

Αισθηματικά: Με τον τρόπο που εκφράζεις τα συναισθήματά σου δημιουργείς ανασφάλεια στο άλλο σου μισό. Αν είσαι μόνος/η, νοιώθεις όμορφα με την κατ΄ επιλογή μοναξιά σου. Απόλαυσέ το για όσο κρατήσει.

Επαγγελματικά: Παρ’ όλη την πίεση που νοιώθεις από τις αυξημένες απαιτήσεις, αν χαλαρώσεις, θα καταφέρεις να προχωρήσεις με τις λιγότερες δυνατές απώλειες. Μην περιμένεις άμεση κατανόηση των προσδοκιών σου.

Οικονομικά: Ευνοείσαι να προβείς σε τακτοποίηση νομικών ή φορολογικές υποθέσεις που εκκρεμούν.

Νία Θεοφανίδου

Σχόλια

σχόλια