Ι ΜΑΓΟΣ

Ο κοινωνικός σου κύκλος επεκτείνεται!

Γενικά: Ο κοινωνικός σου κύκλος επεκτείνεται και αν οι επαφές σου είναι προσεγμένες, μπορεί να προκύψουν ισχυροί σύμμαχοι ή άτομα που θα διευρύνουν το νου σου και την οπτική με την οποία βλέπεις τα πράγματα.

Αισθηματικά: Η σχέση με τον/τη σύντροφο σου ενδέχεται να μη σε καλύπτει σε κάποια σημεία. Αν είσαι ελεύθερος/η, μια νέα γνωριμία, αντί να οδηγήσει εκεί που θέλεις, θα φέρει τρικυμία στη ζωή σου.

Επαγγελματικά: Γεγονότα στον επαγγελματικό σου χώρο σου κρούουν τον κώδωνα σχετικά με το τι πρέπει να προσέξεις. Τα προβλήματα δεν διορθώνονται με ευφυολογήματα, αλλά με ξεκάθαρη στάση.

Οικονομικά: Με προσεγμένα έξοδα έχεις τα αναμενόμενα αποτελέσματα.

ΙI ΑΡΧΙΕΡΕΙΑ

Ξυπνά ο ντετέκτιβ μέσα σου!

Γενικά: Αυτό το μήνα ξυπνά ο ντετέκτιβ μέσα σου. Ψάχνεις να βρεις γιατί άλλα σου λένε και άλλα γίνονται από πίσω σου. Ενδέχεται να ανακαλύψεις ότι κάποιοι σε κρατάνε στο σκοτάδι γύρω από ένα σημαντικό θέμα.

Αισθηματικά: Πριν χρεώσεις στο έτερόν σου ήμισυ αυτά που συμβαίνουν μεταξύ σας, σκέψου, αν εσύ είσαι ξεκάθαρος/η στο τι ακριβώς θέλεις. Αν είσαι ελεύθερος/η, δε σκέφτεσαι να δεσμευτείς, αν δεν βρεις αυτό που σε ικανοποιεί.

Επαγγελματικά: Καλό θα ήταν να ακούς τις απόψεις των συνεργατών σου γιατί θα σε βοηθήσουν να πάρεις τις σωστές αποφάσεις. Μέχρι να ξεκαθαρίσει το τοπίο απόφυγε τις εξομολογήσεις και κράτησε κρυφά τα χαρτιά σου.

Οικονομικά: Έστω και μια μικρή αποταμίευση θα αποδεχτεί χρήσιμη.

ΙΙΙ ΑΥΤΟΚΡΑΤΕΙΡΑ

Η τύχη ποντάρει επάνω σου!

Γενικά: Η τύχη αυτό το μήνα έχει αποφασίσει να ποντάρει επάνω σου. Καινούργιες γνωριμίες, μεγάλες δόσεις τρυφερότητας και εκτίναξη της δημιουργικότητάς σου είναι μερικά από τα σενάρια που θα παιχτούν.

Αισθηματικά: Οι κρίσεις δε διορθώνονται με δικαιολογίες. Αν είσαι ελεύθερος/η, ακόμα κι αν κολακεύεσαι από την προσπάθεια κάποιου ατόμου να σε προσεγγίσει, το ζητούμενο είναι να καλύψεις τις δικές σου ανάγκες.

Επαγγελματικά: Το αναβαθμισμένο σου προφίλ βοηθά αρκετά στην υλοποίηση των σχεδίων σου. Η επαγγελματική σου ζωή μπαίνει σιγά – σιγά σε τάξη και βλέπεις τα πράγματα μέσα από ένα νέο πρίσμα.

Οικονομικά: Οικονομική εύνοια από αγοροπωλησία.

IV ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΑΣ

Δύσκολα ικανοποιείσαι!

Γενικά: Αυτό το μήνα δύσκολα ικανοποιείσαι. Διαλαλείς ό,τι κανείς δεν σε αγαπάει με τον τρόπο που εσύ θέλεις, αν και τα δείγματα αγάπης είναι μπροστά σου και είναι έντονα. Ένα αγαπημένο πρόσωπο θα χρειαστεί τη βοήθεια σου.

Αισθηματικά: Προσπαθείς να αναβιώσεις τον ενθουσιασμό και τη ζεστασιά που είχες παλιά με τον/τη σύντροφό σου. Αν είσαι ελεύθερος/η, ο αισθηματικός σου τομέας βρίσκεται σε διαδικασία απολογισμού.

Επαγγελματικά: Περίοδος δυναμικής δράσης. Με τη μαχητικότητα και την ετοιμότητα που σε διακρίνει αυτό το διάστημα, διεκδικείς και αξιοποιείς στο έπακρο, κάθε σημαντική ευκαιρία που σου παρουσιάζεται.

Οικονομικά: Τα έξοδα δε σου λείπουν, αλλά τα αντιμετωπίζεις.

V ΙΕΡΟΦΑΝΤΗΣ

Κινείς γη και ουρανό για τα πιστεύω σου!

Γενικά: Αυτό το μήνα κινείς γη και ουρανό για να προωθήσεις τα πιστεύω σου, αλλά και να διευρύνεις τους πνευματικούς σου ορίζοντες και τις δεξιότητές σου. Η οικογένειά σου στηρίζει τις όποιες επιλογές σου.

Αισθηματικά: Η ερωτική σου σχέση απαιτεί την προσοχή σου, άκομψα κάποιες φορές. Αν βαρέθηκες να είσαι μόνος/η, χαλιναγώγησε την τάση σου να μιλάς για το παρελθόν και να δραματοποιείς τις καταστάσεις.

Επαγγελματικά: Μπορεί σε σχέση με το προηγούμενο διάστημα, οι επαγγελματικοί ρυθμοί σου να είναι αυξημένοι και οι προσπάθειές σου να είναι πιο εντατικές, η επιτυχία όμως είναι πιο κοντά από ό,τι νομίζεις.

Οικονομικά: Αντιμετώπισε τις υποχρεώσεις σου στις καθορισμένες ημερομηνίες.

VI ΕΡΑΣΤΕΣ

Επαφές που ανέβαλες!

Γενικά: Είναι καιρός να κάνεις εκείνες τις επαφές που συνεχώς ανέβαλες. Ακόμα και αν δεν είναι ιδανικές οι συνθήκες, διεκδίκησε όλα όσα νοιώθεις ότι δικαιούσαι. Μπορεί να προκύψει ένα ξαφνικό ταξίδι.

Αισθηματικά: Άκουσε τα αιτήματα του/της συντρόφου σου, συζήτησε τις ανάγκες σου και βελτίωσε τις μεταξύ σας ελλείψεις. Αν είσαι ελεύθερος/η, ξεκαθάρισε τις σκέψεις σου και το τοξικό περιβάλλον σου.

Επαγγελματικά: Βάλε τέρμα στα παράπονα, τη γκρίνια και τη μιζέρια. Προσπάθησε να μην εμπλέκεσαι στη διακίνηση κουτσομπολιών και απόφυγε ρήξεις για ψύλλου πήδημα με συναδέλφους και συνεργάτες.

Οικονομικά: Βάλε προτεραιότητα στα έξοδά σου.

VII ΑΡΜΑ

Καλή σχέση με τους δικούς σου ανθρώπους!

Γενικά: Η σχέση με τους δικούς σου ανθρώπους, αυτό το μήνα, είναι σε πολύ καλό επίπεδο, αλλά ακόμα καλύτερη είναι η επικοινωνία που έχεις με τον εαυτό σου. Οι μικροαποδράσεις, όποτε είναι δυνατόν, σε ανανεώνουν.

Αισθηματικά: Είσαι συνεχεία στην τσίτα. Χαλάρωσε λιγάκι για να χαλαρώσει και ο άνθρωπος που μοιράζεσαι μαζί του τις μέρες σου. Αν είσαι ελεύθερος/η, τσεκάρεις τα υπέρ και τα κατά πριν πεις «ναι» σε κάποια γνωριμία.

Επαγγελματικά: Με λίγη ακόμα προσπάθεια και θα είσαι ο… ολυμπιονίκης όχι σε ένα, αλλά σε διάφορους τομείς του εργασιακού σου χώρου. Οι ικανότητές σου είναι αδιαμφισβήτητες και εισπράττεις ηθική ή και υλική ανταμοιβή.

Οικονομικά: Φρόντισε από τα χρήματα που βγάζεις να μένει και κάτι.

VIII ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ

Αποφασισμένος να γυρίσεις σελίδα!

Γενικά: Αυτό το μήνα είσαι αποφασισμένος/η να γυρίσεις σελίδα. Αν θεωρείς σκόπιμο να απομακρύνεις ανθρώπους από τη ζωή, τσέκαρε ξανά τη λίστα που έχεις κάνει και δες μήπως έχεις περάσει στα μαύρα κατάστιχα και κάποιους από λάθος.

Αισθηματικά: Ο/η σύντροφός σου δε ζητά χρήμα και καλοπέραση, αλλά το χρόνο και το χάδι σου. Αν είσαι ελεύθερος/η, ένα άτομο από το εργασιακό σου περιβάλλον έχει τις κατάλληλες προδιαγραφές που ζητάς για να φτιάξετε οικογένεια.

Επαγγελματικά: Μην πνίγεσαι σε μια κουταλιά νερό. Αν θέλεις να απαλλαγείς από το φόρτο εργασίας, πρέπει να σταματήσεις να εξυπηρετείς συναδέλφους και να αξιολογήσεις τις εργασιακές σου προτεραιότητές σου.

Οικονομικά: Στάσου στα πόδια σου με τις δικές σου δυνάμεις.

IΧ ΕΡΗΜΙΤΗΣ

Πρόσεξε αυτούς με τους οποίους συναλλάσσεσαι!

Γενικά: Πρόσεξε τους ανθρώπους με τους οποίους συναλλάσσεσαι καθημερινά. Κάποιοι προσπαθούν να κατευθύνουν τις αποφάσεις σου και σε πιέζουν με τον τρόπο τους, εξαντλώντας και το τελευταίο όριο ανοχής σου.

Αισθηματικά: Αν η σχέση σου στηρίζεται σε γερά θεμέλια, θα βρείτε τον τρόπο να περάσετε τις συμπληγάδες. Αν είσαι μόνος/η, όσο κι αν ζορίζεσαι, ό,τι προσπάθειες κι αν κάνεις, θα πέφτουν στο κενό.

Επαγγελματικά: Υπάρχουν διάφορα θέματα στο χώρο της εργασίας σου, τα οποία σε δυσκολεύουν και σε εξαντλούν ψυχολογικάΓια να αντεπεξέλθεις, θα πρέπει μόνος/η σου να βρεις τον τρόπο που θα βγεις από την πρίζα.

Οικονομικά: Ο προϋπολογισμός σου μπάζει νερά.

Χ ΤΡΟΧΟΣ ΤΗΣ ΤΥΧΗΣ

Αλλαγή νοοτροπίας!

Γενικά: Αυτό το μήνα αλλάζεις νοοτροπία και εκπλήσσεις τους γύρω σου. Αν κάποια άτομα σου έχουν γίνει στενός κορσές, κόβεις λάσπη αθόρυβα και διακριτικά, χωρίς πολλές εξηγήσεις και περιττές δικαιολογίες.

Αισθηματικά: Ο/η σύντροφός σου θα χρειαστεί τη βοήθειά σου και πρέπει να είσαι έτοιμος/η να τη δώσεις. Αν είσαι ελεύθερος/η, αφήνεις πλέον ανοιχτή την πόρτα της καρδιάς που την είχες κλειδαμπαρωμένη.

Επαγγελματικά: Τα πράγματα μπορεί να μην πηγαίνουν όπως τα έχεις υπολογίσει, αν και η πρόοδος που υπάρχει σε κάποιο τομέα σε κάνει να αισιοδοξείς και να κάνεις σχέδια για το μέλλον. Η υπομονή σου θα ανταμειφθεί.

Οικονομικά: Μια νέα προσοδοφόρα πηγή.

ΧΙ ΔΥΝΑΜΗ

Έμφαση σε ό,τι αγαπάς.!

Γενικά: Αυτό το μήνα δίνεις έμφαση αποκλειστικά σε ό,τι αγαπάς και ζεις δυνατές συγκινήσεις. Τίποτα και κανείς δεν μπορούν να αποπροσανατολίσουν και να σε κάνουν να παρεκκλίνεις χιλιοστό από τα θέλω σου.

Αισθηματικά: Αν έχεις μια σταθερή σχέση, ξεφεύγετε από τη ρουτίνα προσθέτοντας στο μενού της καθημερινότητάς σας καινούργια ενδιαφέροντα. Αν είσαι ελεύθερος/η, μαγνητίζεις με τον αισθησιασμό και γοητεύεις με το χιούμορ σου.

Επαγγελματικά: Έχεις ξοδέψει πολύ χρόνο και κόπο για τα όνειρά σου, αλλά θα πρέπει να κάνεις λίγη υπομονή ακόμα για να δρέψεις τους καρπούς των κόπων σου. Δώσε βάρος στην κοινωνική σου ζωή.

Οικονομικά: Εστίασε περισσότερο σε αυτά που κερδίζεις και όχι σε αυτά που χρωστάς.

ΧΙΙ ΚΡΕΜΑΣΜΕΝΟΣ

Αφήνεις πίσω σου παράπονα και διαφορές!

Γενικά: Είναι καλή περίοδος για να φέρεις στο φως τα παράπονα και τις διαφορές που έχεις με φίλους, συνεργάτες, συναδέλφους και πρόσωπα της οικογένειάς σου και με ειλικρινή διάλογο να δώσετε οριστικές λύσεις.

Αισθηματικά: Ο εκνευρισμός σαμποτάρει κάθε προσπάθεια επικοινωνίας με το άλλο σου μισό. Αν είσαι ελεύθερος/η, το μόνο πράγμα που μπορεί να ξεθωριάσει τη λάμψη σου είναι η υπερβολική σου κούραση.

Επαγγελματικά: Τα επαγγελματικά σου που μέχρι πρότινος μόνο ενθαρρυντικά δεν θα τα έλεγες, τώρα βρίσκονται σε μια ευχάριστη καμπή. Είναι πολύ πιθανό να προκύψει μια ευκαιρία που δεν περίμενες.

Οικονομικά: Ενδέχεται ένα πρόσωπο της οικογενείας να χρειαστεί βοήθεια.

Σχόλια

σχόλια