Πτι φουρ, νηστίσιμα

Πτι φουρ, νηστίσιμα της Elen Zournatzidou

Υλικά

200 γρ μαργαρίνη σε θερμοκρασία δωματίου
220 γρ αλεύρι
50 γρ ζάχαρη άχνη
50 γρ κορν φλάουερ
1 βανίλια

Μέθοδος Βήμα – Βήμα

Ανακατεύουμε όλα τα υλικά μαζί. Σε κορνέ βάζουμε την ζύμη και κάνουμε ότι σχέδιο με την ανάλογη μύτη που μας αρέσει.

Ψήνουμε στους 190 βαθμούς για 15 – 17 λεπτά. Παίζει ρόλο το πάχος και μέγεθος των πτι φουρ μας και ο φούρνος.

Όταν κρυώσουν καλά λιώνουμε κουβερτούρα τα βουτάμε πρώτα στην σοκολάτα και μετά στην τρούφα αν θέλουμε.

Η ακόμα τα γεμίζουμε με μαρμελάδα και μετά στην σοκολάτα. Η δόση βγάζει 20 με 25 μπισκότα.

Καλή απόλαυση!

Είμαι η Ειρήνη Πατυλούδη (Irini Patiloudi) και ζω στην όμορφη Θεσσαλονίκη. Μετά την πετυχημένη Ομάδα μαγειρικής, Συνταγές… εύκολες, γρήγορες και νόστιμες… και την σελίδα μου στο facebook, Η Κουζίνα της Ειρήνης, σκέφτηκα να δημιουργήσω έναν ιστότοπο, το cook-bake.gr, να μπορούν όλοι να βλέπουν τις συνταγές μας, τις συμβουλές μας, τα νέα μας και να βρισκόμαστε και εδώ. Διαβάστε περισσότερα για εμένα εδώ...