Ένας Καναδός πρώην παίκτης του χόκεϊ δέχεται όχι μόνο δριμεία κριτική για όσα «τιτιβίζει» στα κοινωνικά μέσα, αλλά και απειλές για τη ζωή του.

Ποζάροντας όλο καμάρι στο Twitter, ο 34χρονος Tim Brent απαθανάτισε τον εαυτό του με το ζηλευτό του θήραμα, μια μεγαλόσωμη αρκούδα.

Εξηγεί πως η αρκούδα τούς εντόπισε από μακριά «και αντί να φύγει, γύρισε και ήρθε καταπάνω μας. Ήταν πολύ εύκολο να πεις πως αυτή η αρκούδα ήταν αρχηγός στην κοιλάδα που κυνηγούσαμε και δεν φοβόταν τίποτα».

Ο Brent, που έπαιζε επαγγελματικά χόκεϊ σε ομάδα του Τορόντο, ποστάρει συχνά φωτογραφίες με τα ζώα που σκοτώνει, αν και αυτή τη φορά η μεγάλη διαδικτυακή κοινότητα ξέσπασε.

Στα 23.000 σχόλια που είχε το tweet με την αρκούδα φιγουράρουν πολλά και διάφορα, ακόμα και απειλές κατά της ζωής του. Στην κουβέντα μπλέχτηκαν επίσης και γνωστές διασημότητες, όπως ο κωμικός Ricky Gervais, που μιλά συχνά για τα δικαιώματα των ζώων. Αλλά και η ηθοποιός Amanda Abbington, που δεν μάσησε τα λόγια της και άρχισε τα «γαλλικά».

Ο ίδιος πέρασε αργότερα στην αντεπίθεση για τα αρνητικά σχόλια που δέχτηκε: «Αυτά είναι τα είδη των μηνυμάτων που λαμβάνω στο Τwitter για τα κυνήγια μου. Θα ήθελα να ξέρω τι αποτελεί ακριβώς απειλή ή κατάχρηση για το Twitter; Αυτά αντιμετωπίζουμε ως κυνηγοί»…