Ο Ουρανός, ο πλανήτης της ελευθερίας, της επανάστασης και της καινοτομίας, ο πλανήτης των μεγάλων και ξαφνικών αλλαγών, περνάει στο ζώδιο του Ταύρου, για να παραμείνει εκεί μέχρι το 2026. Αυτή η μετακίνηση του πλανήτη Ουρανού είναι εξαιρετικά σημαντική και πρόκειται μέσα στα επόμενα χρόνια, να αλλάξει ριζικά τον κόσμο μας έτσι όπως τον γνωρίζουμε σήμερα.

Το ζώδιο του Ταύρου κυβερνά τον πλούτο, τα χρήματα και τις αξίες μας και συνδέεται με την υλική αλλά και την συναισθηματική μας ασφάλεια. Μέσα στα επόμενα χρόνια θα βιώσουμε καταλυτικές αλλαγές στο παγκόσμιο οικονομικό σύστημα, στην διατροφή μας και στον τρόπο που μεταχειριζόμαστε τα ζώα και τη γη. Ο Ουρανός θα ξυπνήσει τη συνείδηση μας και θα μας δώσει τα επόμενα χρόνια την ευκαιρία να προστατεύσουμε τον πλανήτη μας, αφού θα καταλάβουμε ότι μόνο έτσι μπορούμε να προστατεύσουμε τον ίδιο μας τον εαυτό.

Με το πέρασμα του Ουρανού από το ζώδιο του Ταύρου θα αλλάξει καθοριστικά το χρηματοοικονομικό σύστημα του πλανήτη και θα αναδιαμορφωθούν οι αξίες μας και η σχέση μας με τα υλικά και άυλα αγαθά. Φυσικά πέρα από τις τεράστιες αλλαγές που θα συμβούν σε παγκόσμιο επίπεδο, η διέλευση του πλανήτη Ουρανού από τον προσωπικό μας αστρολογικό χάρτη, πρόκειται μέσα στα επόμενα 8 περίπου χρόνια να φέρει σημαντικές αλλαγές και στη ζωή μας.

Ο Ουρανός, ο πλανήτης της ελευθερίας, της επανάστασης και της καινοτομίας, ο πλανήτης των μεγάλων και ξαφνικών αλλαγών, περνάει στο ζώδιο του Ταύρου, για να παραμείνει εκεί μέχρι το 2026. Αυτή η μετακίνηση του πλανήτη Ουρανού είναι εξαιρετικά σημαντική και πρόκειται μέσα στα επόμενα χρόνια, να αλλάξει ριζικά τον κόσμο μας έτσι όπως τον γνωρίζουμε σήμερα.

Διαβάστε παρακάτω πως θα σας επηρεάσει η νέα αυτή πλανητική θέση του Ουρανού ανάλογα με το ζώδιο και τον ωροσκόπο σας:

ΚΡΙΟΣ

Η διέλευση του πλανήτη Ουρανού στο ζώδιο του ταύρου για τα επόμενα 8 περίπου χρόνια, θα επηρεάζει τον 2ο οίκο του φυσικού σας ωροσκοπίου και θα σας ωθήσει στο να αλλάξετε την στάση σας απέναντι στα χρήματα, στην διαχείριση των οικονομικών σας και να ιεραρχήσετε με ένα νέο τρόπο τις αξίες σας για τη ζωή. Ταυτόχρονα θα μπείτε στη διαδικασία να αναθεωρήσετε τη φιλοσοφία σας και τους τρόπους με τους οποίους αντιλαμβάνεστε την ασφάλεια σας. Οι μεγάλες αλλαγές που θα έρθουν στον τομέα της οικονομικής σας ζωής, θα σας ωθήσουν στο να εξερευνήσετε τον ίδιο σας τον εαυτό. Μέσα στην επόμενη οκταετία θα ανακαλύψετε ικανότητες σας και ταλέντα σας, που δεν μπήκατε ποτέ στην διαδικασία να τα προσέξετε και που πιθανότατα δεν ξέρατε καν ότι υπάρχουν μέσα σας. Μπορεί να βγάλετε χρήματα με νέους τρόπους, μπορεί ξαφνικά να πάρετε πολλά χρήματα από το πουθενά ή μπορεί να τα χάσετε και να πιεστείτε οικονομικά, αυτό που σίγουρα πάντως θα συμβεί, είναι ότι ο τρόπος με τον οποίον αντιλαμβάνεστε το ζήτημα χρήματα και οι τρόποι που τα χρησιμοποιείτε στη ζωή σας, δεν θα είναι ο ίδιος μετά τη λήξη αυτής της περιόδου.

Ακόμη κατά τη διάρκεια αυτών των ετών θα νοιώθετε πως η οικονομική σας ζωή δεν μπορεί να μπει σε μια μόνιμη και σταθερή βάση, με αποτέλεσμα τη μια στιγμή να έχετε πολλά χρήματα και την άλλη να σας λείπουν. Μπορεί τη μια στιγμή να νοιώθετε οικονομική ανασφάλεια και μετά από λίγο να νοιώθετε πως όλα είναι εντάξει. Το σίγουρο πάντως είναι ότι με τη διέλευση του Ουρανού από τον 2ο φυσικό σας οίκο, η σχέση σας με το χρήμα θα αλλάξει. Με την ολοκλήρωση αυτής της περιόδου, θα έχετε αλλάξει σε έναν πολύ μεγάλο βαθμό την ιεράρχηση των αξιών και των προτεραιοτήτων που βάζετε στη ζωή σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Η διέλευση του πλανήτη Ουρανού στο ζώδιο σας και στον 1ο οίκο του φυσικού σας ωροσκοπίου για τα επόμενα 8 περίπου χρόνια θα σας ζητήσει να αλλάξετε τον εαυτό σας και τον τρόπο με τον οποίον παρουσιάζεστε στον κόσμο. Οι αλλαγές για εσάς θα είναι μεγάλες και ουσιαστικές και μπορεί να αφορούν πολλούς τομείς της προσωπικής σας ζωής, το επάγγελμα σας, την εμφάνιση σας, τις σχέσεις σας, το γάμο σας, τα αποκτήματα σας και τις αξίες σας. Οι αλλαγές που μπορεί να πραγματοποιηθούν με αυτή τη διέλευση, αφορούν και την προσωπική σας εικόνα και έτσι μπορεί να αλλάξει εντελώς το σώμα μας, να χάσετε βάρος ή να υιοθετήσετε νέες συνήθειες διατροφής και άσκησης. Οι άλλοι μπορεί να σας αντιληφθούν σαν εκκεντρικούς και παράξενους, αφού μπορεί μέσα από την συμπεριφορά και τις επιλογές σας να σοκάρετε την οικογένεια και τον περίγυρο σας, όμως βαθιά μέσα σας θα νιώσετε την βαθιά ανάγκη, για ολοκληρωτική αλλαγή.

Η αλήθεια πάλι είναι ότι δεν είστε ιδιαίτερα άνθρωποι της αλλαγής, όμως στα επόμενα χρόνια θα πρέπει να ακολουθήσετε την ενέργεια του πλανήτη και να κάνετε τις αλλαγές που πρέπει να γίνουν. Η αντίσταση σας μόνο περισσότερα προβλήματα θα σας δημιουργεί, μέχρι να αποφασίσετε ότι κάποια πράγματα πρέπει να αλλάξουν. Σε όποιο θέμα της ζωής σας έχετε καταπιεστεί, θα θελήσετε πάντως τώρα να κάνετε την προσωπική σας επανάσταση και να τα αλλάξετε όλα. Μέσα στα επόμενα χρόνια, θα οδηγηθείτε προς τον δρόμο της προσωπικής σας ελευθερίας και θα δείτε τον κόσμο με μια εντελώς διαφορετική ματιά. Οι προσωπικές αλλαγές θα είναι μεγάλες και αξιοσημείωτες για το ζώδιο σας και στις περιπτώσεις που θα επιμένετε να παραμείνετε στη γνώριμη ασφάλεια και τη ρουτίνα σας, θα νοιώθετε πραγματικά πως είστε κολλημένοι και πως τίποτα δεν προχωράει όπως θα το θέλατε. Το ζητούμενο για εσάς τους ταύρους, είναι να αφήσετε τη ζώνη της ασφάλειας σας και να ανοίξετε τα πανιά σας για μια νέα ζωή.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η διέλευση του πλανήτη Ουρανού για τα επόμενα 8 περίπου χρόνια, θα επηρεάζει τον 12ο οίκο του φυσικού σας ωροσκοπίου. Ο 12ος οίκος αντιπροσωπεύει το υποσυνείδητο, το τελείωμα καταστάσεων στη ζωή μας, τους φόβους και τους περιορισμούς που εμείς οι ίδιοι βάζουμε στον εαυτό μας. Παράλληλα αντιπροσωπεύει τη διαίσθηση, την πνευματικότητα και τη φαντασία μας. Τα επόμενα χρόνια της παραμονής του πλανήτη Ουρανού στο ζώδιο του ταύρου, οι αλλαγές για εσάς θα είναι μεγάλες και εσωτερικές, θα βιώσετε αλλαγές στη βαθύτερης ψυχολογίας σας, θα αναλύσετε τον εαυτό σας, θα ψάξετε μέσα σας και θα αναζητήσετε την δική σας αλήθεια. Με αυτή τη διέλευση μπορεί να αποκαλυφθούν τα μυστικά σας στον έξω κόσμο. Η ενέργεια του πλανήτη Ουρανού, μπορεί να ξυπνήσει μέσα σας σκέψεις και ιδέες που κάνατε στο παρελθόν ή να βγάλει στην επιφάνεια σκέψεις και συναισθήματα που τα είχατε καταπιέσει και να βγάλει τα απωθημένα σας προς τα έξω.

Δεν αποκλείεται ακόμη, να μάθετε ξαφνικά κρυμμένα μυστικά άλλων ανθρώπων που να αφορούν εσάς και τη δική σας ζωή, με αποτέλεσμα να αλλάξει ριζικά η άποψη σας, για αυτούς ή για μια κατάσταση. Μπορεί να ξαφνιαστείτε ανακαλύπτοντας τις προθέσεις κάποιου απέναντι σας, που παλιά τον θεωρούσατε φίλο σας και να ανακαλύψετε πως τελικά είναι εχθρός σας. Το καλό αυτής της διέλευσης είναι ότι ξεκινάει για εσάς ένα μεγάλο χρονικό διάστημα που θα σας δώσει την έμπνευση και την εσωτερική καθοδήγηση, ώστε να κάνετε μεσα σας σημαντικά ξεκαθαρίσματα και τις απαραίτητες αλλαγές, πριν περάσει ο Ουρανός στο δικό σας ζώδιο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η διέλευση του Ουρανού στο ζώδιο του ταύρου, θα επηρεάζει για τα επόμενα 8 χρόνια τον 11ο οίκο του φυσικού σας ωροσκοπίου και εδώ υπάρχουν οι ελπίδες σας και τα όνειρα που κάνετε για τη ζωή, οι στόχοι και οι προσδοκίες σας. Μπορεί τώρα να ανταμειφθείτε στα ξαφνικά για κάτι που επιτύχατε στο παρελθόν μέσω του επαγγέλματος σας, ενώ τα επόμενα χρόνια αλλαγές θα δείτε στις φιλίες σας και στον τρόπο που συσχετίζεστε με μεγάλες κοινωνικές ομάδες και θα πάρει νέα μορφή ο τρόπος με τον οποίον αλληλεπιδράτε με την κοινωνία, στο σύνολο της. Μπορεί να κάνετε νέες φιλίες με διαφορετικούς και εκκεντρικούς ανθρώπους ή μπορεί η γνωριμία σας να γίνει κάτω από ξαφνικές και αναπάντεχες συνθήκες.

Σε γενικές γραμμές είναι μια καλή διέλευση για εσάς, που θα σας δώσει τα επόμενα χρόνια τη δυνατότητα να επεκταθείτε σαν άνθρωποι, να διευρύνετε το μυαλό και την οπτική σας και να συνδεθείτε με νέους ανθρώπους και με διαφορετικούς και παράξενους τρόπους. Ακόμη μπορεί ξαφνικά να αλλάξει η συμπεριφορά των φίλων σας απέναντι σας ή να δείτε τώρα συμπεριφορές, που δεν τις είχατε δει στο παρελθόν και έτσι να διαμορφώσετε νέες προσδοκίες. Ίσως αυτό το χρονικό διάστημα να χρειαστεί να αφήσετε πίσω σας κάποιους ανθρώπους. Αυτά τα χρόνια θα αλλάξουν αναπάντεχα οι κοινωνικές σας επαφές και η επικοινωνία σας με συλλόγους και κοινωνικές ομάδες, ενώ μπορεί να αποφασίσετε να ασχοληθείτε με έναν μεγαλύτερο σκοπό που θα εξυπηρετήσει την πρόοδο της κοινωνίας και το γενικό καλό. Φιλικές σχέσεις που σας καταπίεζαν θα αλλάξουν ή θα τελειώσουν και οι σχέσεις που τελικά θα κρατήσετε θα σας κάνουν να νοιώθετε ότι μπορείτε να είστε ο εαυτός σας και να εκφράζεστε ελεύθερα.

ΛΕΩΝ

Ιδιαίτερα σημαντική είναι για εσάς η διέλευση του Ουρανού από το ζώδιο του ταύρου και τον 10ο οίκο του φυσικού σας ωροσκοπίου και μέσα στα επόμενα 8 χρόνια θα ζήσετε αλλαγές στον τομέα της καριέρας σας, στην κοινωνική σας εικόνα, αλλαγές στον τρόπο που ζείτε καθώς και αλλαγές στους στόχους που βάζετε για τη ζωή και την εξέλιξη σας. Μπορεί να βιώσετε μια συνολική στροφή στην πορεία και την κατεύθυνση του τρόπου που ζείτε, αφού η συγκεκριμένη διέλευση αποτελεί για εσάς μια χρονική περίοδο που θα φέρει ουσιαστικές και ριζικές αλλαγές . Εάν θέλετε να αλλάξετε επάγγελμα, εάν νοιώθετε πιεσμένοι, απογοητευμένοι ή στάσιμοι σε αυτό που κάνετε θα δείτε αναπάντεχες μεταβολές αλλά και ευκαιρίες μέσα στα επόμενα χρόνια. Ο πλανήτης της ανατροπής θα μεταμορφώσει τις συνθήκες που εργάζεστε, μπορεί να ξεκινήσετε μια δική σας δουλειά ή να μεταβείτε σε έναν εντελώς διαφορετικό χώρο επαγγελματικής δράσης.

Η ενέργεια του Ουρανού θα σας δείξει τον δρόμο που πρέπει να πάρετε και καλό είναι να τον ακολουθήσετε, έτσι ώστε ακόμη κι αν περάσετε μέσα από μια περίοδο αστάθειας, ανατροπών και εξαιρετικών αλλαγών, να βρεθείτε με το τέλος αυτής της περιόδου σε μια νέα επαγγελματική πορεία, με νέους στόχους ζωής και νέα όνειρα. Είναι μια εξαιρετική περίοδος ανάπτυξης που μπορεί να έχετε πρωτότυπες ιδέες για να βγάλετε χρήματα ή μπορεί να εφαρμόσετε στο επάγγελμα σας ιδέες και πρακτικές που θα είναι μπροστά από την εποχή τους και να γίνετε πραγματικά πρωτοπόροι στον τομέα σας. Οι άλλοι δεν θα αντιλαμβάνονται απαραίτητα το δρόμο σας και τα όσα θέλετε να εφαρμόσετε και είναι πολύ πιθανόν να αντιμετωπίσετε προβλήματα στη σχέση με τον πατέρα σας ή με άτομα εξουσίας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η παραμονή του Ουρανού στο ζώδιο του ταύρου και στον 9ο οίκο του φυσικού σας ωροσκοπίου, θα σας φέρει τα επόμενα 8 χρόνια γεγονότα που θα επηρεάσουν κατά κανόνα θετικά τη ζωή σας, αφού η όψη τριγώνου που θα σχηματιστεί με τον γενέθλιο ήλιο ή τον ωροσκόπο σας, σας δίνει αλλαγές που τις έχετε ανάγκη να γίνουν. Οι ανακατατάξεις θα υπάρξουν ναι μεν αλλά δεν θα είναι τέτοιας φύσεως που θα αναστατώσουν ή θα ταράξουν τη ζωή σας, επομένως οι περισσότεροι παρθένοι θα τις καλωσορίσετε. Οι εμπειρίες αυτής της μεγάλης χρονικής περιόδου θα σας κάνουν να αλλάξετε τα πιστεύω σας, την ιδεολογία και την αντίληψη σας για τη ζωή. Η φιλοσοφία σας θα αλλάξει, θα επεκταθείτε και θα ζήσετε καταστάσεις και εμπειρίες που θα σας διδάξουν νέα γνώση.

Η Παραμονή του Ουρανού στο ζώδιο του ταύρου είναι ένα μεγάλο διάστημα μέσα στο χρόνο, που θα σας φέρει τις ευκαιρίες, ώστε να βιώσετε συναρπαστικές εμπειρίες και έχετε την προοπτική να κάνετε μεγάλα ταξίδια που θα αποτελέσουν σταθμό στη ζωή σας. Θα αφήσετε πίσω σας παλιές και βαλτωμένες αντιλήψεις και ιδέες, που δεν εξυπηρετούν άλλο την εξέλιξη σας και θα υιοθετήσετε μια νέα, πιο ανοιχτόμυαλη και πιο ανανεωμένη στάση στον τρόπο που αντιλαμβάνεστε τον κόσμο γύρω σας. Οι αλλαγές ακόμη και για εσάς κάποιες φορές μπορεί να είναι πιεστικές και έντονες ή να μοιάζουν ότι έρχονται από το πουθενά. Αυτό όμως θα συμβεί μόνο σε εκείνες τις περιπτώσεις που θα αντιστέκεστε στην αλλαγή και θα παραμένετε αμετακίνητοι στη θέση σας και σε όσα πιστεύετε. Είναι μια διέλευση που σταδιακά θα σας κάνει να υιοθετήσετε διαφορετική συμπεριφορά και στάση απέναντι στους ανθρώπους και στη ζωή.

ΖΥΓΟΣ

Η παραμονή του Ουρανού στο ζώδιο του ταύρου, θα επηρεάζει για τα επόμενα 8 χρόνια τον 8ο οίκο του φυσικού σας ωροσκοπίου και θα αλλάξει τον τρόπο με τον οποίον συνδέεστε με τους άλλους και μοιράζεστε τον εαυτό σας. Ο 8ος οίκος κρύβει μια μεγάλη δύναμη που περιλαμβάνει τη σεξουαλική σας έκφραση και την κατεύθυνση που έχετε επιλέξει για να προσφέρετε τον εαυτό σας σωματικά, ψυχικά αλλά και υλικά μέσα από τις προσωπικές και οικονομικές σας συναλλαγές με τρίτους. Ο Ουρανός θα σας δείξει τη δύναμη που υπάρχει μέσα σας και μέσα από τις ξαφνικές και καταλυτικές αλλαγές που μπορεί να συμβούν μέσα στα επόμενα χρόνια, θα μεταμορφώσει τον τρόπο που εκφράζετε τον εαυτό και την ατομικότητα σας. Τα γεγονότα που θα βιώσετε μπορεί στην αρχή να τα αντιληφθείτε σαν μια μεγάλη κρίση.

Μια κρίση που είτε θα αφορά την τακτοποίηση οικονομικών σας συναλλαγών με τρίτους, είτε θα αφορά την επιθυμητή ή και κάποιες φορές την αναγκαστική αλλαγή της στάσης σας, απέναντι σε βασικές σχέσεις και σημαντικά ζητήματα της ζωής σας. Η δύναμη και η ενέργεια του Ουρανού είναι αφυπνιστική και θα συνειδητοποιήσετε, ίσως απότομα κάποιες φορές, τους λάθος χειρισμούς που έχετε κάνει και θα αντιληφθείτε οτι υπάρχουν κι άλλοι δρόμοι για να διαχειριστείτε τον τρόπο που έχετε επιλέξει για να προσφέρετε από τον εαυτό σας στους άλλους, είτε μιλάμε για τη σχέση σας με τον σύντροφο σας, είτε μιλάμε για τις οικονομικές σας συναλλαγές με τρίτους και χρήματα που τα μοιράζεστε. Τα επόμενα χρόνια θα περάσετε μέσα από μια πορεία βαθιάς θεραπείας των φόβων, των ταμπού και εκείνων χαρακτηριστικών σας, που δεν σας έχουν επιτρέψει, να περάσετε τη ζωή σας σε ένα άλλο επίπεδο και να στηριχθείτε περισσότερο στις δικές σας δυνάμεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ιδιαίτερα σημαντική είναι για το ζώδιο σας η μετακίνηση του πλανήτη Ουρανού στον ζώδιο του ταύρου και μέσα στα επόμενα χρόνια θα ζήσετε σημαντικές αλλαγές στις διαπροσωπικές σας σχέσεις, στον γάμο σας και σε επαγγελματικές συνεργασίες. Η διέλευση γίνεται στον 7ο οίκο του φυσικού σας ωροσκοπίου και θα αλλάξει δραστικά τον τρόπο με τον οποίον συσχετίζεστε με τους άλλους. Μέσα στο επόμενο χρονικό διάστημα θα επιδιώξετε την ελευθερία σας σε όποια σχέση σας καταπιέζει και βάζει περιορισμούς στην αυτοέκφρασή σας. Μπορεί να αντιμετωπίσετε δικαστικές διαμάχες και βιώσετε αλλαγές σε συνεργασίες σας.

Οι σχέσεις σας θα αλλάξουν έτσι κι αλλιώς και για να αντέξουν στον χρόνο, θα πρέπει τόσο εσείς, όσο και οι άλλοι να είστε ανοιχτοί σε αναπροσαρμογές και πρόθυμοι να αλλάξετε μαζί και να ακολουθήσετε από κοινού έναν ανανεωμένο και καινούργιο τρόπο συνύπαρξης. Θα πρέπει να αλλάξετε τη συμπεριφορά σας και το τρόπο με τον οποίον διαχειρίζεστε το γάμο, μια σημαντική σας σχέση ή μια σοβαρή επαγγελματική σας συνεργασία και δεν το κάνετε, τότε κάποιοι άνθρωποι θα φύγουν από τη ζωή σας, ως αποτέλεσμα της δικής σας αντίστασης στην αλλαγή. Η ανάγκη για ελευθερία θα είναι έντονη, όπως όμως έντονη θα είναι και η ανάγκη να προσεγγίσετε τις σχέσεις σας με νέους τρόπους να γίνεται ευρηματικοί, διαφορετικοί, πιο αυθόρμητοι και αυθεντικοί. Είναι μια χρονική περίοδος που θα σας βοηθήσει πολύ, εάν δουλέψετε σύμφωνα με την ενέργεια του Ουρανού, ώστε να προσανατολιστείτε προς μια προσωπική αλλαγή, να κάνετε πράγματα ασυνήθιστα και διαφορετικά παρέα με τον σύντροφο σας, να σπάσετε τους κανόνες και τη ρουτίνα σας και να ζήσετε μαζί μια νέα ζωή. Μην παραμείνετε κολλημένοι στις συνήθειες σας και μην αντισταθείτε στην αλλαγή γιατί το μόνο που θα καταφέρετε θα είναι να κάνετε τη ζωή σας δύσκολη.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η μετακίνηση του Ουρανού στο ζώδιο του ταύρου, θα επηρεάζει για τα επόμενα 8 περίπου χρόνια τον 6ο οίκο του φυσικού σας ωροσκοπίου και θα βρεθείτε μπροστά από σημαντικές αλλαγές στην καθημερινή σας ζωή, τη ρουτίνα, τις συνήθειες σας και την καθημερινότητα στο εργασιακό σας περιβάλλον. Αυτή η διέλευση μπορεί να επηρεάσει την υγεία σας και να αποφασίσετε τη συνολική αλλαγή στη διατροφή σας και τον τρόπο που φροντίζετε και συμπεριφέρεστε στο σώμα σας. Στο εργασιακό σας περιβάλλον μπορεί να έχετε μεταβολές ή ακόμη και να αλλάξετε δουλειά. Αυτή την περίοδο θα είναι πάρα πολύ δύσκολο για εσάς, στο να διατηρήσετε το θεμελιωμένο πρόγραμμα και τη ρουτίνα της καθημερινότητας σας και θα πρέπει να προσαρμοστείτε στις νέες συνθήκες και να κάνετε τις απαραίτητες αλλαγές στον τρόπο που ζείτε.

Σε ένα βαθμό θα πρέπει να βρείτε την ανεξαρτησία σας και να στηριχθείτε στον εαυτό σας και στις δικές σας δυνάμεις σε όσα κάνετε, εάν επομένως είστε προσκολλημένοι πάνω σε άλλους αυτή η διέλευση θα ταράξει για εσάς τα νερά, ώστε να αποκτήσετε νέες εμπειρίες και συνήθειες. Από την άλλη θα αναζητήσετε κι εσείς νέους δρόμους έκφρασης, αφού θα σας είναι πολύ δύσκολο να περιορίζεστε και να ακολουθείτε όσα σας επιβάλουν οι άλλοι να κάνετε. Τα επόμενα χρόνια θα πρέπει να κόψετε παλιές και βαλτωμένες συνήθειες, συνήθειες που υπάρχουν στη ζωή σας και σας κάνουν κακό και θα πρέπει να προσαρμοστείτε σε μια συνολική μεταβολή στον τρόπο που ζείτε και σταδιακά μέσα σε αυτό το χρονικό διάστημα να χτίσετε μια νέα καθημερινότητα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η παραμονή του Ουρανού στο ζώδιο του ταύρου, θα επηρεάζει για τα επόμενα 8 περίπου χρόνια τον 5ο οίκο του φυσικού σας ωροσκοπίου και θα φέρει κατά κανόνα θετικά γεγονότα στη ζωή σας και αλλαγές, που τις έχετε ανάγκη. Η ενέργεια του Ουρανού θα σας φέρει αναπάντεχες ευκαιρίες και τη δυνατότητα να εκφραστείτε με νέους τρόπους, να δημιουργήσετε νέες συνθήκες στη ζωή σας και να καλυτερεύσετε τις σχέσεις σας. Είναι για εσάς μια μεγάλη χρονική περίοδος κατά την οποία, μπορείτε να κάνετε μια νέα γνωριμία που θα σας ενθουσιάσει ή μπορείτε να ζήσετε νέες και μοναδικές εμπειρίες με τον σύντροφο σας. Ο ρομαντισμός δεν θα λείψει από τη ζωή σας, αφού θα τον εκφράσετε και θα σας τον εκφράσουν με εκπλήξεις και αναπάντεχους τρόπους.

Δεν αποκλείεται να αποφασίσετε να ασχοληθείτε με ένα νέο ή και εξωσυμβατικό χόμπυ, ενώ η δημιουργική σας ικανότητα θα χαρακτηρίσει όλους τους τομείς της ζωής, με έναν ιδιαίτερο και πρωτοποριακό τρόπο. Εάν έχετε παιδιά μπορεί να είναι αυτή η περίοδος που θα κάνουν την επανάσταση τους, ώστε να αναζητήσουν την πραγματική τους ταυτότητα στον κόσμο. Σε γενικές γραμμές πάντως θα είναι μια συναρπαστική περίοδος για εσάς, που θα ασκήσετε ιδιαίτερα τη δημιουργική σας σκέψη. Εάν το επάγγελμα σας είναι καλλιτεχνικό ή εμπεριέχει σημαντικά το στοιχείο της δημιουργικότητας, μπορεί μέσα στα επόμενα χρόνια να δείτε μια εξαιρετική άνοδο στην επαγγελματική σας έκφραση και παράλληλα να αποκτήσετε νέα ενδιαφέροντα που θα εμπεριέχουν και το στοιχείο του πρωτοποριακού και της τεχνολογίας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ιδιαίτερα σημαντική είναι για εσάς η μετακίνηση του πλανήτη Ουρανού στο ζώδιο του ταύρου, αφού για τα επόμενα 8 περίπου χρόνια θα διελαύνει από τον 4ο οίκο του φυσικού σας ωροσκοπίου και θα σας φέρει μεγάλες αλλαγές ζωής, στο σπίτι, την οικογένεια και την ακίνητη περιουσία σας. Οι τρόποι για να εκφραστεί η ενέργεια του πλανήτη είναι πολλοί και με το τέλος αυτής της περιόδου θα έχετε περάσει σε μια εντελώς νέα φάση στη ζωή σας. Μπορεί να μετακομίσετε ή να κάνετε μια σημαντική ανακαίνιση στο σπίτι σας, ενώ υπάρχει και η πιθανότητα να αλλάξει σημαντικά ο προγραμματισμός της οικογενειακής σας ζωής. Μπορεί να αγοράσετε ένα ακίνητο και μάλιστα αναπάντεχα ή σε μια περιοχή που ποτέ πριν δεν την είχατε σκεφτεί ή ακόμη μπορεί να πουλήσετε ένα σας ακίνητο. Σε κάθε περίπτωση υπάρχει η προοπτική, να έχετε σημαντικές αλλαγές στην ακίνητη και πατρική σας περιουσία.

Η ενέργεια του Ουρανού μπορεί να σας φέρει αλλαγές στη σχέση με τους γονείς σας, μέσα από τη συνειδητοποίηση κάποιων συνθηκών που μέχρι τώρα δεν θέλατε ή δεν μπορούσατε να δείτε. Ο 4ος οίκος είναι και οι ρίζες μας και έτσι με τις αλλαγές που θα πραγματοποιηθούν στη ζωή σας μέσα στα επόμενα χρόνια, καλείστε να αλλάξετε βαθιά σαν άνθρωποι. Με αυτή τη διέλευση υπάρχει και η πιθανότητα μιας ξαφνικής και αναπάντεχης εγκυμοσύνης που θα αλλάξει ολοκληρωτικά την οικογενειακή σας ζωή. Ακόμη εάν έχετε νοιώσει καταπιεσμένοι από την οικογένεια σας, αυτή είναι η περίοδος που θα κάνετε την επανάσταση σας και θα θελήσετε να απομακρυνθείτε από ανθρώπους που σας κρατάνε πίσω και δεν βοηθούν στην εξέλιξη σας.

ΙΧΘΕΙΣ

Η διέλευση του πλανήτη Ουρανού στο ζώδιο του ταύρου για τα επόμενα 8 χρόνια θα επηρεάζει τον 3ο οίκο του φυσικού σας ωροσκοπίου και αλλαγές πρόκειται να δείτε στις καθημερινές σας εμπειρίες, στις μετακινήσεις και στην επικοινωνία σας με τους άλλους. Το επόμενο χρονικό διάστημα, θα μεταμορφωθεί σταδιακά ο τρόπος με τον οποίον εκφράζεστε και επικοινωνείτε, μια αλλαγή που θα έρθει σαν αποτέλεσμα της μεταβολής των εξωτερικών συνθηκών στην καθημερινή σας εμπειρία. Η ενέργεια του Ουρανού στον 3ο φυσικό σας οίκο θα σας φέρει γεγονότα και συνθήκες που θα σας οδηγήσουν στο να αλλάξετε τις ιδέες σας και τον τρόπο που σκέφτεστε. Τα ενδιαφέροντα σας θα αλλάξουν και θα τραβήξουν την προσοχή σας γνωστικά αντικείμενα, που δεν τα είχατε αγγίξει μέχρι τώρα. Για εσάς είναι μια περίοδος που θα αναζητήσετε το διαφορετικό, θα ψάξετε για νέες λύσεις και θα προσανατολιστείτε σε πρωτότυπες ιδέες, σκέψεις και συμπεριφορές.

Θα σκεφτείτε πολύ, όμως δεν θα σας είναι πάντα εύκολο να βάλετε σε μια σειρά τις πληροφορίες που θα έχετε στη διάθεση σας, αφού θα υπάρχει αστάθεια και οι συνθήκες συνεχώς θα αλλάζουν. Η ρουτίνα σας θα επηρεαστεί και είναι πολύ πιθανό να αρχίσετε επαφή και επικοινωνία με νέα άτομα. Οι καθημερινές σας μετακινήσεις επίσης, μπορεί να διαμορφωθούν με έναν νέο τρόπο και σταδιακά να αλλάξει ο παλιός προγραμματισμός, με αποτέλεσμα να μεταβείτε σε μια νέα κατάσταση. Είναι μια περίοδος που μπορεί να κάνετε πολλά μικρά και αναπάντεχα ταξίδια, ιδίως εάν δεν το συνηθίζατε στο παρελθόν. Υπάρχει ακόμη η πιθανότητα να αλλάξει δραστικά η σχέση σας με τα αδέλφια ή με τα ξαδέλφια σας, μια αρμονική σχέση μπορεί να διαταραχθεί, από την άλλη μια κακή σχέση μπορεί να φτιάξει.

Λιλή Ζαγκανά

Διαβάστε επίσης:

Ο Ουρανός στον Ταύρο και οι κοσμοϊστορικές αλλαγές που θα φέρει

 

Σχόλια

σχόλια