Ρωσία: Σκελετός με χειροπέδες σχετίζεται με σαδομαζοχισμό!

Η αστυνομία προσπαθεί να ξεδιπλώσει το μυστήριο αφού τα οστά του πεζοπόρου βρέθηκαν σε ένα δάσος στην περιοχή της Μόσχας, Σατούρα.

Ένας σκελετός που βρέθηκε αλυσοδεμένος σε ένα δέντρο με χειροπέδες στη Ρωσία ανακαλύφθηκε ανήκει σε νεαρό άνδρα που πέθανε ενδεχομένως σε ένα «αποτυχημένο ταχυδακτυλουργικό κόλπο» ή ένα σαδομαζοχιστικό σεξουαλικό παιχνίδι.

Τα κατάλοιπα του 30χρονου Ιβάν Κλιουτσάρεφ ανακαλύφθηκαν δύο χρόνια μετά την εξαφάνιση του.

 

Η αστυνομία προσπαθεί να ξεδιπλώσει το μυστήριο αφού τα οστά του πεζοπόρου βρέθηκαν σε ένα δάσος στην περιοχή της Μόσχας, Σατούρα.

Πιστεύετε πως ο θάνατος του άνδρα προήλθε είτε επειδή προσπάθησε να αναπαραστήσει ένα τέχνασμα διαφυγής από τον Χάρι Χουντίνι , αλλά εξετάζουν επίσης στοιχεία που αποδεικνύουν ότι έλαβε μέρος σε παράξενες σεξουαλικές πρακτικές και ότι η αιτία θανάτου του τελικά οφείλεται σε ένα περίεργο πείραμα BDSM.

Οι αστυνομικοί εξετάζουν τώρα την κάρτα μνήμης της φωτογραφικής του μηχανής και τον υπολογιστή του όπου αναφέρουν ότι υπάρχουν ενδείξεις ότι ενδιαφέρονταν για το σαδομαζοχιστικό σεξ.

Ορισμένες αναφορές λένε ότι μόνο το αριστερό του χέρι ήταν δεμένο με χειροπέδες σε μια αλυσίδα που συνδέονταν με ένα δέντρο.

Ένας «φοβισμένος» ντόπιος άντρας ανακάλυψε το φρικτό θέαμα, εντοπίζοντας το κρανίο του Κλιουτσάρεφ που ακόμα «φορούσε την κουκούλα από το μπλουζάκι του».

Ο υπόλοιπος σκελετός του ήταν καλυμμένος με φύλλα.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com