Με τοπικές νεφώσεις θα κυλήσει ο καιρός το επόμενο τριήμερο, ενώ στο Ιόνιο, στα ηπειρωτικά και στο βόρειο Αιγαίο τις απογευματινές κυρίως ώρες θα εκδηλώνονται σποραδικές βροχές ή καταιγίδες, οι οποίες την Κυριακή στα βόρεια τοπικά θα είναι έντονες.

Οι άνεμοι θα πνέουν από βορειοδυτικές διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ.

Τέλος, η θερμοκρασία δε θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

Πιο αναλυτικά, σήμερα Σάββατο:

Στην Αττική, ηλιοφάνεια με πρόσκαιρες νεφώσεις, άνεμοι νοτίων διευθύνσεων 3 με 5 μποφόρ και η θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης από 18 έως 31 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θράκη και στη Μακεδονία, τοπικές νεφώσεις με σποραδικές βροχές ή καταιγίδες και η θερμοκρασία από 12 έως 29 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη, αυξημένες νεφώσεις κατά περιόδους με τοπικές βροχές ή καταιγίδες και το θερμόμετρο από 18 έως 28 βαθμούς.

Στην Ήπειρο, στα νησιά του Ιονίου και στη δυτική Στερεά Ελλάδα, ήλιος με παροδικές νεφώσεις και τοπικές βροχές από το απόγευμα. Η θερμοκρασία από 16 έως 31 βαθμούς.

Στην Πάτρα, ηλιοφάνεια με πρόσκαιρες νεφώσεις.

Στην Πελοπόννησο, ήλιος με παροδική συννεφιά και ο υδράργυρος από 15 έως 31 βαθμούς.

Στα Κύθηρα, ηλιοφάνεια με λίγα σύννεφα και η θερμοκρασία έως 28 βαθμούς.

Στην Κρήτη και στις Κυκλάδες, ήλιος με λίγες νεφώσεις, άνεμοι δυτικών διευθύνσεων 3 με 5 μποφόρ και το θερμόμετρο από 21 έως 29 βαθμούς.

Στα Δωδεκάνησα και στα νησιά του βορείου και ανατολικού Αιγαίου, ηλιοφάνεια με τοπικές νεφώσεις στα βόρεια, άνεμοι από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ στα νότια και η θερμοκρασία έως 30 βαθμούς.

Στη Θεσσαλία, την κεντρική και την ανατολική Στερεά Ελλάδα, ήλιος με πρόσκαιρες νεφώσεις και τοπικές βροχές ή όμβρους στα βόρεια το απόγευμα. Ο υδράργυρος από 16 έως 33 βαθμούς.

Ακολουθήστε μας στο Facebook