Το Σαββατοκύριακο ο καιρός θα είναι καλός και μόνο στην Κρήτη τις πρωινές ώρες του Σαββάτου θα σημειωθούν τοπικές βροχές με γρήγορη όμως βελτίωση. Τη Δευτέρα θα είναι αίθριος ο καιρός, με παροδικές νεφώσεις στα δυτικά και νότια.

Οι άνεμοι το Σάββατο θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ και στα νοτιοανατολικά 6 έως τοπικά 7 μποφόρ. Την Κυριακή και Δευτέρα οι άνεμοι στρέφονται σε νότιους-νοτιοδυτικούς έως 6 μποφόρ.

Τέλος, η θερμοκρασία θα σημειώσει σταδιακή άνοδο.

Πιο αναλυτικά, σήμερα Σάββατο:

Στην Αττική, ηλιοφάνεια, άνεμοι από δυτικές διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ και η θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης από 6 έως 18 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θράκη και στη Μακεδονία, ήλιος με λίγες νεφώσεις τις μεσημβρινές ώρες. Η θερμοκρασία από 2 έως 17 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη, γενικά καλός καιρός και το θερμόμετρο από 5 έως 17 βαθμούς.

Στην Ήπειρο, στα νησιά του Ιονίου και στη δυτική Στερεά Ελλάδα, ηλιοφάνεια με λίγα σύννεφα. Άνεμοι από δυτικές διευθύνσεις  3 με 5 μποφόρ και η θερμοκρασία από 2 έως 17 βαθμούς.

Στην Πάτρα, λίγες αραιές νεφώσεις.

Στην Πελοπόννησο, γενικά αίθριος καιρός και ο υδράργυρος από 2 έως 18 βαθμούς.

Στα Κύθηρα, ήλιος με λίγες αραιές νεφώσεις τις πρωινές ώρες και η θερμοκρασία έως 18 βαθμούς.

Στην Κρήτη και στις Κυκλάδες, λίγες αραιές νεφώσεις και στην Κρήτη τοπικές βροχές τις πρωινές ώρες με γρήγορη βελτίωση, άνεμοι δυτικοί-βορειοδυτικοί 5 με 6 μποφόρ και το θερμόμετρο από 8 έως 17 βαθμούς.

Στα Δωδεκάνησα και στα νησιά του βορείου και ανατολικού Αιγαίου, γενικά αίθριος καιρός με λίγες πρόσκαιρες νεφώσεις στο Β. Αιγαίο το απόγευμα, άνεμοι από δυτικές διευθύνσεις 4 με 5 και στα Δωδεκάνησα 6 με 7 μποφόρ και η θερμοκρασία έως 18 βαθμούς.

Στη Θεσσαλία, την κεντρική και την ανατολική Στερεά Ελλάδα, αίθριος καιρός και ο υδράργυρος από 2 έως 18 βαθμούς.

 

Σχόλια

σχόλια