Αρκετά καλός θα παραμείνει ο καιρός και το επόμενο τριήμερο στις περισσότερες περιοχές της χώρας.  Έτσι, αναμένεται ηλιοφάνεια με τοπικές νεφώσεις στα βόρεια και στα υπόλοιπα ηπειρωτικά (κυρίως τις θερμές ώρες της ημέρας), με πρόσκαιρους όμβρους στη βόρεια χώρα και στα υπόλοιπα ηπειρωτικά ορεινά τμήματα.

Οι άνεμοι το Σάββατο θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ, ενώ την Κυριακή θα στραφούν σε νοτίων διευθύνσεων με την ίδια ένταση. Τέλος, τη Δευτέρα θα στραφούν και πάλι σε δυτικούς.

Η θερμοκρασία δε θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

Πιο αναλυτικά, σήμερα Σάββατο:

Στη Θράκη και στη Μακεδονία, ήλιος με τοπικές νεφώσεις στα ανατολικά και σποραδικές βροχές ή καταιγίδες. Η θερμοκρασία από 7 έως 26 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη, ηλιοφάνεια με τοπικές νεφώσεις το απόγευμα και το θερμόμετρο από 11 έως 25 βαθμούς.

Στην  Ήπειρο, στα νησιά του Ιονίου και στη δυτική Στερεά Ελλάδα, ήλιος με λίγες νεφώσεις το απόγευμα. Βορειοδυτικοί άνεμοι 3 με 5 μποφόρ και θερμοκρασία από 8 έως 25 βαθμούς.

Στην Πελοπόννησο, ηλιοφάνεια με τοπική συννεφιά τις θερμές ώρες. Ο υδράργυρος από 6 έως 28 βαθμούς.

Στα Κύθηρα, αίθριος καιρός και τοπικά ισχυροί δυτικοί άνεμοι.

Στην Κρήτη και στις Κυκλάδες, ήλιος, δυτικοί άνεμοι 4 με 6 μποφόρ και το θερμόμετρο από 13 έως 25 βαθμούς.

Στα Δωδεκάνησα και στα νησιά του βορείου και ανατολικού Αιγαίου, καλός καιρός με πρόσκαιρη συννεφιά στα βόρεια. Άνεμοι δυτικών διευθύνσεων 3 με 5 μποφόρ και θερμοκρασία έως 25 βαθμούς.

Στη Θεσσαλία, την κεντρική και την ανατολική Στερεά Ελλάδα, ήλιος με τοπικές νεφώσεις από τις απογευματινές ώρες. Ο υδράργυρος από 8 έως 29 βαθμούς.

Στην Αττική, γενικά αίθριος καιρός. Δυτικοί άνεμοι 4 με 6 μποφόρ και θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης από 13 έως 28 βαθμούς Κελσίου.