Σε δίκη παραπέμπεται ο ηθοποιός Γιώργος Καρκάς για τον βιασμό οδηγού ταξί, μετά από απόφαση του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Αθηνών.

Στο βούλευμα αναφέρεται πως ο ηθοποιός αναισθητοποίησε τον οδηγό ταξί και στη συνέχεια ασέλγησε σε βάρος του.

Το βούλευμα που παραπέμπει τον ηθοποιό σε δίκη και παρουσιάστηκε στο STAR:

«Στην Αθήνα την 13-11-2018 με σωματική βία συνισταμένη στην περιαγωγή άλλου σε κατάσταση αναισθησίας και ανικανότητας για αντίσταση με υπνωτικά ή ναρκωτικά ή άλλα ανάλογα μέσα, εξανάγκασε άλλον σε ανοχή ασελγούς πράξης.

Ειδικότερα στην Αθήνα την 13-11-2018 και περί ώρα 18:30 μ.μ. επιβιβάσθηκε στο ταξί που οδηγούσε ο (…) και του ζήτησε να τον μεταφέρει στην περιοχή του Μοναστηρακίου στο μαγαζί με την επωνυμία (…) όπου χρησιμοποιώντας ως τέχνασμα ότι θέλει να τον κεράσει ένα σάντουιτς, κατάφερε να τον απομακρύνει από το όχημα, εισήλθε μόνος του σε αυτό και έριξε στο ποτήρι με τον καφέ του παθόντος άγνωστη ναρκωτική ουσία, ενώ άφησε να διαχυθεί και στον αέρα άγνωστη αναισθητική-χαλαρωτική ουσία.

Όταν ο παθών επέστρεψε στο όχημά του για να συνεχίσουν τη διαδρομή προς την περιοχή του Γκαζίου όπου ζήτησε να τον μεταφέρει, αφού εισέπνευσε την άγνωστη χαλαρωτική ουσία που είχε διαχυθεί στον αέρα και ήπιε τον καφέ του, άρχισε να ζαλίζεται, να θολώνει η κρίση και η συνείδησή του, να νιώθει εξαντλημένος και ανίκανος να αντισταθεί και να αντιδράσει στις εντολές που του έδινε ενώ συγχρόνως άρχισε να νιώθει έξαψη και έντονη ερωτική επιθυμία.

Αυτός εκμεταλλευόμενος την κατάσταση ανικανότητας προς αντίδραση στην οποία είχε περιέλθει ο παθών λόγω των αναισθητικών και ναρκωτικών ουσιών που εισέπνευσε και κατανάλωσε εν αγνοία του, τον οδήγησε πίσω από τη Γεωπονική Σχολή Αθηνών, σε σημείο απομακρυσμένο και ερημικό όπου αφού τον ανάγκασε να εισπνεύσει και πάλι την άγνωστη αναισθητική-χαλαρωτική ουσία και περίμενε να περιέλθει σε κατάσταση πλήρους αδυναμίας να προσβάλλει οποιαδήποτε αντίσταση και να χάσει τις αισθήσεις του, ευρισκόμενος εντός του οχήματος ταξί, τον εξανάγκασε να ανεχθεί ασελγή πράξη.

Επίσης, ο κατηγορούμενος, χωρίς να έχει αποκτήσει την έξη της χρήσης ναρκωτικών ουσιών, ενεργώντας με πρόθεση, είχε προμηθευτεί από άγνωστο άτομο και είχε στην κατοχή του προς ιδία αποκλειστικά χρήση απαγορευμένες ουσίες.

Το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών Αθηνών με βούλευμά του διατάσσει την εξακολούθηση της προσωρινής κράτησης που επιβλήθηκε στον κατηγορούμενο.

Παραπέμπει στον κατηγορούμενο ενώπιον του ακροατηρίου του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου Αθηνών προκειμένου να δικασθεί ως υπαίτιος για αυτές τις συγκεκριμένες πράξεις».