Σοκαρισμένη είναι ακόμη η Κρήτη από την στυγερή δολοφονία της 60χρονης Αμερικανίδας Σούζαν Ιτον, αλλά και από τις αποκαλύψεις του 27χρονου, καθ’ ομολογίαν δολοφόνου.Δολοφονία Αμερικανίδας βιολόγου: Ηδονοβλεψίας ο 27χρονος δράστης!Η σύζυγος του φερόμενου δράστη, είναι σοκαρισμένη από την είδηση πως ο άνθρωπός της, φέρεται να είναι ο δολοφόνος της Αμερικανίδας. Ο άντρας της, σύμφωνα με όσα λέει το οικείο περιβάλλον του, δεν έδειχνε πως μπορούσε να κάνει κάτι τόσο αποτρόπαιο, καθώς έδειχνε ως ένας άνθρωπος με χιούμορ και χωρίς προβλήματα.

Η Σούζαν Ιτον αγνοούνταν για έξι μέρες, μέχρι που την βρήκαν περαστικοί οι οποίοι εξερευνούσαν την περιοχή. Εκεί άρχισαν τα ερωτήματα για τις Αρχές που από την αρχή θεωρούσαν πως κρύβεται το ενδεχόμενο σεξουαλικής πράξης πίσω από το έγκλημα.

Σοκαρισμένοι οι κάτοικοι για την αποκάλυψη του δράστη

Την ίδια ώρα, η κοινωνία στην περιοχή έχει σοκαριστεί πλήρως από την υπόθεση. Τόσο για το ότι ένας νέος άνθρωπος και πατέρας δύο παιδιών, προχώρησε σε αυτή τη πράξη, όσο και για το ότι έκρυβε πολύ καλά τα ψυχολογικά του προβλήματα. Δεν περίμεναν ότι θα μπορούσε να φτάσει σε μια τόσο αποτρόπαια πράξη ένας άνθρωπος, ο οποίος έδειχνε υπεράνω υποψίας.

Γιος ιερέα, αγρότης και πατέρας δύο παιδιών (ένα αγόρι 2 ετών και ένα κορίτσι ενός έτους), ο 27χρονος όπως αποδείχθηκε γνώριζε καλά την περιοχή όπου παράτησε την σορό της άτυχης Αμερικανίδας. Εχει μάλιστα και περιουσία στη συγκεκριμένη περιοχή όπου βρίσκεται το καταφύγιο, το οποίο είχε επισκεφτεί αρκετές φορές στο παρελθόν, όπου βιντεοσκοπούσε πλάνα, ανεβάζοντας τα στο Youtube, όπου διαθέτει δικό του κανάλι.

Το ότι ήταν από τους λίγους που φέρεται να γνώριζε καλά το σημείο, μαζί με το στίγμα από το κινητό του, έφερε την αστυνομία στα ίχνη του, παρά το γεγονός ότι προσπάθησε να καλύψει τα ίχνη του. Συν ένα πανί που προέρχεται είτε από ομπρέλα, είτε από κάποιο στρατιωτικού τύπου σακίδιο, με το οποίο προσπάθησε να τη σκεπάσει και να τη μεταφέρει, που βοήθησε στον εντοπισμό του.

Η Suzanne Eaton είχε την τρομακτική ατυχία να βρεθεί στο διάβα του 27χρονου, ενός φαινομενικά «κανονικού» νέου της εποχής με «σκοτεινά» ένστικτα. Δεν υπήρχε κάποιο άλλο στοιχείο που να συνδέει θύμα και δράστη. Στη θέση της θα μπορούσε να είναι οποιαδήποτε άλλη γυναίκα.

Η Eaton είχε επισκεφθεί την Κρήτη και το Κολυμπάρι και άλλες φορές στο παρελθόν, πάντα για επιστημονικούς λόγους. Οι πληροφορίες που έφθασαν στην Αστυνομία, όσο ερευνούσε, ανέφεραν ότι η 60χρονη ήταν πραγματικά αφοσιωμένη στην επιστήμη της. Δεν έχανε συνεδρίαση, παρακολουθούσε όλες τις ομιλίες με ενδιαφέρον και έκανε αμέτρητες ερωτήσεις. Το πάθος της για την επιστήμη ήταν κάτι που αναγνώριζαν όλοι οι συνάδελφοι της.

Νύχτα και μέρα αστυνομικοί συγκέντρωναν πληροφορίες για πιθανούς υπόπτους με βασικό άξονα ότι ο δράστης ήταν άνθρωπος από την περιοχή και γι’ αυτό γνώριζε το σπήλαιο. Και η αλήθεια είναι ότι αυτό το σκοτεινό σπήλαιο, αυτό το δαιδαλώδες τεχνητό τούνελ, ήταν ένας χώρος που γοήτευε τον 27χρονο.

Ακολουθήστε μας στο Facebook