Ψυχικά ασχθενή θεωρεί τον 27χρονο που βίασε και δολοφόνησε τον περασμένο Ιούλιο στην Κρήτη τη βιολόγο Σούζαν Ίτον, η σύζυγός του.

Σύμφωνα με πληροφορίες του protothema.gr τις επόμενες ημέρες, ενδεχομένως και μέσα στο Σαββατοκύριακο η γυναίκα και ο πατέρας του κατηγορούμενου θα τον επισκεφθούν στο σωφρονιστικό κατάστημα της Τρίπολης όπου κρατείται. Άνθρωποι από το οικογενειακό περιβάλλον του δράστη ανέφεραν ότι η σύζυγός του τον έχει συγχωρέσει για την αποτρόπαια πράξη του και θεωρεί ότι ο άνδρας της που βίασε και δολοφόνησε μια ανυπεράσπιστη γυναίκα, είναι ψυχικά ασθενής. Για το λόγο αυτό ορίστηκε και πραγματογνώμονας ώστε να εξεταστεί ψυχιατρικά.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 27χρονος στην απολογία του, υποστηρίζει ότι: «Την είδα στον δρόμο, τη χτύπησα ελαφρά με το αυτοκίνητο από πίσω. Εκείνη γονάτισε με κοίταξε. Τότε θόλωσα, με κατέλαβαν δαιμονικές δυνάμεις, πάτησα γκάζι και πέρασα από πάνω της. Κατέβηκα, την είδα με κομμένο αυτί.

Ήταν όμως ζωντανή. Την έβαλα στο πορτ παγκάζ, τη μετέφερα στο καταφύγιο και ασέλγησα πάνω της». Για την υπόθεση έχουν καταθέσει μόνο οι πέντε γυναίκες που είχαν πέσει θύματα του 27χρονου πριν το έγκλημα αλλά και οι αστυνομικοί που τον εντόπισαν. Δεν έχει καταθέσει ούτε ένα συγγενικό του πρόσωπο…