Υλικά

  • 250 γρ ζάχαρη
  • 250 ml κρέμα γάλακτος
  • 65 γρ βούτυρο
  • 200 γρ σοκολάτα
  • Λίγο ανθό αλατιού

Εκτέλεση

Λιώνουμε την ζάχαρη σε καραμέλα και προσέχουμε να μην σκουρύνει.

Ζεσταίνουμε την κρέμα γάλακτος (όχι να βράσει).

Ενώνουμε και ανακατεύουμε να ομογενοποιηθούν.

Χαμηλώνουμε την φωτιά και ενσωματώνουμε το βούτυρο.

Τέλος βάζουμε λίγο ανθό αλατιού.

Λιώνουμε την σοκολάτα σε μπεν μαρί.

Βάζουμε μία μικρή ποσότητα σε φορμάκια σιλικόνης ή χάρτινα και με ένα ξυλάκι καλύπτουμε τα τοιχώματα.

Σχόλια

σχόλια