Σοκ! Κατηγορείται για βιασμό 19χρονης κοπέλας με ειδικές ανάγκες ο 19χρονος φερόμενος ως δολοφόνος της Ελένης Τοπαλούδη

Σοκ προκαλεί στην τοπική κοινωνία της Ρόδου η αποκάλυψη ότι ο 20χρονος Αλβανός Αλέξανδρος Λ., έγκλειστος στις φυλακές Γρεβενών για τη δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη, κατηγορείται για τον βιασμό μίας 19χρονης κοπέλας με ειδικές ανάγκες, μαζί με έναν ακόμη 23χρονο Ρομά.

Νέα στοιχεία για την δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη

Η υπόθεση εξιχνιάστηκε την Πέμπτη 17 Ιανουαρίου από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρόδου. Σε βάρος των δύο κατηγορουμένων, σχηματίστηκε ποινική δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα, η οποία υποβλήθηκε άμεσα στον αρμόδιο Εισαγγελέα και ακολούθησε η έκδοση σχετικών ενταλμάτων σύλληψης.

Ως προς το χρονικό της υπόθεσης και όπως προέκυψε από πληροφορίες που αξιοποίησαν οι Αρχές για να προχωρήσουν σε έρευνα, οι κατηγορούμενοι το βράδυ της 1ης Δεκεμβρίου 2018 οδήγησαν την ημεδαπή σε παραλιακή περιοχή στην πόλη της Ρόδου (σ.σ. στην περιοχή Ενυδρείο), όπου την εξανάγκασαν σε ασελγείς πράξεις και συνουσία. O 23χρονος εντοπίσθηκε χθες το βράδυ και προσήχθη στη Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρόδου, όπου εξεταζόμενος περιέγραψε με λεπτομέρεια τις πράξεις τους.

Την Παρασκευή, έπειτα από την έκδοση του σε βάρος του εντάλματος, συνελήφθη και οδηγείται στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ρόδου.