Σολωμός με λαχανικά σε λαδόχαρτο της φίλης Elena Theodosiadou. Μέλος της Ομάδας μας, Συνταγές, εύκολες, γρήγορες και νόστιμες… Ευχαριστούμε!

Υλικά

Μέθοδος 

Η συνταγή είναι προσαρμοσμένη στα γούστα του καθενός. Το βασικό που θα χρειαστείτε είναι ένα κομμάτι σολομό και τα λαχανικά που θα τον πλαισιώσουν. Εγώ χρησιμοποίησα κολοκυθάκι, μελιτζάνα, πιπεριά Φλωρίνης ,καρότα, μπρόκολο, κρεμμύδι ξερό, κρεμμυδάκι φρέσκο, ντομάτα και μαϊντανό. Ελάχιστο ελαιόλαδο λεμόνι. Τυλιγμένο πολύ καλά κατευθείαν στο λαδόχαρτο. Έτσι χάρη στα ζουμιά που θα βγάλουν τα λαχανικά θα ψηθεί άψογα το ψαράκι μας. Καλή όρεξη με άφθονα Ω3!

Είμαι η Ειρήνη Πατυλούδη (Irini Patiloudi) και ζω στην όμορφη Θεσσαλονίκη. Μετά την πετυχημένη Ομάδα μαγειρικής, Συνταγές… εύκολες, γρήγορες και νόστιμες… και την σελίδα μου στο facebook, Η Κουζίνα της Ειρήνης, σκέφτηκα να δημιουργήσω έναν ιστότοπο, το cook-bake.gr, να μπορούν όλοι να βλέπουν τις συνταγές μας, τις συμβουλές μας, τα νέα μας και να βρισκόμαστε και εδώ. Διαβάστε περισσότερα για εμένα εδώ...