Οι πρώην συμπαίκτες του Πάνου Ζάρλα από το παιχνίδι «Power of Love» βρίσκονται ήδη στη Μυτιλήνη για το τελευταίο αντίο στον 28χρονο που σκοτώθηκε σε δυστύχημα ανήμερα των γενεθλίων του την περασμένη Παρασκευή.

Ο Παναγιώτης Θεόφιλος, ο Αλέξανδρος Νατσάκος, η Αθηνά Χρυσαντίδου, ο Κυριάκος Παπαδόπουλος, ο Μιχάλης Κάββαλος κ.ά. έφτασαν στο νησί το βράδυ της Δευτέρας και θα είναι ανάμεσα σε εκείνους που θα αποχαιρετήσουν στις 12 το μεσημέρι τον φίλο τους και νικητή του ριάλιτι.

View this post on Instagram

23/06/2018 🖤 Ζήσε τη ζωή στο έπακρο και την κάθε στιγμή  σαν να είναι η τελευταία, η ζωή δεν είναι δεδομένη για αυτό να αξιοποιείς την κάθε στιγμή, το χαμόγελο είναι η καλύτερη απάντηση σε όλα τα προβλήματα. Μην παραμελείς ποτέ τους φίλους σου γιατί αυτοί είναι που θα σου σταθούν σε όλα, οι φίλοι είναι η οικογένεια που επιλέγουμε … Πάνο δεν θα σε ξεχάσουμε ποτέ ήσουν είσαι και θα είσαι η δύναμη της αγάπης.❤️🙏 #panoszarlas #zarlas #zarlakia #panos_zarlas #zarlomizerakia #zarlas_love

A post shared by Kyriakos Papadopoulos (@kyriakos_p7) on

Σύμφωνα με την τελευταία επιθυμία του Πάνου Ζάρλα, όπως την ανακοίνωσε η μητέρα του μέσω Facebook, αντί στεφάνων στη μνήμη του θα συγκεντρωθούν χρήματα για βοήθεια σε ένα μικρό κορίτσι από το νησί του Πάνου, που πρόκειται να χειρουργηθεί.