Πολύ σύντομα θα κυκλοφορήσει στη μεγάλη οθόνη το ντοκιμαντέρ για τη ζωή και το θάνατο του Πολ Γουόκερ. Ο ηθοποιός, έγινε ευρέως γνωστός από το Fast and Furious όμως συμμετείχε και σε άλλες πολύ επιτυχημένες εμπορικά ταινίες. 

Τον Δεκέμβρη του 2013 όμως, η βόλτα με μια Porsche Carrera GT σαν συνοδηγός, του στοίχισε τη ζωή του. Το αυτοκίνητο τράκαρε με πάρα πολλά χλμ./ώρα πάνω σε ένα δέντρο, πήρε φωτιά και οι δύο επιβάτες εγκλωβίστηκαν σε αυτό, με αποτέλεσμα να σκοτωθούν αμφότεροι.

Στο «I Am Paul Walker«, το οποίο έχει επιμεληθεί η Paramount Network και ο παραγωγός Ντέρικ Μουρέι, θα υπάρχουν συνεντεύξεις από ανθρώπους του κύκλου του αλλά και συνεργάτες, για να μπορέσουμε να φτιάξουμε ένα όσο το δυνατόν πιο αντιπροσωπευτικό προφίλ για τον ηθοποιό, όπως χαρακτηριστικά αναφέρουν.

Εκτός από το πάθος του για τα αυτοκίνητα, στο ντοκιμαντέρ έχουν δώσει βάση και στις υπόλοιπες αγαπημένες ασχολίες του, όπως ήταν τα θαλάσσια σπορ και η εξερεύνηση των ωκεανών. Αξίζει να αναφερθεί ότι ο παραγωγός που έχει αναλάβει το «I Am Paul Walker» έχει φτιάξει παρόμοια ντοκιμαντέρ στο παρελθόν, όπως εκείνο του Χιθ Λέτζερ, του Μπρους Λι, του Τζον Κένεντι, του Μοχάμεντ Άλι και άλλων.