Συκωτάκια κότας με πατάτες και γλυκοπατάτες

Εύκολο και τεμπέλικο φαγητό. Για όσους αρέσουν τα συκωτάκια, όπως στους άντρες του σπιτιού μας.

Υλικά

Μέθοδος Βήμα – Βήμα

Βήμα 1

Βάζουμε στο ταψί τα πλυμένα συκωτάκια, τις καθαρισμένες και κομμένες πατάτες.

Βήμα 2

Προσθέτουμε τα μπαχαρικά μας, το λεμόνι, λάδι, μουστάρδα και νερό ως την μέση.

Βήμα 3

Ψήνουμε στους 200 βαθμούς για 50 με 60 λεπτά. Γυρνάμε τα συκωτάκια ενδιάμεσα να πάρουν χρώμα και από την άλλη πλευρά.

Καλή απόλαυση!

Είμαι η Ειρήνη Πατυλούδη (Irini Patiloudi) και ζω στην όμορφη Θεσσαλονίκη. Μετά την πετυχημένη Ομάδα μαγειρικής, Συνταγές… εύκολες, γρήγορες και νόστιμες… και την σελίδα μου στο facebook, Η Κουζίνα της Ειρήνης, σκέφτηκα να δημιουργήσω έναν ιστότοπο, το cook-bake.gr, να μπορούν όλοι να βλέπουν τις συνταγές μας, τις συμβουλές μας, τα νέα μας και να βρισκόμαστε και εδώ. Διαβάστε περισσότερα για εμένα εδώ...