Στις 2 Σεπτεμβρίου 2019 ο Άρης ξεκίνησε έναν νέο διετή κύκλο, που θα λήξει στις 7 Οκτωβρίου 2021.

Ο Άρης ξεκινάει ένα κύκλο, όταν είναι σε σύνοδο με τον Ήλιο.

Είναι ένα πολύ σημαντικό αρχέτυπο στη ζωή μας, ακόμα κι αν συχνά τον υποτιμάμε. Οποιοσδήποτε αστρολόγος, δίνει μεγάλη σημασία στην Επιστροφή του Κρόνου, αλλά πολύ λιγότεροι, προσέχουν την Επιστροφή του Άρη.

Επιστροφή του Άρη έχουμε κάθε δύο χρόνια, όταν ο Άρης είναι στις ίδιες μοίρες με τον γενέθλιο Άρη σας. Αν για παράδειγμα, ο γενέθλιος Άρης σας είναι στις 11 ° της Παρθένου, τότε έχετε την επιστροφή του Άρη σας στις 5 Σεπτεμβρίου 2019… επειδή στις 5 Σεπτεμβρίου ο Άρης είναι στις 11 ° της Παρθένου.

Η επιστροφή του Άρη είναι ζωτικής σημασίας για τη ζωή σας. Κάθε φορά που έχετε μια επιστροφή του Άρη, έχετε μια πράσινη γραμμή από το Σύμπαν, για να διεκδικήσετε τον εαυτό σας και ν’ ακολουθήσετε αυτό που θέλετε.

Έχουμε την πρώτη επιστροφή του Άρη στην ηλικία των δύο ετών. Αυτό συμβαίνει, όταν γινόμαστε ένα άτομο, ξεχωριστό από τη μητέρα μας. Πριν από την ηλικία των δύο ετών, το παιδί δεν γνωρίζει ότι είναι ξεχωριστή οντότητα. Ο Άρης μας μαθαίνει, ότι είμαστε ξεχωριστά άτομα – με ξεχωριστές επιθυμίες και ανάγκες.

Είναι λογικό ότι ο Άρης ασχολείται με την πρωτοβουλία και τη δράση. Είναι ο πρώτος πλανήτης που ολοκληρώνει τον κύκλο του, γύρω από τον Ήλιο.

Ο Ερμής και η Αφροδίτη δεν ταξιδεύουν ποτέ πολύ μακριά από τον Ήλιο. Ο Ερμής, είναι πάντα σε απόσταση μέχρι 28 ° από τον Ήλιο…. και η Αφροδίτη δεν ταξιδεύει ποτέ μακρύτερα από τις 48 ° από τον Ήλιο. Ο Άρης είναι ο πρώτος πλανήτης που ξεφεύγει από τον Ήλιο, για να βρει το δικό του μονοπάτι… τη δική του έκφραση.

Ο Άρης, ο κυβερνήτης του πρώτου ζωδίου του ζωδιακού κύκλου (Κριός), αντιπροσωπεύει το φυσικό ένστικτο της ζωής, που πρέπει να εκφράζεται, να γνωρίζει περισσότερα, να κάνει περισσότερα και να είναι «περισσότερο». Χωρίς τον Άρη, θα ήμασταν σχεδόν, σαν φτερό στον άνεμο.

Οι άνθρωποι που δεν αγκαλιάζουν τις αρειανές τους ιδιότητες, δεν έχουν από μόνοι τους τη θέληση και είναι πάντα στο έλεος των περιστάσεων ή των ημερήσιων προγραμμάτων, των άλλων ανθρώπων.

Μια μελέτη έχει βρει το μοναδικό χαρακτηριστικό των επιτυχημένων ανθρώπων… Κι αυτό είναι, ότι μοιράζονται. Δεν είναι η νοοτροπία. Δεν είναι σκληρή δουλειά. Δεν είναι δημιουργικότητα. Δεν είναι οι μεγάλες ικανότητες των ανθρώπων. Ούτε καν η νοημοσύνη! Αυτό που έχουν όλοι αυτοί οι άνθρωποι, είναι ότι αναλαμβάνουν δράση. Κάνουν πράγματα. Σηκώνονται και κάνουν πράγματα κάθε μέρα. Ενώ άλλοι άνθρωποι είναι απασχολημένοι με σκέψεις, όνειρα, ή φιλοσοφούν….οι επιτυχημένοι άνθρωποι είναι απασχολημένοι, με το να ενεργούν.

Και ο μόνος πλανήτης που μπορεί να σας βοηθήσει να δραστηριοποιηθείτε, είναι ο Άρης. Δεν έχει σημασία πού βρίσκεται ο Άρης στο γενέθλιο χάρτη σας….Αν είστε άνδρας ή γυναίκα ή σε ποια οικογένεια γεννηθήκατε. Αν θέλετε να κάνετε σπουδαία πράγματα στη ζωή, πρέπει να μάθετε να καλλιεργείτε τον Άρη μέσα σας. Πρέπει να γίνετε ΗΡΩΑΣ. Ο ήρωας του πεπρωμένου σας.

Ο κύκλος του Άρη μπορεί να σας διδάξει πολλά για τον εαυτό σας. Ο κόσμος ανήκει στους τολμηρούς! Και ο Άρης θα σας διδάξει, πώς να ξεπεράσετε τις προκλήσεις και να γίνετε καλύτερος άνθρωπος – ένας αληθινός Ήρωας.