Η πορεία στην μνήμη του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου στο κέντρο της Αθήνας ολοκληρώθηκε λίγο μετά τις οκτώ, ενώ από τις εννέα το βράδυ πραγματοποιείται συγκέντρωση στη συμβολή των οδών Τζαβέλλα και Μεσολογγίου στα Εξάρχεια στο σημείο όπου έπεσε νεκρός ο 15χρονος μαθητής.

Βίντεο από τα επεισόδια τώρα στα Εξάρχεια

Από τα επεισόδια που σημειώθηκαν στην πορεία για τα δέκα χρόνια από τη δολοφονία του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου έχουν τραυματιστεί συνολικά τέσσερα άτομα μεταξύ των οποίων και δύο αστυνομικοί.

Ο ένας εκ των δύο  διαδηλωτών αυτή τη στιγμή βρίσκεται στα επείγοντα περιστατικά του νοσοκομείου, καθώς δέχθηκε στον μηρό του βολίδα κρότου-λάμψης , κατά τη διάρκεια των συγκρούσεων των αστυνομικών δυνάμεων με τους κουκουλοφόρους.

Παράλληλα, ένας ακόμη άνδρας – νεαρός, σύμφωνα με πληροφορίες – μεταφέρθηκε στον Ευαγγελισμό με αναπνευστικά προβλήματα.

Ακόμη, στο 401 στρατιωτικό νοσοκομείο έχουν μεταφερθεί και δύο αστυνομικοί. Ο ένας φέρει χτύπημα στο πόδι και ο άλλος έχει υποστεί κάταγμα στο χέρι, έπειτα από χτύπημα με ναυτική φωτοβολίδα. Το περιστατικό του αστυνομικού κρίνεται, επίσης, σοβαρό.