ΚΡΙΟΣ

Οι προβλέψεις σας

Αγαπητοί Κριοί, ο Αύγουστος αναμένεται να καταστεί ένα πολύ ενδιαφέρον πεδίο δράσης για όλους εσάς.

Θα προκύψουν κάποιες ιδιόρρυθμες αλλά και κάποιες ζωηρές συγκυρίες…

Τίποτα όμως δεν θα είναι τόσο ανατρεπτικό που να προκαλέσει την ανησυχία σας!

Η διάθεσή σας για περιπέτειες και νέες εμπειρίες θα είναι ιδιαίτερα έντονη στη διάρκεια του Αυγούστου. Αυτό δικαιολογείται από το γεγονός ότι είστε ζώδιο της Φωτιάς, όπως και ο Λέων που είναι ο «άρχοντας» αυτού του μήνα. Η διαφορά ανάμεσά σας είναι ότι εσείς θα έχετε μια τάση να κάνετε πράγματα που συνήθως διστάζετε!

Να ξέρετε ότι κανένα πρόβλημα δεν θα είναι σοβαρό ή δυσεπίλυτο αυτή την περίοδο. Η ατμόσφαιρα θα είναι αποφασιστική και δυναμική, κάτι που μπορεί να σας κάνει λίγο διστακτικούς… Γι’ αυτό μην βιαστείτε να ορμήσετε στα καινούργια δεδομένα: Δώστε λίγο χρόνο στον εαυτό σας για να προσαρμοστεί στους ρυθμούς αυτής της φάσης!

Όσο ο Αύγουστος θα προχωρά, θα σας ωφελήσει να επικεντρωθείτε στην επικοινωνία με τα άτομα του στενού σας περιβάλλοντος. Ίσως καταστεί απαραίτητο να εξομαλύνετε τα πνεύματα, για να επιλύσετε κάποια προβλήματα που θα οφείλονται σε παρεξηγήσεις. Επειδή αυτή η τάση θα υπάρχει τόσο στην επαγγελματική όσο και στην προσωπική σας ζωή, θα πρέπει να διαχωρίσετε τη σπουδαιότητα της κάθε περίπτωσης!

Για παράδειγμα, θα αντιλαμβάνεστε πολύ πιο γρήγορα όσα θα αφορούν το σπιτικό σας. Εκεί οι χειρισμοί σας θα πρέπει να είναι πιο άμεσοι και αποφασιστικοί. Αν υπάρχουν εκκρεμότητες, αυτή είναι η καλύτερη στιγμή να τις κλείσετε. Φροντίστε να κάνετε τη διεκπεραίωσή τους μια ευχάριστη διαδικασία στο κλίμα του θέρους, με κέφι και τη μουσική δυνατά!

Στον επαγγελματικό τομέα, μην διστάσετε να εντάξετε νέες συνέργειες στα πλάνα σας μέσα στον Αύγουστο. Είναι δεδομένο ότι χρειάζεστε όσο το δυνατόν πιο πολλούς συμμάχους: Γι’ αυτό κάντε ό,τι χρειάζεται για να επιστρατεύσετε τους πλέον πιστούς. Στα εσωτερικά της εργασίας σας, ίσως κληθείτε να υιοθετήσετε πιο αυστηρές πρακτικές. Το καίριο μέλημά σας πρέπει να είναι να μην κάνετε εσείς λάθη ή να εγείρετε αμφιβολίες, όσο αφορά τις πρακτικές που θα ακολουθήσετε!

Ο οικονομικός τομέας ενδέχεται να κυλήσει με κάποια σκαμπανεβάσματα μέσα στον Αύγουστο. Ωστόσο, να έχετε υπόψιν σας ότι κάθε δυσκολία θα έχει τα εχέγγυα να αποβεί προς όφελος της πορείας και των ονείρων σας. Δεν χρειάζεται να βιαστείτε για τίποτα, πρέπει μόνο να λειτουργήσετε με συνέπεια και ακεραιότητα για να διακριθείτε!

Το πιο ενδιαφέρον στοιχείο του φετινού Αυγούστου, είναι ότι θα σας δώσει την ευχέρεια να κοιτάξετε πολλά θέματα από την οπτική ενός παρατηρητή. Αυτό θα σας επιτρέψει να τις αξιολογήσετε πιο αμερόληπτα απ’ όσο συνηθίζετε. Έτσι θα τους δώσετε ευρύτερες και μακροχρόνιες προοπτικές!

Το καίριο σημείο για να φτάσετε στο επιθυμητό αποτέλεσμα αυτό τον μήνα, είναι να είστε αυθεντικοί και ειλικρινείς με τον εαυτό σας και τους άλλους. Σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να δώσετε ψευδείς εντυπώσεις, εξαιτίας της ορμής που θα σας συνεπάρει. Να θυμάστε ότι η μίμηση και η υπερβολή δεν είναι στοιχεία που ανταποκρίνονται στην ιδιοσυγκρασία σας!

ΤΑΥΡΟΣ

Οι προβλέψεις σας

Ο Αύγουστος θα στιγματιστεί από πολλή θέρμη και ευαισθησία για εσάς, αγαπητοί Ταύροι!

Με τη διαύγειά σας οξυμένη, θα καταφέρετε να δείτε τη διευρυμένη εικόνα για το μέλλον και τους στόχους σας.

Με άλλα λόγια, να αναμένετε πολύ περισσότερη δράση – κάτι που θα έχει θετική επίδραση σε όλους τους τομείς της ζωής σας!

Ο Αύγουστος χαρακτηρίζεται ως αίσια σε γενικές γραμμές για εσάς, μιας και θα έχετε συχνές εξάρσεις ενθουσιασμού και δυναμισμού. Σε συνδυασμό με τις σταθερές απόψεις και την ανορθωμένη διαίσθησή σας, θα αντιλαμβάνεστε κάθε ιδιαιτερότητες πολύ πριν την συνειδητοποιήσουν οι άλλοι!

Αυτή η περίοδος έχει μία ακόμη ιδιομορφία: Όσες πληροφορίες συλλέξετε για τον εαυτό σας ή άλλα άτομα, θα είναι για άμεση χρήση και όχι για μελλοντική. Γι’ αυτό είναι απαραίτητο να παραμείνετε ανεπηρέαστοι από τις εξελίξεις και σε ετοιμότητα. Δεν θέλετε να επιβάλετε στον εαυτό σας περισσότερη ένταση απ’ όση είναι απαραίτητη!

Καθ’ όλη τη διάρκειά του ο Αύγουστος δεν προβλέπεται να σας φέρει μπροστά σε εμπόδια ή θέματα που θα πρέπει να τους δώσετε επιπλέον προσοχή. Το ευχάριστο αυτής της συγκυρίας, είναι ότι θα έχετε πολύ περισσότερο ελεύθερο χρόνο στη διάθεσή σας. Αυτόν πρέπει να φροντίσετε να τον περάσετε με τους δικούς σας ανθρώπους!

Το σπιτικό και ο στενός σας κύκλος θα είναι οι πηγές που θα αντλείτε χαρά και θαλπωρή όλο τον μήνα. Αυτό το δεδομένο θα σηματοδοτήσει τη βελτίωση της απόδοσής σας σε όλα τα επίπεδα. Να το λάβετε σοβαρά υπόψιν σας, ειδικά αν βρίσκεστε σε στάδιο που πρέπει να επιφέρετε σημαντικά αποτελέσματα σε κάποια εγχειρήματά σας!

Σε επαγγελματικό επίπεδο, θα νιώθετε πολύ πιο χαλαροί και ήρεμοι στη διάρκεια του Αυγούστου. Οι περισσότερες επαγγελματικές σας κινήσεις θα εξελίσσονται όπως τις έχετε σχεδιάσει, χωρίς να διαβλέπονται προβλήματα ή τριβές. Δεν υπάρχει λόγος να αναθέσετε ευθύνες σας σε άλλα άτομα, ούτε χρειάζεται να αναλώνεστε σε συνεχείς και διεξοδικές συζητήσεις κάθε στόχου σας!

Το μόνο που χρειάζεται για να κυλήσουν όλα προς όφελός σας, είναι να επιστρατεύσετε την αποφασιστικότητα και τη δημιουργικότητά σας. Τώρα θα σας ωφελήσει να αναδείξετε τα ταλέντα και τις ικανότητές σας, έτσι ώστε να τραβήξετε την προσοχή των υψηλά ιστάμενων. Και εδώ η διαίσθησή σας θα είναι ο οδηγός για να πορευτείτε προς τα εκεί που λέει η καρδιά σας, χωρίς να το παρακάνετε ή να πάρετε αχρείαστα ρίσκα!

Η οικονομική σας δράση είναι ένας τομέας που θα απαιτήσει περισσότερη προσοχή μέσα στον Αύγουστο. Δεν πρέπει να προβείτε σε άσκοπες δαπάνες – αλλά κάποιες συνετές επενδύσεις αναμένεται να αυξήσουν το εισόδημά σας. Να μελετάτε ρεαλιστικά όλες τις επιλογές σας και να σκέφτεστε τις εναλλακτικές κινήσεις, ειδικά αν απασχολείστε σε μια οικογενειακή επιχείρηση!

Δεν αποκλείεται προς τα τέλη του μήνα να αναλάβετε κάποιες πρόσθετες ευθύνες ή και να αλλάξετε εργασιακό πόσο. Φροντίστε να διασφαλίσετε ότι θα συνοδευτούν από οικονομικό αντίκρισμα: Αυτό δεν σημαίνει ότι θα έχει κάποιος την πρόθεση να σας εξαπατήσει ή να σας εκμεταλλευτεί. Σημαίνει μόνο ότι προκειμένου να διαφυλάξετε τα κεκτημένα σας, δεν πρέπει να μειώσετε την επαγρύπνησή σας!

ΔΙΔΥΜΟΙ

Οι προβλέψεις σας

Αγαπητοί Δίδυμοι, ο Αύγουστος προβλέπεται να είναι ένας μήνας που θα σας αντιμετωπίσει προκλητικά!

Κάποιες έντονες καταστάσεις ενδέχεται να σας πιέσουν πολύ, τόσο στο εργασιακό όσο και στο οικιακό περιβάλλον.

Η ευχάριστη πλευρά αυτής της συγκυρίας, είναι ότι διαθέτετε ιδιαίτερη ευφυΐα και κοινωνική ικανότητα: Με αυτά τα όπλα θα καταφέρετε να αντεπεξέλθετε σε όλες τις προκλήσεις των άστρων!

Δεν υπάρχει συγκεκριμένη στρατηγική που μπορείτε να ακολουθήσετε για να διανύσετε τον φετινό Αύγουστο. Αρκεί μόνο να εστιάσετε συνειδητά στο να μεγεθύνετε κάθε είδους οφέλη και να μειώσετε τις δυσχέρειες. Σε αυτό θα σας βοηθήσει η ικανότητά σας να αφουγκράζεστε την ατμόσφαιρα: Έτσι την κατάλληλη στιγμή, θα στρέφετε τη δυναμική σας στον τομέα που σας ευνοεί!

Σε κάποιες φάσεις θα πρέπει να ενισχύετε την επαγγελματική πορεία σας, σε άλλες θα πρέπει να δίνετε περισσότερη σημασία στους δικούς σας ανθρώπους. Είναι ζωτικής σημασίας να μην τους δώσετε την αίσθηση ότι τους βάζετε σε δεύτερη μοίρα!

Το καίριο σημείο στη διάρκεια του Αυγούστου, είναι να συνειδητοποιήσετε ότι αλλιώς βλέπετε τα πράγματα εσείς και άλλη είναι η οπτική των υπολοίπων. Τώρα θα καταλάβετε ότι μόνο η ρεαλιστική αξιολόγηση όλων των δεδομένων σας, θα βοηθήσει να επιλύσετε ζωτικά προβλήματα γρήγορα και στο σύνολό τους!

Να ξέρετε ότι κάθε άλλη «περίπλοκη» επιλογή, θα καταλήξει μόνο να εντείνει την ποσότητα αλλά και τη δυσκολία των εγχειρημάτων σας. Εστιάστε στο να βάλετε σε σειρά όλες τις υποχρεώσεις σας, να θέσετε προτεραιότητες χωρίς να αντιμετωπίζετε τα πάντα ως χάος. Παραμερίστε την τάση σας να κινείστε μέσα σε ασφαλείς και «προστατευμένες» διαδρομές. Για παράδειγμα, συνηθίζετε να βλέπετε παλιά τηλεοπτικά σήριαλ, επειδή είναι προβλέψιμη η εξέλιξη και νιώθετε ισορροπημένοι με αυτό… Σε ένα ευρύτερο επίπεδο, αυτό πρέπει να αλλάξετε!

Μέσα στον Αύγουστο δεν θα έχετε κανένα λόγο να βιάζεστε, για να κάνετε κινήσεις ή να πάρετε αποφάσεις. Θα πρέπει μόνο να βάλετε σε προτεραιότητα τους τρόπους, όχι την ταχύτητά σας. Ειδικά στο εργασιακό σας περιβάλλον, θα προκύψουν κάποιες καταστάσεις που θα πρέπει να τις αντιμετωπίσετε κατά μέτωπο για να λειτουργήσουν προς όφελός σας!

Σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να παρασυρθείτε και να καταθέσετε τα όπλα ή να παραδοθείτε στις αδικίες που θα βλέπετε. Χωρίς να μετατραπείτε σε τιμωρούς, προτιμήστε να επιστρατεύσετε τη ρεαλιστική πλευρά της καθημερινότητας για να προοδεύσετε!

Αγαπητοί Δίδυμοι, ο Αύγουστος έχει την πρόθεση να δώσει πιο αίσια προοπτική σε όλους τους τομείς της ζωής σας. Γι’ αυτό θα σας προκαλέσει τόσο να χρησιμοποιήσετε την οξύνοιά σας, προκειμένου να την εντοπίσετε και να την εκμεταλλευτείτε στο έπακρο. Σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να λειτουργήσετε με ημίμετρα!

Είτε θα αποφασίσετε να επενδύσετε όλη τη δύναμη και τις πηγές σας στον επιθυμητό στόχο, είτε θα στραφείτε σε άλλες κατευθύνσεις για να βρείτε εναλλακτικούς στόχους. Να ξέρετε ότι κάθε μέση λύση θα αποδειχθεί το λιγότερο μειονεκτική για την εξέλιξή σας!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Οι προβλέψεις σας

Ένας πολύ ιδιαίτερος μήνας θα είναι για εσάς ο Αύγουστος, αγαπητοί Καρκίνοι.

Προβλέπεται ότι αρκετές συγκυρίες θα σας μπερδεύουν, με αποτέλεσμα να χάνετε λίγο τον προσανατολισμό σας…

Ακόμα και κάποια πράγματα ή θέματα που θεωρούσατε σημαντικά, ενδέχεται να χάσουν αυτή την προτεραιότητα στη ζωή σας!

Το ιδιόρρυθμο περιβάλλον του Αυγούστου θα το κατανοήσετε από τις πρώτες κιόλας μέρες του, αγαπητοί Καρκίνοι. Θα νιώσετε να αποκτά μια μετριοπάθεια η δυναμική σας και να μειώνονται γενικότερα οι ταχύτητές σας. Φυσικά θα υπάρξουν εξάρσεις ενέργειας με κάποιες ειδικές αφορμές, αν και θα είναι η εξαίρεση στον κανόνα!

Από την άλλη πλευρά, αυτό το διάστημα είναι ευνοϊκό για να στρέψετε την προσοχή σας σε τομείς πιο «εσωτερικούς» της καθημερινότητας. Αυτό μπορεί να ενέχει το περιβάλλον του σπιτιού και του φιλικού κύκλου σας, είτε τον δικό σας εσωτερικό κόσμο. Πολλά πράγματα και δράσεις γύρω σας θα κεντρίσουν το ενδιαφέρον σας, γιατί δεν τα είχατε προσέξει ως τώρα. Γι’ αυτό αφιερώστε λίγο επιπλέον χρόνο στη συλλογή τέτοιων πληροφοριών, ακόμα και μέσα από τις πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσής σας!

Ο Αύγουστος θα σας προσφέρει ένα εύρος δυνατοτήτων, από τις οποίες θα ωφεληθείτε αν μελετήσετε το ρυθμό που ορίζει η εποχή και κινηθείτε με βάση αυτόν. Πιο συγκεκριμένα, η επιμέλεια θα επικρατήσει έναντι της αισιοδοξίας, της αυτοπεποίθησης και των υπολοίπων θετικών στοιχείων της ιδιοσυγκρασίας σας. Αυτό σημαίνει ότι δεν πρέπει να βιάζεστε σε καμία περίπτωση, ακόμα κι αν είστε απόλυτα βέβαιοι για την ικανότητά σας να αντεπεξέλθετε σε κάθε κατάσταση!

Να ξέρετε ότι αυτή είναι μια εξαιρετικά εποικοδομητική περίοδος για εσάς. Ειδικά κατά το δεύτερο μισό του μήνα, έχετε τη δυναμική να αποσπάσετε πολλά οφέλη αν αποφύγετε συνειδητά να πάρετε αχρείαστα ρίσκα. Παράλληλα, θα σας δοθεί η ευκαιρία να αναθεωρήσετε πολλά από τα πεπραγμένα σας και να αλλάξετε τη σύνθεσή τους, υιοθετώντας πιο ελαστική οπτική απέναντί τους!

Σε οικονομικό και επαγγελματικό επίπεδο, ο Αύγουστος μπορεί να εξελιχθεί σε έναν αποδοτικό μήνα. Θα καταλάβετε ότι βρίσκεστε στη σωστή πορεία, επειδή θα πάψετε να νιώθετε ανασφάλεια για τους πόρους που χρειάζονται: Θα σας παραχθούν όλα όσα είναι απαραίτητα για να χαράξετε έναν πιο παραγωγικό σχεδιασμό.

Δεν πρέπει να ξεχνάτε τον επαγγελματικό σας στόχο σε κανένα σημείο της διαδρομής. Αν λειτουργήσετε συνετά και με επιμέλεια, θα υλοποιήσετε τα ενδεδειγμένα κριτήρια για να ανθίσει και η οικονομική σας κατάσταση!

Θα είναι καλό να σηκώνετε συχνά το κεφάλι από τα καθήκοντά σας για να παρατηρείτε τον περιβάλλοντα χώρο. Κάποια στιγμή θα συνειδητοποιήσετε ότι δεν υπάρχει λόγος να εμμένετε στο να εργάζεστε μόνοι. Εξάλλου, είστε από τους πλέον ομαδικούς και τίμιους παίκτες του ζωδιακού κύκλου!

Σε γενικές γραμμές, τα ταλέντα και οι ικανότητές σας θα εκτιμηθούν δεόντως μέσα στον Αύγουστο. Μάλιστα δεν αποκλείεται να εστιάσετε περισσότερο στη μεταλαμπάδευση των γνώσεών σας σε άλλους. Διαλέξτε ενδόμυχα την ομάδα σας, αρχίστε την εκπαίδευση, στοχεύστε σε καινούργιους ορίζοντες και η επιτυχία είναι στο χέρι σας!

ΛΕΩΝ

Οι προβλέψεις σας

Αγαπητοί Λέοντες, ο Αύγουστος είναι ο δικός σας μήνας!

Ετοιμαστείτε να νιώσετε την ενέργεια να σας κατακλύζει και να πάρετε τα ηνία όλων των πτυχών της ζωής σας.

Οι περισσότερες δράσεις σας θα έχουν αίσιο αποτέλεσμα, κάτι που θα πάει και την αυτοπεποίθησή σας στα ύψη!

Ειδικά κατά το πρώτο μισό του Αυγούστου προβλέπονται πολλές θετικές καταστάσεις σε όλους τους τομείς. Τα άστρα σας διαβεβαιώνουν ότι δεν θα έρθετε αντιμέτωποι με δυσκολίες αυτή την περίοδο. Γι’ αυτό εστιάστε τη δύναμη και την ενέργειά σας στις ευκαιρίες που θα σας προσεγγίσουν, ώστε να είστε σε επαγρύπνηση για να τις αδράξετε!

Το σημείο που πρέπει να προσέξετε αυτή την περίοδο, είναι να μην είστε εντελώς ανέμελοι ακόμα κι αν οι συγκυρίες φαντάζουν εύκολες. Είναι σημαντικό να διατηρήσετε την εστίασή σας στα καίρια θέματα που έχετε σε εξέλιξη. Μην χάσετε την επαφή με τον εαυτό σας αλλά και όσα τεκταίνονται γύρω σας. Δεν θέλετε να προκύψουν παρεκτροπές που μπορεί να δυσχεράνουν την πορεία σας!

Όσο ο Αύγουστος προχωρά, θα έχετε την ευχέρεια να ολοκληρώσετε όλες τις υποχρεώσεις σας αλλά και να θέσετε καινούργια οράματα. Πορευτείτε προς την κατεύθυνση της προσέγγισης νέων συμφωνιών και την εξασφάλιση περισσότερων συμμάχων. Είναι ευνοϊκή φάση για να τολμήσετε να πάρετε ακόμα και ρίσκα. Ωστόσο, θα πρέπει να ακούτε το ένστικτό σας και να μην εμπλακείτε σε περιπέτειες που δεν σας αποπνέουν απόλυτη εμπιστοσύνη!

Φροντίστε να κάνετε ενδελεχή έρευνα για όλες τις πτυχές των προτάσεων και των προοπτικών που θα εμφανιστούν στο δρόμο σας. Όσο πιο διαυγή εικόνα έχετε για κινδύνους που ενδέχεται να ενέχουν, θα το περιθώριο να χειριστείτε και τις συνέπειές τους. Έτσι θα είναι διασφαλισμένη η επιτυχή έκβαση κάθε εγχειρήματός σας!

Ο Αύγουστος είναι καίρια στιγμή για να ξεκαθαρίσετε τι είναι πραγματικά σημαντικό για εσάς, όπως και τι μπορεί να μείνει σε αναμονή. Έτσι θα έχετε σχεδιάσει την πιο αγαστή διαδρομή για εσάς, δεν θα συναντήσετε δυσκολίες και δεν θα μετανιώσετε για κάτι σε κατοπινό χρόνο. Καλό θα είναι να ασχολείστε με ένα θέμα την κάθε φορά, για να μην χάνετε το ενδιαφέρον σας. Θα έχετε μια τάση να χάνετε την ορμή σας, αν κάτι σας φαντάζει μονότονο ή περίπλοκο… Γι’ αυτό τα άστρα σας συστήνουν να το τελειώνετε για να περάσετε σε κάτι άλλο!

Ειδικά κατά το δεύτερο μέρος του μήνα, αποφύγετε να αναπτύξετε με τους συνεργάτες σας πιο στενές σχέσεις απ’ όσο είναι απαραίτητο. Σε γενικές γραμμές, θα είναι συνετό να μην δείχνετε απόλυτη εμπιστοσύνη στα άτομα που βρίσκονται στο περιβάλλον σας. Χωρίς αυτό να σημαίνει ότι πρέπει να απομονωθείτε, θα σας βοηθήσει πολύ αν αποστασιοποιηθείτε κάπως. Με την πάροδο του χρόνου θα νιώσετε ότι δεν υπάρχει λόγος να στηρίζεστε τόσο σε άλλους, ειδικά για τα θέματα που μπορείτε να χειριστείτε μόνοι – και πολύ πιο άρτια!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Οι προβλέψεις σας

γαπητοί Παρθένοι, είστε διατεθημένοι να κοιτάξετε κατά μέτωπο τις αδυναμίες αλλά και τα δυνατά σας σημεία;

Αυτό ακριβώς προτίθεται να κάνει για εσάς ο φετινός Αύγουστος, μια περίοδος με αρκετά «σκαμπανεβάσματα»…

Ωστόσο, θα είναι πολλές οι ευκαιρίες που θα σας δοθούν: Αντιμετωπίζοντας τις προκλήσεις και τις αμφιβολίες σας, θα καταφέρετε να εξελίξετε την καθημερινότητά σας!

Σε γενικές γραμμές, το ευνοϊκό κλίμα του Αυγούστου θα σας επιτρέψει να χειριστείτε μια ευρεία γκάμα προβλημάτων. Ίσως να μην είχατε τον χρόνο ή τη διαύγεια να τα επιλύσετε νωρίτερα. Η ευστροφία και η αποφασιστικότητα που θα σας κατακλύσουν τώρα, θα σας ωθήσουν να κλείσετε πολλά θέματα του παρελθόντος για να προχωρήσετε στο μέλλον!

Το σημείο που πρέπει να προσέξετε, είναι να παραμείνετε εστιασμένοι στους στόχους σας. Παράλληλα, δεν πρέπει να θορυβηθείτε αν οι τομείς που θα διαπρέψετε δεν είναι αυτοί που θεωρούσατε ως προτεραιότητες της περιόδου!

Αυτό που αρκεί για να διανύσετε μεγαλύτερη απόσταση από την αρχή του μήνα, είναι να επιστρατεύσετε την επιμονή σας. Μην σπαταλάτε την ενέργειά σας άσκοπα, για να μην εξαντληθείτε καθ’ οδόν. Ακόμα και τα οικονομικά σας προβλέπεται να βελτιωθούν με την αξιοποίηση των ταλέντων σας. Ποιο είναι το κλειδί για να πετύχετε τα καλύτερα αποτελέσματα; Να κατευνάσετε μια τάση της ιδιοσυγκρασίας σας, να αμφισβητείτε ενίοτε την ικανότητά σας να κατακτήσετε κορυφές!

Αν σας προσεγγίσουν άτομα που θα αμφισβητήσουν την πορεία ή την ικανότητά σας να χειριστείτε καταστάσεις, εσείς να τα αγνοήσετε και να συνεχίσετε να προχωράτε. Ειδικά στον επαγγελματικό τομέα, γύρω στα μέσα Αυγούστου καλείστε να δείξετε περισσότερη αυτοπεποίθηση και αποφασιστικότητα. Αυτά θα σας ωθήσουν να βρίσκεστε εκεί που πρέπει… Και αν αντικρύσετε τα πάντα εκ νέου από μικρή απόσταση, θα συνειδητοποιήσετε ότι έχετε τις λύσεις που απαιτούνται για να διευρύνετε τον επαγγελματικό σας ορίζοντα!

Να ξέρετε ότι ο δυναμισμός θα είναι μόνιμος σύμμαχός σας μέσα στον Αύγουστο και στις κοινωνικές σας δραστηριότητες. Για να μην χρειαστεί να λάβετε δραστικά μέτρα έναντι ατόμων που ίσως σας αμφισβητήσουν, αλλάξτε το σκεπτικό σας στον χειρισμό τους. Αξιοποιήστε τα θετικά σημεία των παρατηρήσεών τους αλλά αγνοήστε και αποβάλετε τον αρνητισμό της παρουσίας τους!

Μέχρι και το τέλος του μήνα αρκεί να είστε συνεπείς και «παρόντες» σε όλους τους τομείς της ζωής σας, για να έχετε τα καλύτερα αποτελέσματα. Οι ευκαιρίες που θα σας προκύψουν, δεν θα απαιτήσουν όλες τις συναισθηματικές σας αντοχές για να τις αδράξετε.

Αν προκύψουν μικρά εμπόδια στην πορεία σας – κάτι που δεν προβλέπεται – θα γίνουν αφορμή για να ανακαλύψετε νέες προοπτικές στη δυναμική σας. Να ξέρετε ότι ο Αύγουστος έχει τη διάθεση να στρέψει την προσοχή σας στη χάραξη της καινούργιας πορεία για τη ζωή σας: Με θετικό πρόσημο και πολλές επιτυχίες σε όλα τα επίπεδα!

ΖΥΓΟΣ

Οι προβλέψεις σας

Αγαπητοί Ζυγοί, έχετε την αίσθηση ότι επικρατεί ένα χάος γύρω σας; Κατά πάσα πιθανότητα ισχύει κι εσείς αποζητάτε λίγη ηρεμία και χαλάρωση.

Ο Αύγουστος μπορεί να είναι ένας εξαιρετικά πολυάσχολος και κοπιαστικός μήνας για εσάς…

Ωστόσο, η πρόθεσή του είναι να σας ωθήσει προς κατευθύνσεις που δεν φαντάζεστε καν – για το καλό σας!

Από τις πρώτες μέρες του μήνα, θα βιώσετε περιπέτειες που δεν περιμένατε να σας προκύψουν. Είναι πιθανό να αισθάνεστε ότι σας «σφυροκοπά» από παντού η ενέργεια του περιβάλλοντος, η επιθετικά θετική οπτική των περισσοτέρων ανθρώπων που θα βρεθούν κοντά σας!

Όσο οι μέρες προχωρούν, θα βρίσκετε ενασχολήσεις που σας χαλαρώνουν. Έτσι θα εστιάζετε καλύτερα σε όσα θέλετε να επεξεργαστείτε. Τι σημαίνουν όλα αυτά για εσάς; Ότι σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να αρκεστείτε σε ημίμετρα. Πρέπει να δράσετε με αποφασιστικότητα και αυτοπεποίθηση, ακόμα κι αν κάποιοι είναι υπερβολικά απαιτητικοί από εσάς. Εσείς θα υλοποιήσετε όσα λαχταράτε και θα πάρετε απίστευτη ικανοποίηση και ανακούφιση από αυτό!

Ο Αύγουστος θα αποδεχθεί μια εξαιρετική χρονική στιγμή, για να ανελιχθείτε στην καριέρα σας αλλά και να διευρύνετε τον κοινωνικό σας κύκλο. Μπορεί να σας φανεί δύσκολο να διατηρήσετε ικανοποιημένους και τους δύο αυτούς τομείς, να βρείτε έναν σταθερό βηματισμό μέσα στις πολλές επιρροές που θα δέχεστε. Αλλά βάζοντας προτεραιότητες, θα γίνετε πιο παραγωγικοί και δημιουργικοί. Μετά θα σας είναι πιο εύκολο να διαμορφώσετε και να σταθεροποιήσετε σχέσεις με πολλούς ανθρώπους, σε όλους τους τομείς. Εξάλλου, η ισορροπία είναι το χαρακτηριστικό της ιδιοσυγκρασίας σας!

Όσο προχωρά ο Αύγουστος, να είστε διατεθημένοι να αλλάζετε στρατηγικές για να μην κάνετε συμβιβασμούς στους στόχους σας. Μην αφήσετε άλλους να πάρουν αποφάσεις για εσάς, γιατί μόνοι σας πρέπει να καθορίσετε τη διαδρομή σας. Αυτό δεν σημαίνει να κλείσετε τα αφτιά στις συμβουλές. Αντιθέτως, θα τις ακούσετε όλες και θα τις αξιολογήσετε. Συνεργάτες και συνάδελφοι θα είναι εξίσου αποδοτικοί και πρόθυμοι να σας ενισχύσουν, κάτι που θα σας κάνει να νιώθετε πιο ανάλαφροι και ορμητικοί!

Σε κοινωνικό επίπεδο, μέσα στον Αύγουστο θα βιώσετε πολλές ευχάριστες συγκυρίες. Να ξέρετε ότι σημασία δεν θα έχουν τα όποια γεγονότα, σημαίνουσες θα είναι οι αντιδράσεις του στενού σας κύκλου προς αυτά. Να είστε σε επαγρύπνηση, γιατί θα λάβετε βοήθεια με τους πλέον απρόβλεπτους τρόπους!

Προς τις τελευταίες μέρες του μήνα, όσα ονειρεύεστε για το μέλλον θα προχωρήσουν με σταθερά αίσιο βηματισμό. Κάποια παρόρμηση μπορεί να σας κατευθύνει προς εντελώς διαφορετικές πορείες… Συγκεντρωθείτε, αξιολογήστε τα δεδομένα και τα ζητούμενά σας. Το πιο πιθανό είναι να βιώσετε όσα ευχάριστα σας έχουν λείψει για καιρό: Κι αυτό αφορά όλους τους τομείς της ζωής σας!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Οι προβλέψεις σας

Ο Αύγουστος αναμένεται να είναι μια ιδιόρρυθμη περίοδος για τη ζωή όσων ανήκουν στο ζώδιο του Σκορπιού.

Χωρίς να σας λείπει η ζωντάνια ή η αισιοδοξία, πολλά πρόσωπα και πράγματα στο περιβάλλον σας θα σας φαντάζουν ανούσια ή υπερβολικά…

Η δική σας διάθεση θα είναι περισσότερο να δράτε με πιο ήρεμες και δημιουργικές πρακτικές. Μάλιστα, αγαπητοί Σκορπιοί, σε εσάς αναφέρεται το σύμπαν!

Οι πρώτες μέρες του Αυγούστου προβλέπεται να είναι οι πιο «παράξενες» για εσάς: Θα έχετε την αίσθηση ότι όλοι και όλα κινούνται με υπερβολική ταχύτητα γύρω σας, άνευ λόγου. Να ξέρετε ότι όσα προτίθεται να σας δείξει τώρα το σύμπαν, δεν σχετίζονται με την ηλικία ή τη φυσική σας κατάσταση. Ούτε καν με τις αρχές που έχετε θέσει στη ζωή σας. Σχετίζονται μόνο με τις αποφάσεις που θα πάρετε, έχοντας επίγνωση των επιλογών που σας δίνονται. Να θυμάστε ότι ακόμα και οι πιο θετικές αλλαγές, μπορεί να έρθουν μέσα από την πιο επίπονη διαδρομή!

Το στοιχείο που θα βοηθήσει πολύ στην εξέλιξή σας μέχρι τα μέσα του μήνα, θα είναι η κίνηση. Γι’ αυτό δεν πρέπει να χαραμίζετε τον χρόνο σας μένοντας στάσιμοι ή χωρίς αντικείμενο ενασχόλησης. Θα σας ωφελήσει να δώσετε περισσότερη σημασία στο σπιτικό σας και σε εγχειρήματα που απαιτούν εστίαση και συγκέντρωση. Δεν αναμένεται να προκύψουν καίριες αλλαγές σε κάποιον τομέα της ζωής σας τώρα: Αλλά πρέπει να δείτε αυτή την περίοδο ως φάση εγκαθίδρυσης ενός πιο ήρεμου και χαλαρού τρόπου διαβίωσης – και αυτή θα είναι μια θεμελιώδης αλλαγή για εσάς!

Τα επαγγελματικά σας θα διέπονται από ηρεμία και σταθερότητα στη διάρκεια του Αυγούστου. Αν και θα έχετε αρκετές υποχρεώσεις, θα προτιμήσετε να εστιάσετε την προσοχή σας σε έναν τομέα ή ένα εγχείρημα. Εκεί θα διοχετεύσετε τη δημιουργικότητά σας, σαν να μην υπάρχει τίποτε άλλο γύρω σας. Οποιουσδήποτε αποσυντονισμούς θα τους αγνοήσετε σε τέτοιο σημείο, που μπορεί να σας διαφύγουν και κάποια σημαντικά θέματα ή ευκαιρίες!

Η συμβουλή των άστρων για εσάς, είναι να μην χάνετε τελείως την επαφή με το περιβάλλον σας. Έτσι θα εντοπίσετε καθετί που μπορεί να ενισχύσει την επιτυχία σας μακροπρόθεσμα. Είναι δεδομένο ότι διαθέτετε αυξημένη διαίσθηση… Αξιοποιήστε αυτό το πλεονέκτημά σας και θα καταφέρετε να στρέψετε πολλές καταστάσεις προς όφελός σας!

Μέσα στον Αύγουστο κάποιοι παράγοντες θα διαφέρουν αρκετά από όσα έχετε συνηθίσει. Ωστόσο, με αυτό τον τρόπο το σύμπαν θα σας παράσχει τα εναύσματα για να σημειώσετε ουσιαστική πρόοδο σε πολλούς τομείς της καθημερινότητάς σας. Το μόνο που χρειάζεται από πλευράς σας, είναι να είστε σε ετοιμότητα να δράσετε προς διαφορετικές κατευθύνσεις!

Κάποιες αλλαγές και γενικότερες βελτιώσεις των συνθηκών της ζωής σας, θα επέλθουν μόνο αν νιώσετε έτοιμοι γι’ αυτές και τις δείτε με δημιουργικό πνεύμα. Φροντίστε να μην αφήσετε την προσοχή σας να αποσπαστεί από τα ζητούμενά σας και είναι βέβαιο ότι έχετε να κερδίσετε πολλά από αυτό τον ιδιόμορφο μήνα!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Οι προβλέψεις σας

Μια συναρπαστική περίοδος σε πολλούς τομείς της ζωής σας προβλέπεται να είναι ο φετινός Αύγουστος, αγαπητοί Τοξότες!

Σε αυτό θα συμβάλλουν το θάρρος αλλά και το κίνητρό σας, στον χειρισμό και την αντιμετώπιση όλων όσων σας προσεγγίσουν.

Στρέψτε την προσοχή σας στην περιπέτεια και την ανορθωμένη διάθεσή σας – και πάψτε να «βλέπετε» προβλήματα εκεί που δεν υπάρχουν!

Όλες οι συγκυρίες έχουν προετοιμαστεί να εξελιχθούν προς όφελός σας στη διάρκεια αυτού του μήνα, αυτό είναι το δεδομένο. Μόνη εξαίρεση θα αποτελέσουν οι περιπτώσεις που θα επιλέξετε να λειτουργήσετε απερίσκεπτα, είτε θα αμφιβάλετε εσείς για τον εαυτό σας!

Μέσα στον Αύγουστο θα ευνοηθείτε ιδιαίτερα, αν επιλέξετε συνειδητά να μείνετε μακριά από περίπλοκες καταστάσεις. Ειδικά το πρώτο δεκαήμερό του θα διέπεται από έντονη ενέργεια και ενθουσιώδεις εμπειρίες. Αν σκέφτεστε την κάθε κίνησή σας και μετά δράτε με σύνεση και μελέτη, όλα τα άλλα θα παίρνουν αίσια πορεία από μόνα τους. Τα εγχειρήματά σας θα έχουν θετική εξέλιξη, δείχνοντάς σας και καινούργιους προορισμούς που ίσως να μην έχετε φανταστεί καν. Θα ευνοηθεί ο σχεδιασμός κάθε καινούργιας στρατηγικής που να αφορά επαγγελματικές κινήσεις!

Θα σας ενθουσιάζουν εύκολα πρόσωπα και πράγματα που άλλοι δεν θα βρίσκουν εξίσου ενδιαφέροντα. Τα άστρα σας συνιστούν να μην λαμβάνετε υπόψιν τον αρνητισμό ατόμων του περιβάλλοντός σας, για να μην χάσετε τη δική σας καλή διάθεση. Ακόμα καλύτερο θα είναι να επιλέξετε τη συντροφιά ανθρώπων που ανήκουν επίσης σε ζώδια της Φωτιάς, για να ταιριάζουν οι οπτικές σας και να απολαμβάνετε περισσότερο κάθε δραστηριότητά σας!

Να ξέρετε ότι όσο πιο μεγαλεπήβολα είναι τα όνειρά σας και όσο πιο ανατρεπτικές οι αλλαγές που θα σκεφτείτε μέσα στον Αύγουστο, τόσο περισσότερη στήριξη θα έχετε από το σύμπαν. Ίσως να χρειαστεί να κάνετε τακτικές επιθεωρήσεις στις κινήσεις σας, ειδικά κατά το δεύτερο δεκαήμερο του μήνα. Έτσι θα έχετε τον έλεγχο για κάθε πιθανή αμέλεια ή χειρισμό αβλεψιών!

Ο οικονομικός τομέας αναμένεται να εξελιχθεί με σταθερότητα, που είναι ιδιαίτερα σημαντική για εσάς σε αυτή τη φάση. Γι’ αυτό είναι απαραίτητο να μην βιάζεστε να κάνετε κινήσεις, παρά την έντονη παρόρμηση να αδράξετε κάθε προοπτική κέρδους.

Είναι πιθανό να σας συνεπάρει τόσο η θετική ροή των γεγονότων, που να θεωρήσετε ότι είστε ικανοί να κάνετε τα πάντα… Όμως, αυτή η αίσθηση είναι ικανή παράλληλα να σας βγάλει εκτός πορείας: Γι’ αυτό προσέξτε τις επιλογές που θα κάνετε και τα άτομα που θα εμπιστευθείτε!

Όσο ευνοϊκό κι αν είναι το κλίμα προς όφελός σας, κανείς πέρα από εσάς δεν γνωρίζει ποια πορεία θέλετε να πάρει η ζωή σας. Γι’ αυτό καλείστε να κινηθείτε όσο πιο αυτόνομα μπορείτε μέσα στον Αύγουστο!

Αποφύγετε να εμπλέξετε άλλα άτομα ή να συζητήσετε τα μελλοντικά σας σχέδια. Φυσικά θα χρειαστείτε έμπιστους και αξιόπιστους ανθρώπους για να σας στηρίξουν σε ψυχολογικό επίπεδο. Όμως είναι πολλοί οι παράγοντες που θα διακυβεύονται, και δεν πρέπει να τους αξιολογήσει κάποιος άλλος πέρα από εσάς!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Οι προβλέψεις σας

Αγαπητοί Αιγόκεροι, είστε διατεθημένοι να βγάλετε όλη την αποφασιστικότητά σας στο προσκήνιο;

Είστε έτοιμοι να κάνετε τη σκληρή δουλειά που χρειάζεται για να πετύχετε τις αλλαγές που λαχταράτε;

Με αυτές θα ασχοληθείτε μέσα στον Αύγουστο, που μπαίνει έτοιμος να καθορίσει την πετυχημένη πορεία σας για το μέλλον!

Οι προβλέψεις για τον Αύγουστο έχουν θετικό πρόσημο, αρκεί να είστε σε ετοιμότητα και επαγρύπνηση. Η μόνη περίπτωση να σημειωθούν αστάθειες στην καθημερινότητά σας, είναι να μην καταβάλετε τον κόπο που χρειάζεται!

Πιο συγκεκριμένα, η δυναμική των γεγονότων μπορεί να μην έχει τη διαδοχή που έχετε συνηθίσει. Οι Αιγόκεροι μπαίνετε σε μια αρένα, για την οποία ίσως να μην έχετε προετοιμαστεί. Ωστόσο, η αυτοπεποίθηση και η ορμητικότητα θα διέπουν κάθε κίνησή σας. Αυτός είναι ο μήνας που η φιλία, η κοινωνικότητα και η θετική σκέψη θα είναι πρωταγωνιστές!

Το βασικό που καλείστε να κάνετε στη διάρκεια του μήνα, είναι να διοχετεύσετε την ενέργεια και τη σκέψη σας στον εργασιακό και οικονομικό τομέα. Τα αποτελέσματα που θα έχετε και στα έσοδά σας, θα είναι αρκετά για να κάνετε επιτυχημένα ξεκινήματα. Όσα πραγματώσετε τώρα, θα αποτελέσουν εξαιρετική επένδυση συνολικά για τη ζωή σας!

Όσοι Αιγόκεροι είστε ελεύθεροι επαγγελματίες, έχετε αίσιες προοπτικές για δυναμικές εξελίξεις. Αυτή είναι η πιο κατάλληλη στιγμή να χειριστείτε συμβόλαια και συμφωνίες, που αφορούν νέα ξεκινήματα ή επέκταση σε καινούργιες αγορές. Όσοι Αιγόκεροι εργάζεστε με υπαλληλική σχέση, θα δείτε ότι θα είστε πιο αποδοτικοί στις καθημερινές υποχρεώσεις σας. Το μόνο που σας χρειάζεται είναι να δίνετε περισσότερη προσοχή, για να καταβάλετε τον λιγότερο δυνατό κόπο!

Αν κάποιοι νιώσετε να επιβαρύνεστε από τις συνεχείς αλλαγές των καταστάσεων, πρέπει να μειώνετε την ταχύτητά σας ή να αποσύρεστε για λίγο. Με αυτή τη στρατηγική, θα καταφέρετε περισσότερα αποτελέσματα από όσα αναμένετε. Αν υπάρχουν θέματα υγείας ή έχετε κάποιες συχνές ενοχλήσεις, αυτή είναι η καλύτερη περίοδος για να δείτε τον γιατρό σας. Η καλή φυσική κατάσταση και η τακτική άσκηση, θα σας ενδυναμώσουν και θα σας επιτρέψουν να είστε πιο μαχητικοί!

Όσο ο Αύγουστος οδεύει προς το τέλος του, θα νιώθετε πιο ήρεμοι και στην προσωπική σας ζωή. Η γενικότερη ατμόσφαιρα θα ακολουθεί τις πρακτικές απαιτήσεις της καθημερινότητας, άρα μπορείτε να κινήστε με άνεση και ψυχραιμία. Με αισιόδοξη οπτική θα καταφέρετε να υλοποιήσετε πιο σύντομα, όσα συνήθως θα απαιτούσαν περισσότερο χρόνο. Αρκεί να το αποφασίσετε και να το κάνετε πράξη!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Οι προβλέψεις σας

 

Η γαλήνη και η ηρεμία δεν είναι στοιχεία που διευκολύνουν την ιδιοσυγκρασία σας, αγαπητοί Υδροχόοι!

Εσείς είστε άτομα της δράσης, της εξέλιξης και της καινοτομίας. Αυτός είναι και ο λόγος που ο Αύγουστος θα σας φανεί εξαιρετικά πιεστικός.

Ενδέχεται να δυσκολευτείτε στο συντονισμό με τα άτομα που θα είναι γύρω σας… Ίσως να έχετε μια αίσθηση ότι μένετε πίσω, ότι δεν προλαβαίνετε τους ρυθμούς της ζωής!

Παρά την δυσχερή πρώτη εικόνα του μήνα, όλα εναπόκεινται στη δική σας αποφασιστικότητα. Ο Αύγουστος θα σας δώσει ευκαιρίες να συνειδητοποιήσετε ότι οι καταστάσεις σας προχωρούν, απλώς με εντελώς διαφορετική στρατηγική. Κάποια πράγματα που είχατε σχεδιάσει ενδέχεται να αναβληθούν προς το παρόν, άλλα είναι πιθανό να καταστούν εντελώς αδιάφορα!

Αυτό που είναι βέβαιο, είναι ότι θα κεντριστεί ο ψυχολογικός σας τομέας. Θα υπάρξουν στιγμές στην έναρξη του μήνα, που θα θεωρήσετε ότι δεν σας εκτιμούν και ότι οι πιέσεις πανταχόθεν σας εξαντλούν. Το καίριο εργαλείο σας θα είναι να μην συγκρίνετε τον εαυτό σας με άλλους και να παραμένετε συντονισμένοι με τις εξελίξεις. Με λίγα λόγια, καλείστε να επιλέξετε αν θα αξιοποιήσετε τον χρόνο σας ή θα τον σπαταλήσετε άνευ στόχου!

Όσο αφορά τα επαγγελματικά σας θέματα, αναμένεται να ανοίξουν κάποιες καινούργιες προοπτικές προόδου μετά το πρώτο δεκαήμερο του Αυγούστου. Ο χρόνος θα λειτουργήσει υπέρ σας, γι’ αυτό μην βιαστείτε να κάνετε κινήσεις ή να πάρετε αποφάσεις. Το σύμπαν σας δίνει το περιθώριο να κάνετε τις απαραίτητες ρυθμίσεις, ώστε να προσαρμοστείτε στις νέες συγκυρίες. Το ευχάριστο νέο για αυτό τον μήνα, είναι ότι δεν αναμένεται καμία ανατροπή ή αρνητική εξέλιξη στα θέλω σας!

Ο οικονομικός τομέας θα κυλήσει επίσης με σταθερό ρυθμό μέσα στον Αύγουστο. Επειδή δεν διαβλέπονται ευκαιρίες για αύξηση των εσόδων σας, να ξέρετε ότι θα πρέπει να επιδείξετε υπομονή για την πραγμάτωση των μακροπρόθεσμων στόχων σας. Εκμεταλλευτείτε αυτή την περίοδο «νηνεμίας» για να κλείσετε εκκρεμότητες δευτερεύουσας σημασίας. Από τα μέσα του μήνα και μετά ασχοληθείτε με την τελειοποίηση σχεδίων για τα μελλοντικά σας εγχειρήματα, κίνηση που θα αποβεί προς όφελός σας στη συνέχεια!

Η κοινωνική σας ζωή θα αντιμετωπίσει κάποιες προκλήσεις μέσα στον Αύγουστο. Αυτές θα σας δώσουν την ώθηση να ρίξετε μια ματιά στο πρόσφατο παρελθόν: Να ασχοληθείτε με κάποια προβλήματα που δεν τους δώσατε την ενδεδειγμένη λύση ή τα αφήσατε να λιμνάσουν γι’ αυτό σας απασχολούν ακόμη. Αυτή είναι ιδανική στιγμή να διορθώσετε λάθη του παρελθόντος!

Από τα μέσα του μήνα και μετά, η ατμόσφαιρα και οι συγκυρίες στους περισσότερους τομείς αναμένεται να αλλάξουν. Θα σας προκύψουν κάποιες εξαιρετικά ενδιαφέρουσες προκλήσεις… Αλλά πρέπει να είστε διατεθημένοι να βγάλετε στην επιφάνεια τις ευαίσθητες πτυχές σας που συνηθίζετε να κρύβετε!

ΙΧΘΕΙΣ

Οι προβλέψεις σας

Πόσο ανοίγεστε πραγματικά στους ανθρώπους και τις καταστάσεις της ζωής σας, αγαπητοί Ιχθύες;

Πόσο τυπικοί είστε με την «αξιολόγηση», είτε πρόκειται για αυτήν που ασκείτε εσείς είτε για αυτήν που σας ασκείται ακόμα και εν αγνοία σας;

Μήπως ενδόμυχα ανεβάζετε ένα τείχος προστασίας, χωρίς πάντα να το συνειδητοποιείτε;

Ο Αύγουστος προβλέπεται να είναι ένας μήνας που θα σας προκαλέσει σε όλα αυτά τα επίπεδα. Είναι βέβαιο ότι θα διέπεται από έντονα συναισθήματα… Που τις περισσότερες φορές θα συνοδευτούν και από σημαντικά μαθήματα!

Αρχικά, θα πρέπει να δώσετε απαντήσεις στον εαυτό σας για μια σειρά καίριων ερωτημάτων: Αφήνετε τους ανθρώπους του περιβάλλοντός σας να δουν την καρδιά σας; Τους εκφράζετε τις σκέψεις και τα συναισθήματά σας; Συνδέεστε πραγματικά μαζί τους ή διατηρείτε μια απόσταση;

Από την αρχή του Αυγούστου θα έχετε την ανάγκη να ξεκαθαρίσετε αυτά τα θέματα μέσα σας. Οι απαντήσεις θα σας βοηθήσουν να αλλάξετε τον τρόπο που συνδιαλέγεστε με τους άλλους, γι’ αυτό τολμήστε να δοκιμάσετε άλλες προσεγγίσεις. Αρκεί και ένα βήμα κάθε φορά, όπως να μοιραστείτε τις σκέψεις σας με ένα άτομο!

Ενδώστε στις προκλητικές εμπειρίες, που θα αποτελέσουν ώθηση για να προοδεύσετε και να ωριμάσετε. Το να νιώσετε τρωτοί ή ευάλωτοι, μπορεί και να σας απελευθερώσει. Μην εκπλαγείτε αν προκύψει μια σειρά δονήσεων στα δεδομένα, τόσο τα δικά σας όσο και των δικών σας ανθρώπων: Θα είναι για καλό!

Αυξήστε την ενέργειά σας με άσκηση καθ’ όλη τη διάρκεια του Αυγούστου, για να είστε πιο αποδοτικοί και σε ετοιμότητα. Η υγεία και η φυσική σας κατάσταση θα χρειαστούν λίγη επιπλέον επιμέλεια και σύνεση τώρα!

Πιο συγκεκριμένα, αν νιώθετε κουρασμένοι θα πρέπει να κάνετε περισσότερα διαλείμματα μέσα στη μέρα. Αν νιώθετε πιεσμένοι, στραφείτε στη γυμναστική. Αν νιώθετε πλαδαροί ή νωχελικοί, χαρίστε ένα μασάζ στον εαυτό σας. Να ακούτε αυτά που σας λέει το σώμα σας, που με τη σειρά του αντιδρά στα ερεθίσματα του περιβάλλοντός σας!

Να χειρίζεστε το κάθε πρόβλημα όταν προκύπτει και να μην προσπαθείτε να «στρογγυλέψετε» τις καταστάσεις. Αν θεωρείτε ότι οι ανώτεροί σας πιέζουν για να αναλάβετε επιπλέον καθήκοντα απ’ όσα μπορείτε να διεκπεραιώσετε, μιλήστε έντιμα μαζί τους. Έτσι θα διατηρήσετε την απαραίτητη ισορροπία σε σώμα και πνεύμα, που θα την νιώσετε έντονα πριν ρίξει αυλαία ο μήνας. Και κλείστε τον Αύγουστο με λίγο «κανάκεμα» του εαυτού σας, θα το έχετε κερδίσει με την καλή πορεία σας!

astro-live.gr

Ακολουθήστε μας σε:

Facebook Twitter Instagram