ΚΡΙΟΣ

Οι προβλέψεις σας

Αγαπητέ Κριέ, ο μήνας αυτός είναι αρκετά μπερδεμένος μέσα σου καθώς θα προκύψουν απρόβλεπτα και απρόσμενα που θα σε ξαφνιάσουν και θα σε αποσυντονίσουν. Με τον Ερμή να μην σε ευνοεί από τον Αιγόκερω από τις 5 μέχρι τις 24 του μήνα θα υπάρξει ο κίνδυνος να κλονιστούν σχέσεις και να εμπλακείς σε δυσάρεστα γεγονότα που θα σε προβληματίσουν πολ. Συνίσταται αυτό το διάστημα να κινηθείς με εγκράτεια και να κρατήσεις δυνάμεις γιατί τα νέα που θα λάβεις θα έχουν αρκετή πικρία από πρόσωπα που δεν το περίμενες. Στο οικογενειακό σου περιβάλλον με την Αφροδίτη να σε ευνοεί στον Τοξότη από τις 7 του μήνα και μετά θα έχεις ευτυχώς την ανταπόκριση που περιμένεις και σου αξίζει, κράτα δυνάμεις, άλλωστε ξέρεις να αγωνίζεσαι και να υπερπηδάς όλα τα εμπόδια που στέκουν μπροστά σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα αισθηματικά σου εσύ που είσαι σε κάποια σχέση θα αναθεωρήσεις ίσως και ολόκληρο το συναισθηματικό σου κόσμο, αφού οι αποκαλύψεις της εβδομάδας θα σου κρούσουν τον κώδωνα κινδύνου, όσο κι αν θες τη σχέση αυτή θα πρέπει αντικειμενικά και ρεαλιστικά να δεις το κατά πόσον ανταποκρίνεται το ταίρι σου στα δικά σου θέλω. Εσύ που είσαι μόνος αυτή την εποχή, μην αναλώνεσαι σε σκέψεις και στο άγχος μιας νέας σχέσης που θα αλλάξει τη ζωή σου, απόλαυσε τα φλερτ που σου παρουσιάζονται και σε κολακεύουν, βγες με φίλους και παρέες και χαλάρωσε, είναι το καλύτερο δώρο που μπορείς να κάνεις αυτή την περίοδο στη ζωή και τον εαυτό σου.

Επαγγελματικές Προβλέψεις

Τα επαγγελματικά σου θα πάνε καλά αυτόν τον μήνα με τις καλές επιρροές που δέχεσαι από την θέση του Αρη στο ζώδιο σου, θα κυλήσουν με ικανοποίηση και θα σου αποδώσουν αυτενέργεια και αυτοπεποίθηση. Είσαι από αυτούς που αγαπάς τη δουλειά και μάλιστα όταν τα υπόλοιπα σε αποδιοργανώνουν στη δουλειά γίνεσαι ακόμα πιο αποδοτικός και αποτελεσματικός. Στα οικονομικά σου έχεις καταφέρει να οργανώσεις και να προγραμματίσεις τις εκκρεμότητες σου σε πληρωμές, όλα μέσα στον μήνα θα κυλήσουν όπως τα έχεις προγραμματίσει χωρίς να υπάρχει κανένας λόγος ανησυχίας.

ΤΑΥΡΟΣ

Οι προβλέψεις σας

Αγαπητέ Ταύρε ο μήνας αυτός με την Αφροδίτη να κινείται στον φιλικό για εσένα Τοξότη από τις 7 και μετά θα χαρακτηριστεί από ηρεμία και αρμονία, καθώς η πλανητική εύνοια έρχεται να σου ανταποδώσει πολλά και ευεργετικά αποτελέσματα σε στόχους και σχέδια που έχεις εδώ και καιρό προγραμματίσει. Κάποιο ταξίδι θα είναι το διάστημα αυτό πολύ ωφέλιμο για τα προσωπικά σου σχέδια και στόχους. Στην οικογένεια αυτήν την περίοδο θα απολαύσεις τη ζεστασιά και τη γαλήνη που έχεις ανάγκη. Ένα ευχάριστο γεγονός θα σε φέρει κοντά σε αγαπημένα φιλικά πρόσωπα που είχες να δεις καιρό τις μέρες κοντά στην Εκλειψη Ηλίου που θα λάβει χώρα στις 6 στον Αιγόκερω.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα αισθηματικά σου εσύ που είσαι σε σχέση αυτό το διάστημα πρέπει να προσέξεις τα λόγια και τις κινήσεις σου, μην αφήσεις επιρροές τρίτων να χαλάσουν την αρμονία της σχέσης σου, η κακοπροαίρετη διάθεση κάποιων σε οδηγεί σε λάθος συμπεράσματα. Μην παρασυρθείς λοιπόν και προσπάθησε οτιδήποτε σκέφτεσαι ή σε προβληματίζει να το συζητήσεις με το ταίρι σου. Εσύ πάλι που είσαι μόνος κάνε πράγματα για σένα, απόλαυσε τις παρέες σου, τις όμορφες βραδινές εξόδους σου, ανοίξου και πλησίασε το πρόσωπο που έχεις καταλάβει πως το τελευταίο διάστημα έχει εκδηλώσει ενδιαφέρον για σένα και να ξέρεις πως αν είναι να γίνει κάτι θα είναι για το καλό σου.

Επαγγελματικές Προβλέψεις

Στα επαγγελματικά σου αυτόν τον μήνα όλα θα κυλήσουν ήρεμα και χαλαρά. Πέρασαν τα δύσκολα που θα έπρεπε να δοκιμάσεις τις αντοχές και τις δυνάμεις σου, τώρα πια η δουλειά είναι για σένα ακόμα πιο ενδιαφέρουσα και κάθε μέρα θα νιώθεις ακόμα πιο μεγάλη ικανοποίηση από το εργασιακό σου περιβάλλον και τις προσδοκίες σου. Στα οικονομικά σου, προσπάθησε να βάλεις σε τάξη τις ανάγκες και τα έξοδά σου, τα ανοίγματά σου και οι απρόβλεπτες οικονομικές καταστάσεις σε αποδιοργάνωσαν, κινήσου λοιπόν με συνέπεια και θα δεις ότι πολύ γρήγορα θα έχεις κάθε λόγο να χαμογελάς.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Οι προβλέψεις σας

Αγαπητέ Δίδυμε, ο μήνας αυτός με τον Ερμή να κινείται στον Αιγόκερω από τις 5 μέχρι τις 24 του μήνα θα σε προβληματίσει αρκετά, καθώς προβλήματα του παρελθόντος τα οποία πίστευες πως είχαν πάρει τις λύσεις τους θα έρθουν και πάλι στο προσκήνιο και θα χρειαστεί να επιδείξεις μεγάλη υπομονή και εγκράτεια. Παραμέρισε τον παρορμητικό σου χαρακτήρα, προσπάθησε να δεις τα πράγματα κι από διαφορετική πλευρά. Τις ημέρες που θα λάβει χώρα η Εκλειψη Σελήνης στον Λέων στις 21 μην περιμένεις να επιλυθούν όλα δια μαγείας. Χρειάζεσαι τα ισχυρά όπλα της υπομονής και της δεκτικότητας, μην τα θες όλα δικά σου και βάλε στο μυαλό σου αυτή τη φορά πως η λέξη συγγνώμη είναι αναγκαία να τη χρησιμοποιείς προκειμένου να διορθώσεις δικά σου λάθη. Προσπάθησε να αποφύγεις την εμπλοκή σου σε οικογενειακά θέματα ή εντάσεις γιατί αυτό θα σου προκαλέσει περισσότερη πίεση τις μέρες αυτές.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα αισθηματικά σου εσύ που έχεις σχέση, αυτόν τον μήνα με τον Αρη να σε ευνοεί από τον Κριό καθόλη την διάρκεια του μάλλον θα νιώσεις ότι το σύμπαν δε σε καταλαβαίνει, ωστόσο μην τα βάζεις με τους άλλους συνέχεια και μην πληγώνεις το ταίρι σου για τα κακώς πεπραγμένα. Μπορείς να διαγράψεις το παρελθόν και να κάνεις ένα νέο και δυναμικό ξεκίνημα με το σύντροφό σου από τις 7 του μήνα και μετά που η Αφροδίτη θα κινείται στον Τοξότη και θα σε ωφελήσει. Εσύ πάλι που είσαι μόνος, απόλαυσε την κάθε στιγμή που έρχεται, χαλάρωσε και γέμισε τις μπαταρίες σου με θετική σκέψη. Το πρόσωπο που περιμένεις να έρθει στη ζωή σου πολύ σύντομα θα κάνει την είσοδό του στην πόρτα της καρδιάς σου, μέχρι τότε προσπάθησε να απαλλαγείς μέσα σου από τον πόνο ή την απογοήτευση που πήρες στο παρελθόν.

Επαγγελματικές Προβλέψεις

Στα επαγγελματικά σου αυτή την περίοδο η σκέψη να κάνεις κάτι διαφορετικό ή να ξεκινήσεις μια νέα δουλειά, συνεργασία ή επαγγελματικό σχέδιο, θα είναι πολύ αποδοτική καθώς έχεις την εύνοια των νέων ξεκινημάτων στην επαγγελματική σου ρότα. Προσπάθησε να συνεργαστείς με αξιόλογους και έμπιστους συνεργάτες και όλα θα κυλήσουν πολύ καλά για σένα. Στα οικονομικά σου θα χρειαστεί  περισσότερο από ποτέ να μην ανοίγεσαι σε οικονομικές συνεργασίες που ακόμα δεν έχεις πειστεί για την αποδοτικότητά τους, καλό είναι να συμβουλευτείς ένα νομικό πρόσωπο πριν κλείσεις συμφωνίες με όρους.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Οι προβλέψεις σας

Αγαπητέ Καρκίνε, αν και έχεις αρκετό άγχος αυτές τις μέρες θα νιώσεις την ανάγκη να πάρεις αρκετές βαθιές ανάσες αφού ο αγώνας που έχεις κάνει τον τελευταίο καιρό αρχίζει να αποδίδει οφέλη προσωπικά και συλλογικά για τα οποία παλεύεις αδιάκοπα. Με την Αφροδίτη να  κινείται στον Τοξότη και να σε ευνοεί από τις 7 του μήνα και μετά η εμπλοκή σου με τα κοινά, αν και σου αρέσει, μερικές φορές σε γεμίζει απογοήτευση η στάση και οι προθέσεις των άλλων. Συνέχισε τον αγώνα σου και θα δεις ότι και πάλι θα δικαιωθείς. Στο οικογενειακό σου περιβάλλον κάποια απρόοπτα από τη στάση συγγενών και δικών σου προσώπων θα σου δώσουν μια μικρή απογοήτευση, μπορείς όμως να συγχωρείς και να αναγνωρίζεις πως όλοι μπορεί να κάνουν αστοχίες.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα αισθηματικά σου εσύ που είσαι σε σχέση αυτόν τον μήνα θα προτιμήσεις την ηρεμία και την χαλάρωση, θα νιώσεις την ανάγκη να έρθεις πιο κοντά στο ταίρι σου, θα ενθουσιαστείς στην ιδέα ενός ρομαντικού ταξιδιού και θα αισθανθείς έντονη την επιθυμία να βρίσκεσαι κοντά του μακριά από τον κόσμο και τη φασαρία. Θα μιλήσεις πιο ανοιχτά για τα μελλοντικά σου σχέδια και τις μέρες θα απολαύσεις με το ταίρι σου μοναδικές στιγμές, η ανάγκη σου είναι και δική του! Εσύ που ακόμα είσαι μόνος πολύ σύντομα θα νιώσεις την έλξη ενός φιλικού ως τώρα προσώπου να σε αγγίζει σαν μαγνήτης. Ο έρωτας έρχεται να σε ανταμώσει τις ημέρες κοντά στην έκλειψη Ηλίου στον Αιγόκερω στις 6 του μήνα!

Επαγγελματικές Προβλέψεις

Τα επαγγελματικά σου αυτόν τον μήνα θα κυλήσουν ήρεμα χωρίς ιδιαίτερες αλλαγές και εντάσεις, έχεις βάλει τα πράγματα σε μια σειρά κι ακολουθία που οι στόχοι σου επιτυγχάνονται σταθερά και δυναμικά. Μη βιαστείς από ενθουσιασμό να προβείς σε νέες συμφωνίες και επαγγελματικά σχέδια. Οικονομικά έχει βελτιωθεί πολύ η κατάσταση σου κι αυτό σου δίνει τη χαρά της ικανοποίησης, συνέχισε με εγκράτεια.

ΛΕΩΝ

Οι προβλέψεις σας

Αγαπητέ Λέοντα, ο μήνας αυτός με την Έκλειψη Σελήνης να λαμβάνει χώρα στο ζώδιο σου στις 21 θα σε αναποδογυρίσει αρκετά, καθώς θα αποκαλυφθούν πράγματα που δε θες να μάθουν οι άλλοι. Θα αισθανθείς προδομένος από φιλίες πρόσωπα που είχες εμπιστευθεί, όμως ξέρεις να αντέχεις και να προχωράς μπροστά με οποιοδήποτε κόστος να ανοίγεις τα φτερά σου και να κάνεις νέα ξεκινήματα στη ζωή σου. Αυτό είναι ένα πολύ σοβαρό και θετικό σου προσόν που σου αναγνωρίζεται και κοινωνικά θα δεχτείς προτάσεις που θα σε ενθουσιάσουν. Από την άλλη πλευρά στην οικογένεια σου με τον Ερμή να κινείται στον Αιγόκερω από τις 5 μέχρι τις 24 του μήνα θα υπάρξουν κάποια μικρομπερδέματα που θα σε στενοχωρήσουν γι αυτό καλύτερα κράτα αποστάσεις και μην ασχολείσαι με θέματα που σε βαραίνουν ψυχολογικά και σου χαλούν ολοκληρωτικά τη διάθεση και τη θετική σου αύρα.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα αισθηματικά σου εσύ που είσαι σε σχέση θα χρειαστεί να διατηρήσεις την ψυχραιμία σου και να δείξεις κατανόηση σε όσα ακούσεις από το ταίρι σου. Παράπονα που αν στην αρχή τα νομίσεις παράδοξα θα δεις ότι το ταίρι σου έχει δίκιο. Μην βλέπεις λοιπόν τα πράγματα μόνο από τη δική σου σκοπιά γιατί αυτό σε οδηγεί σε ακρότητες που πικραίνουν τη σχέση που με τόσο κόπο χτίζετε καθημερινά με το σύντροφό σου. Εσύ πάλι που ταξιδεύεις ως τώρα μόνος, αυτόν τον μήνα προσπάθησε να χαλαρώσεις με παρέες φίλων και δικών σου προσώπων.

Επαγγελματικές Προβλέψεις

Στα επαγγελματικά σου αυτόν τον μήνα θα τα πας καλά, είσαι πολύ εργατικός, συνεπής και οργανωτικός κι αυτό στο αναγνωρίζουν όλοι. Μην κουράζεις τόσο τον εαυτό σου και προσπάθησε να βρεις στιγμές να χαλαρώσεις, γιατί η κούραση σε έχει καταβάλλει. Ένα επαγγελματικό ταξίδι που θα σου προταθεί θα γίνει η αφορμή να δεις μέσα σου την προοπτική νέων σχεδίων και ανοιγμάτων. Στα οικονομικά σου τα πράγματα σε έχουν αγχώσει έξοδα από τη μια εκκρεμότητες από την άλλη, σε έχουν μπλοκάρει, όμως πάντα το φως στο τούνελ έρχεται ως δια μαγείας, έτσι ένα πρόσωπο από το φιλικό σου περιβάλλον θα σε διευκολύνει πολύ με τη βοήθειά του, πράγμα που θα σε κάνει να πάρεις αρκετές βαθιές ανάσες.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Οι προβλέψεις σας

Αγαπητέ Παρθένε, ο μήνας αυτός θα είναι σε γενικές γραμμές καλός κι αρκετά ευνοϊκός στα σχέδια και τους στόχους σου με τις θετικές επιρροές που θα δεχτείς από την θέση της Αφροδίτης στον Τοξότη από τις 7 του μήνα και μετά. Μην υπερβάλλεις ωστόσο και θες όλα να επιλυθούν άμεσα και γρήγορα, καθετί θέλει το χρόνο του και τον τρόπο του. Στον κοινωνικό τομέα θα υπάρξει ένα παρασκήνιο που θα σε ενοχλήσει, γι΄ αυτό πρόσεχε και τι λες και τι κάνεις. Ένα οικογενειακό θέμα θα φέρει στην επιφάνεια πράγματα του παρελθόντος που η αναδρομή στο χθες θα σου ρίξει τη διάθεση. Προσπάθησε να βγαίνεις με φίλους και παρέες που σε καταλαβαίνουν, έχεις ιδιαίτερη ανάγκη από ξεκούραση και χαλάρωση!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα αισθηματικά σου εσύ που είσαι σε σχέση, αυτόν τον μήνα μάλλον θα νιώσεις την ανάγκη να ξεκαθαρίσεις τα πάντα με το ταίρι σου, η συμπεριφορά του το τελευταίο διάστημα σε απομάκρυνε από κοντά του και πλέον μπορείς να δεις καθαρά τις διαφορές σας και να τις συζητήσεις ανοιχτά. Εσύ πάλι που είσαι μόνος αυτό το διάστημα δεν είναι καλή σκέψη να προχωρήσεις στη δημιουργία μιας νέας σχέσης αφού ακόμα μέσα σου είναι νωπές και ζωντανές οι μνήμες του χωρισμού σου, μην περιπλέκεις ακόμα περισσότερο τα πράγματα για τον εαυτό σου είναι καλό διάστημα για να μιλήσεις με το είναι σου. Προσπάθησε να χαλαρώσεις αυτό έχεις περισσότερη ανάγκη.

Επαγγελματικές Προβλέψεις

Στα επαγγελματικά σου αυτόν τον μήνα τα πράγματα θα κυλήσουν ήρεμα και χαλαρά, θα σου προταθεί η ιδέα ενός επαγγελματικού ταξιδιού που θα σε ανανεώσει και θα σε βοηθήσει να δεις τη δουλειά σου με μια νέα προοπτική. Τις ημέρες κοντά στην Εκλειψη Σελήνης που θα πραγματοποιηθεί στις 21 στον Λέων είναι πολύ πιθανό να προκύψουν στον εργασιακό σου χώρο θέματα που θα σου προκαλέσουν ένταση και πίεση. Απόφυγε με κάθε τρόπο προστριβές και διαφωνίες με συναδέλφους και μην μπαίνεις στη διαδικασία να έρθεις σε ρήξεις. Στα οικονομικά σου, αν και εικόνα τους έχει σταθεροποιηθεί κι αυτό σε γεμίζει με σιγουριά κι αυτοπεποίθηση προσπάθησε να μην ανοίγεσαι και μην αφήνεσαι σε άσκοπες σπατάλες, οι καιροί είναι δύσκολοι και εφιστούν την προσοχή σου!

ΖΥΓΟΣ

Οι προβλέψεις σας

Αγαπητέ Ζυγέ, αυτόν τον μήνα με την Αφροδίτη να κινείται και να σε ευνοεί από τον Τοξότη από τις 7 και μετά τα πράγματα θα κυλήσουν πολύ καλά για σένα καθώς ευνοούνται οι μετακινήσεις και οι αλλαγές που επιθυμείς. Θα έρθεις πιο κοντά στα θέλω και τους στόχους σου, θα οργανώσεις καλύτερα τη ζωή σου, θα τολμήσεις αλλαγές που θα σε φέρουν μπροστά σε εκπληκτικά αποτελέσματα, θα έχεις την πλανητική εύνοια σε επαγγελματικά αλλά και προσωπικά σου σχέδια. Θα συναντήσεις φίλους που από καιρό είχες να δεις κι αυτό θα είναι μεγάλη χαρά και ευχαρίστηση για σένα. Στο οικογενειακό σου ωστόσο περιβάλλον κάποια ζητήματα που δεν έχεις καταφέρει ακόμα να επιλύσεις τον μήνα αυτόν με τη σωστή καθοδήγηση και βοήθεια προσώπων που γνωρίζουν τέτοιου είδους θέματα θα σε βοηθήσουν να βάλεις μια σειρά και να δεις πιο καθαρά τα ζητήματα που εκκρεμούν.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα αισθηματικά σου εσύ που είσαι σε σχέση, αυτόν τον μήνα η σκέψη να προτείνεις ένα κοντινό ταξίδι θα είναι η καλύτερη και για τους δυο σας, αφού το τελευταίο διάστημα υπήρξε μια αναπόφευκτη απομάκρυνση του ενός από τον άλλον. Η σχέση σου θα γεμίσει με όμορφες και τρυφερές στιγμές που θα ζήσετε με απόλυτη ευχαρίστηση και οι δύο. Εσύ που είσαι ελεύθερος και πρόσφατα απεγκλωβισμένος από μια σχέση, καλό είναι να δώσεις στον εαυτό σου τη γαλήνη και την ηρεμία που χρειάζεται. Μη βιαστείς να μπεις σε νέες περιπέτειες, οφείλεις να προφυλάξεις τον εαυτό σου και να τον κάνεις να σταθεί και πάλι δυνατός και να ανακτήσεις όλα όσα σε κάνουν να εισπράττεις και να δίνεις χαρά.

Επαγγελματικές Προβλέψεις

Στα επαγγελματικά σου μέσα σου νιώθεις έντονη την ανάγκη να κάνεις τολμηρά ανοίγματα και να ρισκάρεις σε νέες συνεργασίες, μη βιαστείς, δεν είναι όλα τόσο ιδανικά ούτε μπορεί κανείς να σου εξασφαλίσει την επιτυχία των στόχων σου. Κράτησε λίγο το χρόνο, συμβουλέψου ανθρώπους που εμπιστεύεσαι και μην δεσμεύεσαι με όρους και έγγραφα που θα σε εκθέσουν στο μέλλον. Στα οικονομικά σου, τα πράγματα είναι σε μια σταθερή πορεία, κινήσου λίγο συντηρητικά και θα δεις ότι πολύ γρήγορα θα μετράς έσοδα και θα κλείνεις υποχρεώσεις με μεγάλη ανακούφιση.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Οι προβλέψεις σας

Αγαπητέ Σκορπιέ, ο μήνας αυτός θα είναι έντονος για εσένα και με πολλές και απρόσμενες εξελίξεις σε θέματα που έχεις αφήσει σε εκκρεμότητα. Στις 6 του μήνα θα πραγματοποιηθεί η Έκλειψη Ηλίου στον Αιγόκερω με αποτέλεσμα κάποιες αποτυχίες σου να σε αναστατώσουν, αλλά να έχεις κατά νου ότι όλα γίνονται για κάποιο λόγο. Μην υπερβάλλεις για όσα συμβαίνουν, να λες θα πετύχω και να δεις ότι εσύ θα είσαι αυτός που στο τέλος θα βγεις νικητής στις δοκιμασίες που έρχονται. Απόφυγε οικογενειακά ξεδιαλύματα δεν είναι η κατάλληλη περίοδος για ξεκαθαρίσματα και οριστικές αποφάσεις. Μικρές αποδράσεις σε ήσυχα μέρη θα σε ξεκουράσουν και θα αναπτερώσουν τη διάθεσή σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα αισθηματικά σου εσύ που είσαι σε σχέση είναι ένα πολύ καλό διάστημα η πρώτη εβδομάδα του Ιανουαρίου που η Αφροδίτη θα κινείται στο ζώδιο σου για να έρθεις πιο κοντά στο ταίρι σου, να ανοίξεις τα χαρτιά των συναισθημάτων σου, να ακουμπήσεις πλάι του, να αφήσεις ελεύθερο τον εαυτό σου και να πιστέψεις πως το πρόσωπο αυτό είναι δίπλα σου γιατί νιώθει πολύ βαθιά συναισθήματα για σένα. Εσύ που είσαι μόνος σύντομα θα εισβάλλει στη ζωή σου ένα πρόσωπο από το παρελθόν, που θα σου δείξει πόσο σε νοιάζεται και πως θέλει να είναι μαζί σου σε όλα δύσκολα κι εύκολα. Ένας νέος έρωτας θα αρχίζει να γεννιέται μέσα σου, απόλαυσε λοιπόν το δώρο της Αφροδίτης αφού αυτή τη φορά θα δεις πως η καρδιά σου θα χτυπήσει πιο δυνατά από ποτέ.

Επαγγελματικές Προβλέψεις

Στα επαγγελματικά σου όλα θα πάνε μια χαρά, εύνοια και τύχη αλλά και αμοιβές έρχονται να σε ενθουσιάσουν και να σε κάνουν να νιώσεις την αξία σου και την επιβεβαίωση της εργασιακής σου ευσυνειδησίας, πέρασες ένα αρκετά δύσκολο και πιεστικό διάστημα, όμως τώρα θα γεμίσεις τις μπαταρίες σου και θα ανεβάσεις ακόμα πιο ψηλά τον πήχη στα σχέδια και τους επαγγελματικούς σου στόχους. Στα οικονομικά σου, η εικόνα είναι ικανοποιητική, όλα θα κυλήσουν ήρεμα και μέσα στα πλαίσια του προγραμματισμού σου, συνέχισε έτσι!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Οι προβλέψεις σας

Αγαπητέ Τοξότη, ο μήνας αυτός θα είναι περίεργος, παράξενος, έντονος και πολύχρωμος καθώς με την Αφροδίτη από τις 7 και μετά και τον Δία να παραμένει στο ζώδιο σου όλα τα χρώματα της ίριδας θα φωλιάσουν μέσα στην ψυχή σου. Θα έχεις επιτυχίες και θα ανταμειφθείς κατά πολύ στα σχέδια και τους στόχους που έχεις θέσει. Είσαι ένα άτομο πολύ δραστήριο και προκαλείς το θαυμασμό των άλλων. Αντιμετωπίζεις με πολύ ρεαλισμό τις καταστάσεις κι αυτό σε βοηθάει να καταφέρνεις πολύ εύκολα αυτά που κάθε φορά θες. Στον οικογενειακό τομέα θα υπάρξουν εκπλήξεις καθώς ευχάριστα γεγονότα θα σε φέρουν ακόμα πιο κοντά με συγγενείς και δικούς σου ανθρώπους που είχες απομακρυνθεί το τελευταίο διάστημα.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα αισθηματικά σου εσύ που είσαι σε σχέση και αναζητάς την τελειότητα από το σύντροφό σου, καλό είναι να δεις σε βάθος τον εαυτό σου και να μπεις σε μια διαδικασία κριτικής και αυτοκριτικής. Η προοπτική ενός κοντινού ταξιδιού είναι μια πολύ καλή ιδέα που θα γεμίσει τόσο εσένα όσο και το σύντροφό σου με τρυφερά και έντονα ζεστά συναισθήματα. Όσο για σένα που είσαι ελεύθερος, πολύ σύντομα το ενδιαφέρον που θα εκδηλώσει ένα πρόσωπο από το φιλικό περιβάλλον σου δε θα σε αφήσει ασυγκίνητο αφού μέσα σου τρέφεις συναισθήματα συμπάθειας γι΄ αυτό.

Επαγγελματικές Προβλέψεις

Στα επαγγελματικά σου, όλα κινούνται όπως ακριβώς τα έχεις κατά νου και τα δρομολογείς. Ο προγραμματισμός σου αποδίδει κι αυτό σε γεμίζει ικανοποίηση και χαρά. Θα έχεις καλή διάθεση και η ενδεχόμενη πρόταση για νέες συνεργασίες και επαγγελματικά ανοίγματα θα είναι μια ευκαιρία που θα πρέπει να τη σκεφτείς σοβαρά και να τη δρομολογήσεις άμεσα. Στα οικονομικά σου προσπάθησε να κινηθείς έξυπνα, να κλείσεις πληγές του παρελθόντος, μπορεί τα έσοδά σου να έχουν αυξηθεί, αυτό όμως δε σημαίνει πως μπορείς να ξεχνάς τις ανοιχτές πληγές του παρελθόντος.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Οι προβλέψεις σας

Αγαπητέ Αιγόκερε, ο μήνας αυτός  με τον Ερμή να κινείται στο ζώδιο σου από τις 5 μέχρι τις 24 θα έχει αρκετές εκπλήξεις καθώς νέα που θα λάβεις θα σου δώσουν απροσδόκητη χαρά και η δικαίωση θα λάμψει στο πρόσωπό σου. Το τελευταίο διάστημα ένιωσες πως σε αδίκησαν και αυτό σε πείραξε και σε ενόχλησε πολύ, χρειάστηκε πολύς αγώνας για να κρατήσεις την ισορροπία και την ηρεμία σου. Μερικές φορές οι κακίες των άλλων έρχονται χωρίς να το περιμένουμε και αυτό σου δημιούργησε ανασφάλεια και θλίψη, όμως αυτόν τον μήνα μπορείς και πάλι να πατήσεις γερά στα πόδια σου και να παραμερίσεις κάθε μικρότητα τοποθετώντας τη στο παρελθόν. Στο οικογενειακό σου περιβάλλον θα υπάρχουν ευχάριστες εξελίξεις με εκκρεμότητες περιουσιακών υποθέσεων και αυτό θα σε ανακουφίσει αρκετά, αφού ένας κύκλος πλέον ολοκληρώνεται.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα αισθηματικά σου αυτές τις μέρες καθώς το ταίρι σου βρίσκεται μακριά σου αυτή την περίοδο θα νιώσεις πολύ έντονα την ανάγκη να το έχεις δίπλα σου. Θα δεις μέσα σου πόσο σημαντικό είναι στη ζωή σου και θα αξιολογήσεις πιο αντικειμενικά το ρόλο του στη ζωή σου. Αν πάλι είσαι ακόμη μόνος, αρκετά συγκρατημένος και ίσως φοβισμένος από το παρελθόν σου, μη βιάζεσαι γιατί τα καλύτερα έρχονται και πολύ σύντομα θα εισβάλει στη ζωή σου ένας πολύ δυνατός έρωτας, ο έρωτας αυτός που έχεις ονειρευτεί, με σάρκα και οστά θα σταθεί πλάι σου και θα σου πει είμαι και θα κάνεις ένα νέο ξεκίνημα στη ζωή σου.

Επαγγελματικές Προβλέψεις

Επαγγελματικά τα πράγματα θα κυλήσουν πολύ ήρεμα και ήσυχα καθώς η οργανωτικότητά σου για άλλη μια φορά αποδεικνύει περίτρανα τις ικανότητες και τις δεξιότητες ου κατέχεις. Ο μήνας αυτός θα σου δώσει την ευκαιρία να χαλαρώσεις και να δεις πιο ξεκάθαρα τα πράγματα μέσα σου καθώς οι στόχοι σου θα επιτευχθούν. Στα οικονομικά σου κινήσου με σύνεση γιατί υπάρχει κίνδυνος να βγεις από τον προϋπολογισμό σου και αυτό να σου δημιουργήσει ακόμα μεγαλύτερη ανασφάλεια.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Οι προβλέψεις σας

 

Αγαπητέ Υδροχόε, ο μήνας αυτός θα είναι αρκετά δύσκολος και με απαιτήσεις που θα πρέπει να βγεις ασπροπρόσωπος και να ανταποκριθείς άμεσα. Από τις 7 του μήνα και μετά που η Αφροδίτη θα κινείται στον  Τοξότη είναι πολύ πιθανό  να λάβεις μια πρόταση για την ανάληψη μιας θέσης ευθύνης σε κάποιο σύλλογο ή οργάνωση, αυτό μη σε πτοήσει, έχεις ικανότητες να οργανώνεις τόσο καλά τα θέματα που αφορούν κανόνες και όρους. Ένα πρόσωπο από το κοινωνικό σου περιβάλλον θα σου προτείνει μια συνεργασία που θα πρέπει να τη δεις πολύ σοβαρά αν θες να αναδείξεις ακόμα πιο πολύ τις ικανότητες που σε κάνουν να ξεχωρίζεις. Στο οικογενειακό σου περιβάλλον όλα θα κυλήσουν ήρεμα κι αρμονικά από τις 24 του μήνα και μετά που ο Ερμής θα κινηθεί στο ζώδιο σου, θα κάνεις συζητήσεις με αγαπημένα σου πρόσωπα που για άλλη μια φορά θα σε δικαιώσουν και θα εκτιμήσουν την ακεραιότητά σου. Απόλαυσε χαλαρές εξόδους με καλούς φίλους και ανθρώπους με θετική αύρα.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα αισθηματικά σου εσύ που είσαι σε σχέση θα περάσεις με το ταίρι σου πολύ όμορφες και ζεστές στιγμές, καθώς η διάθεση και ο ρομαντισμός σου θα είναι ανεβασμένος και θα έχεις την ανάγκη να εξομολογηθείς στο σύντροφό σου τα ειλικρινή συναισθήματα που τρέφεις γι΄ αυτόν. Μία εξομολόγηση θα σας φέρει ακόμα πιο κοντά και η σχέση σας θα αναθερμανθεί στο μέγιστο βαθμό. Εσύ που ψάχνεις ταίρι η παρουσία ενός προσώπου που θα γνωρίσεις σε φιλικό περιβάλλον θα σε κερδίσει από την πρώτη στιγμή, αφού η αύρα του θα νιώσεις να σε μαγνητίζει και να σε τραβά κοντά του ιδιαίτερα προς το τέλος του μήνα που το πλανητικό σκηνικό ευνοεί τέτοιες συνευρέσεις.

Επαγγελματικές Προβλέψεις

Στα επαγγελματικά σου κάποιες αστοχίες και λάθη που ματαίωσαν κάποια σχέδιά σου σε έχουν πιέσει πολύ μέσα σου και δεν κρύβεις την κακή σου διάθεση, ωστόσο προσπάθησε με υπομονή, καλύτερη οργάνωση και συνέπεια να αναθεωρήσεις κάποιες ιδέες σου και να δεις συλλογικά τα επαγγελματικά οφέλη. Η κριτική κάποιων συναδέλφων θα σε πικράνει, μην δώσεις συνέχεια σε ότι κι αν ακούσεις κοίτα να κρατήσεις τη σοφία της σιωπής. Στα οικονομικά σου η εικόνα δείχνει να είναι σε ρευστότητα, αφού τα έξοδά σου και οι υποχρεώσεις σου σε πνίγουν, προσπάθησε να κινηθείς με συνέπεια πριν αρχίσεις πάλι τα παράπονα για τα οικονομικά σου αδιέξοδα.

ΙΧΘΕΙΣ

Οι προβλέψεις σας

Αγαπητέ Ιχθύ, ο μήνας αυτός με τον Ερμή να κινείται στον Αιγόκερω και να δυσκολεύει αισθητά τις επικοινωνίες από τις 5 μέχρι τις 24, θα έχει αρκετή ένταση μέσα σου καθώς οι υποχρεώσεις σου προσωπικές και κοινωνικές θα έχουν ιδιαίτερες απαιτήσεις και θα πρέπει να διαθέσεις αρκετό χρόνο για να τις ξεκαθαρίσεις. Από τις 7 του μήνα και μετά που η Αφροδίτη θα σε ευνοήσει από τον Τοξότη ένα ταξίδι που περίμενες εδώ και καιρό μάλλον φτάνει η στιγμή που θα το πραγματοποιήσεις. Προσπάθησε αυτήν την περίοδο να κρατήσεις μια αύρα ηρεμίας και ψυχραιμίας, μπορεί να μην έχεις πετύχει όλα όσα ήθελες ή είχες προγραμματίσει, αλλά κι εδώ που φτάνεις λίγο δεν είναι. Θέματα του οικογενειακού σου περιβάλλοντος που είναι ακόμα σε εκκρεμότητα θα μπουν στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων και των συζητήσεων και θα δεις ότι με καλή θέληση όλα λύνονται.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα αισθηματικά σου εσύ που είσαι σε σχέση αυτό το διάστημα θα περάσεις μια πολύ όμορφη περίοδο στη ζωή σου με το ταίρι σου, αφού πλέον τα όνειρά σας μπορούν να γίνουν πραγματικότητα και αφού το θέλετε τόσο πολύ κι οι δυο. Εσύ που είσαι ελεύθερος και κολυμπάς μοναχικά, πολύ σύντομα θα διαπιστώσεις και θα καταλάβεις πως ένα πρόσωπο από το εργασιακό ή το φιλικό σου περιβάλλον δείχνει ένα ιδιαίτερο ενδιαφέρον για σένα και θα διαπιστώσεις πως νιώθεις μεγάλη έλξη γι΄ αυτό.

Επαγγελματικές Προβλέψεις

Στα επαγγελματικά σου ο μήνας αυτός θα περάσει ευχάριστα, χωρίς πιέσεις ή εντάσεις, μα ακόμα κι αν έχει εντάσεις εσύ δεν καταλαβαίνεις τίποτα μπροστά στην εργατικότητα και τη συνέπεια που σε διακρίνει. Με τους συναδέλφους σου οι σχέσεις θα είναι πολύ καλές και πολύ πιθανό να κανονίσετε μια έξοδο μετά την εργασία σας όπου εκεί θα καταλάβεις ακόμα πιο πολύ το πόσο σε εκτιμούν οι συνάδελφοί σου. Στα οικονομικά σου προσπάθησε να μην κάνεις άσκοπα έξοδα και μην αφήνεσαι στις υπερκαταναλωτικές σου εμμονές. Πρέπει να κινηθείς με συνέπεια γιατί όλα είναι ρευστά γι΄ αυτό πρόσεχε!