ΚΡΙΟΣ

Οι προβλέψεις σας

Αγαπητέ  Κριέ, η περίοδος αυτή με τον Ερμή να κινείται στον Τοξότη θα σου προσφέρει αρκετές εκπλήξεις και θα σε κάνει να ενθουσιαστείς αρκετά με τον εαυτό σου καθώς θα σημαδευτεί από επιτυχίες τόσο στον προσωπικό, όσο και στον κοινωνικό σου τομέα. Η πλανητική εύνοια με τον κυβερνήτη σου ¨Άρη μέχρι τις 15 στον Υδροχόο σε βρίσκει  να απολαμβάνεις τους κόπους και τις θυσίες που έχεις κάνει ως την επίτευξη των στόχων σου κι αυτό θα σου ανεβάσει ακόμα πιο πολύ την αυτοπεποίθηση και το γόητρό σου. Στο οικογενειακό  σου περιβάλλον θα υπάρξουν πολλές θετικές και ευχάριστες εξελίξεις που θα σε φέρουν πιο κοντά σε αγαπημένα σου πρόσωπα.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα αισθηματικά σου εσύ που είσαι ήδη σε σχέση αυτό το μήνα με την Αφροδίτη στο Ζυγό μέχρι τις 16 σε ανάδρομη πορεία,  θα απολαύσεις πολλές και τρυφερές στιγμές που θα σε φέρουν ακόμα πιο κοντά στο ταίρι σου. Μια μικρή απόδραση από την καθημερινότητα κοντά στην Νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στις 7 στον Σκορπιό, συνδυασμένη με ένα ρομαντικό δείπνο θα έχει ευεργετική δράση στα συναισθήματά σου που θα αποκαλύψεις ακόμα πιο ουσιαστικά στο πρόσωπο που έχεις δίπλα σου. Εσύ πάλι που είσαι ακόμα ελεύθερος ένα πρόσωπο που τον τελευταίο καιρό έχει δώσει το πράσινο φως στην προοπτική μιας νέας γνωριμίας φαίνεται πως θα σε πλησιάσει ακόμα πιο πολύ και θα σε γοητεύσει αρκετά σημαντικά στη ζωή σου.

Επαγγελματικές Προβλέψεις

Στον επαγγελματικό σου τομέα με τον Ουρανό να επιστρέφει στο ζώδιο σου στις 7 τα πράγματα θα κινηθούν με αρκετή ένταση καθώς θα ξεδιαλύνουν κάποιες καταστάσεις που σε είχαν απομακρύνει από κάποιους συναδέλφους και θα σου δοθεί η ευκαιρία και η δυνατότητα να υλοποιήσεις σχέδια και στόχους που από καιρό δουλεύεις μέσα σου. Προτάσεις για νέες συνεργασίες θα είναι ένα καλό κίνητρο για να βάλεις μπροστά την επιχειρηματικότητά σου. Στα οικονομικά σου δε σε πτοεί τίποτα αυτό το διάστημα αφού φαίνεται όλα να έχουν πάρει την πορεία που σε ικανοποιεί. Συνέχισε έτσι και θα δεις ότι μπορείς να κερδίζεις ακόμα πιο μεγάλα στοιχήματα με τον εαυτό σου.

ΤΑΥΡΟΣ

Οι προβλέψεις σας

Αγαπητέ Ταύρε, η περίοδος αυτή με την Αφροδίτη να κινείται στον Ζυγό μέχρι τις 16 σε ανάδρομη πορεία,  θα είναι αρκετά ήρεμη και ήσυχη. Θα νιώσεις την ανάγκη να συσκεφτείς με τον εαυτό σου και να δεις εκ βάθους τις ανάγκες που έχεις και θα προσπαθήσεις να δεις από διαφορετική οπτική γωνία και να αναθεωρήσεις πολλές από τις παλιότερες σκέψεις σου για κάποια πράγματα. Στο κοινωνικό σου περιβάλλον θα δεχτείς προτάσεις για συνεργασία και συμμετοχή σε κάποιες εκδηλώσεις που θα σε ενθουσιάσουν και θα σε γεμίσουν χαρά. Στο οικογενειακό σου περιβάλλον κάποια απρόβλεπτα και απρόοπτα θα σε ξαφνιάσουν αλλά μην αγχώνεσαι διότι είναι παροδικά και όλα γρήγορα θα αποκατασταθούν με τον καλύτερο τρόπο για σένα.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα αισθηματικά σου εσύ που είσαι σε μόνιμή και σοβαρή σχέση αυτήν την περίοδο θα νιώσεις την ανάγκη να έρθεις πιο κοντά στο ταίρι σου και να ανοίξεις την καρδιά σου για όλα όσα αισθάνεσαι και σε εκφράζουν στην πορεία της σχέσης σου. Είναι πολύ πρόσφορο το επόμενο χρονικό για να πάρεις με το ταίρι σου σημαντικές αποφάσεις για την εξέλιξη της κοινής σας πορείας. Εσύ πάλι που είσαι μόνος και ψάχνεις να βρεις κάτι που θα σε ενθουσιάσει και θα τραβήξει την προσοχή σου, μην ανησυχείς διότι την περίοδο αυτή θα συναντήσεις ένα ιδιαίτερα ελκυστικό πρόσωπο που η είσοδός του στη ζωή σου θα είναι ιδιαίτερη και εξαιρετική.

Επαγγελματικές Προβλέψεις

Στον επαγγελματικό σου τομέα τα πράγματα την περίοδο αυτή θα κυλήσουν πολύ καλά και ικανοποιητικά για σένα. Οι σχέσεις σου με τους συναδέλφους σου και τους ανώτερούς σου θα χαρακτηριστούν από ηρεμία και καλή διάθεση. Οι στόχοι σου και τα επαγγελματικά σου σχέδια θα αρχίσουν να φαίνονται πιο προσιτοί σου και θα βρεις πολλά πλεονεκτήματα στις καινοτόμες ιδέες που από καιρό σε φλερτάρουν. Στα οικονομικά σου τα πράγματα δεν είναι και τόσο ευνοϊκά τον τελευταίο καιρό, αφού έκτακτα έξοδα και ανάγκες σε αποσυντόνισαν, ωστόσο η περίοδος αυτή σου επιφυλάσσει μια μεγάλη έκπληξη αφού ένα δώρο θα έρθει ως ανάσα στη ζωή σου την περίοδο αυτή.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Οι προβλέψεις σας

Αγαπητέ Δίδυμε, την περίοδο αυτή τα πράγματα θα κυλήσουν αρκετά ήρεμα και αρμονικά για το ζώδιο σου με τις καλές επιρροές που θα δεχτείς από την θέση του Ερμή στον Τοξότη. Δε θα υπάρξουν απρόοπτα κι αλλαγές που θα σε ξαφνιάσουν. Είναι ένα πολύ καλό διάστημα για να γεμίσεις το είναι σου με θετική ενέργεια, απολαμβάνοντας την παρέα καλών και αγαπητών φίλων. Διατήρησε την καλή σου διάθεση και μην αφήνεις τίποτα να την συννεφιάζει. Πάρε το χρόνο σου, γέμισε τις μπαταρίες σου απολαμβάνοντας την κάθε στιγμή που περνάς. Στο οικογενειακό σου περιβάλλον θα υπάρξουν κάποιες μικροεντάσεις που ευτυχώς χάρη στο δυναμισμό σου και την καλοπροαίρετη διάθεσή σου, όλα θα ξεπεραστούν πολύ γρήγορα.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα αισθηματικά σου αυτή την περίοδο με την Αφροδίτη να κινείται στον Ζυγό μέχρι τις 16 σε ανάδρομη πορεία,  εσύ που είσαι σε σχέση θα περάσεις ένα διάστημα που θα βάλεις πολλές σκέψεις και θα νιώσεις την ανάγκη να ξεκαθαρίσεις τα πράγματα μέσα σου. Τα πράγματα που σε είχαν προβληματίσει σχετικά με το ταίρι σου θα τα συζητήσεις ανοιχτά μαζί του, θα βρείτε από κοινού λύσεις και θα προχωρήσετε ακόμα πιο όμορφα τη σχέση σας. Εσύ που είσαι ακόμα ελεύθερος, απόλαυσε για λίγο ακόμα την αίσθησή της, διότι πολύ σύντομα κάτι καλό θα προβάλλει στη ζωή σου και θα σε μαγνητίσει από την πρώτη στιγμή.

Επαγγελματικές Προβλέψεις

Στα επαγγελματικά σου τα πράγματα θα κυλήσουν αρκετά μπερδεμένα μέσα σου, καθώς κάποιες εντάσεις στις συναδελφικές σου σχέσεις θα σου δώσουν μια μικρή απογοήτευση. Μην αφήσεις ωστόσο την κακή ενέργεια που εκπέμπει το περιβάλλον να σε καταβάλει. Συνέχισε να εργάζεσαι με συνέπεια και οργάνωση και θα δεις ότι όλα θα σε δικαιώσουν. Στα οικονομικά σου, προσπάθησε να μην αφήνεσαι σε σπατάλες και αδικαιολόγητα έξοδα, γιατί υπάρχει κίνδυνος να βγεις εκτός προγραμματισμού. Προσπάθησε να κινηθείς με συνέπεια.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Οι προβλέψεις σας

Αγαπητέ Καρκίνε, η περίοδος που ξεκινά, επιφυλάσσει πολλά ενδιαφέροντα  κι όμορφα για σένα. Η καθημερινότητά σου  με τις καλές επιρροές που θα δεχτείς από την θέση της Αφροδίτης στον Ζυγό μέχρι τις 16 σε ανάδρομη πορεία, θα γεμίσει με δημιουργικότητα και δράσεις που θα σε γεμίσουν με θετική ενέργεια και αύρα Τα σχέδιά σου  υπόσχονται επιτυχία και εκπλήρωση. Στόχοι που τέθηκαν πριν από πολύ καιρό φτάνουν πλέον  στην επίτευξή τους. Έχεις κάθε λόγο λοιπόν να νιώθεις δικαιωμένος και ικανοποιημένος. Έξοδοι με φίλους και ωραίες στιγμές φαίνεται να σε κερδίζουν και να ικανοποιούν τις ανάγκες σου. Στο οικογενειακό σου περιβάλλον όλα θα είναι ήρεμα και αρμονικά, πράγμα που θα σε κάνει να νιώθεις ήρεμος και χαρούμενος.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Εσύ που έχεις βρει το ταίρι σου το σκηνικό της περιόδου αυτής θα σου προσφέρει πολλές όμορφες και τρυφερές στιγμές. Η σχέση σου χαρακτηρίζεται από αρμονία,  σταθερότητα και αυτό σε κάνει να νιώθεις απίστευτη ισορροπία, αφού η ανταπόκριση από το ταίρι σου είναι τόσο μεγάλη και βαθιά και αληθινή. Εσύ πάλι που ψάχνεις να βρεις το έτερον ήμισυ σου, μην ανησυχείς, γιατί η Αφροδίτη πολύ σύντομα θα σου φέρει στο δρόμο σου αυτό που θες και επιθυμείς. Όλα στον αισθηματικό τομέα φαίνεται να πλημμυρίζουν από θετική πλανητική αύρα.

Επαγγελματικές Προβλέψεις

Στα επαγγελματικά σου όλα θα σε δικαιώσουν και θα σου προσφέρουν πολλές μικρές και μεγάλες ικανοποιήσεις. Τίποτα για σένα δεν είναι ακατόρθωτο. Ξέρεις να ξεπερνάς τις όποιες δυσκολίες με κατάλληλους και πολύ στοχευμένους χειρισμούς. Οι ανεπτυγμένες δεξιότητες και ικανότητες που έχεις και ο Άρης από τον Υδροχόο μέχρι τις 15 σε βοηθούν να αντιμετωπίζεις τα πάντα αποτελεσματικά και να μη φοβάσαι τίποτα. Στα οικονομικά σου, μην κάνεις κινήσεις γρήγορες ή βιαστικές για να προβείς σε κάποιες οικονομικές συμφωνίες. Αυτό το διάστημα χρειάζεται να δείξεις προσοχή, δεν είναι κατάλληλη εποχή για ρίσκα, πρόσεχε τις οικονομικές συναλλαγές και δοσοληψίες σου και μην αφήνεις τις υποχρεώσεις σου να συσσωρεύονται.

ΛΕΩΝ

Οι προβλέψεις σας

Αγαπητέ Λέων, η περίοδος αυτή σε καλεί να δουλέψεις πολύ με τον εαυτό σου προκειμένου να ηρεμήσεις και να ξεκαθαρίσεις τι είναι αυτό που σε εκνευρίζει και σε κάνει να είσαι ερμητικά απόμακρος από ανθρώπους που έχουν την καλή διάθεση να είναι μαζί σου. Ίσως θα πρέπει να μειώσεις λίγο το εγώ σου και την τάση σου να βλέπεις τα πράγματα όπως θες εσύ. Όσες πιέσεις κι αν δεχτείς αυτή την περίοδο από το οικογενειακό σου περιβάλλον, απόφυγε τις συγκρούσεις. Ίσως η ενασχόληση σου με ένα χόμπυ να σε βοηθήσει να δεις πιο καθαρά τα πράγματα μέσα σου. Πολλές φορές η απολυτότητα, σε οδηγεί σε λάθος συμπεράσματα. Προσπάθησε να κρατήσεις ισορροπίες και θα δεις ότι όλα θα σε οδηγήσουν στο σωστό δρόμο.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα αισθηματικά σου εσύ που είσαι σε σχέση αυτή την περίοδο, θα χρειαστεί να βάλεις κάτω τη λογική σου και να αναγνωρίσεις τη σημαντικότητα του προσώπου που είναι δίπλα σου. Η σχέση σου έχει δοκιμαστεί σε πολλά επίπεδα και δυσκολίες και καλό είναι να της δώσεις χρόνο και να αντιμετωπίσεις με κατανόηση τα όποια προβλήματα παρουσιαστούν.  Για σένα που είσαι ακόμη ελεύθερος, ασχολήσου λίγο με τον εαυτό σου, γέμισε το είναι σου με θετική αύρα και πολύ σύντομα θα βρεις αυτό που ψάχνεις.

Επαγγελματικές Προβλέψεις

Στα επαγγελματικά σου όλα είναι πολύ καλά και η περίοδος αυτή με τον Άρη να σε ευνοεί από τον Υδροχόο μέχρι τις 15 θα σου προσφέρει μεγάλη ικανοποίηση και χαρά. Οι αυξημένες απαιτήσεις σου στη δουλειά σου σε κάνουν ακόμα πιο μάχιμο και δυναμικό.  Ξέρεις να κερδίζεις μάχες και με το ιδιαίτερο πείσμα που σε διακρίνει θα τα καταφέρεις όλα και θα πετύχεις τους στόχους σου σε όλα τα επαγγελματικά σου σχέδια. Στα οικονομικά σου όλα είναι υπό τον έλεγχό σου, μπορείς να κάνεις πλέον πράξη όσα έχεις κατά νου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Οι προβλέψεις σας

Αγαπητέ Παρθένε, η περίοδος αυτή θα είναι λίγο μπερδεμένη μέσα σου καθώς θα νιώσεις την ανάγκη να ξεκαθαρίσεις πολλά πράγματα που εδώ και καιρό σε κατέβαλαν. Θα πάρεις αποφάσεις που θα αφορούν την εξέλιξη και την πορεία της ζωής σου. Με τον Δία να κινείται στον Τοξότη από τις 8 Νοεμβρίου και μετά και να σε ευνοεί είσαι πλέον στη θέση να κάνεις τολμηρά βήματα αλλαγών και μετακινήσεων. Στο οικογενειακό σου περιβάλλον θα υπάρξει ηρεμία και αρμονία, ευχάριστες συναντήσεις με αγαπημένα πρόσωπα θα σε ενθουσιάσουν και θα τονώσουν την ψυχολογία σου ακόμα πιο πολύ.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα αισθηματικά σου εσύ που είσαι σε σχέση αυτή την περίοδο θα δεις πως είναι μια κατάλληλη ευκαιρία να συζητήσεις πιο ουσιαστικά με τον σύντροφό σου. Με ηρεμία, διάλογο, καλή θέληση και διάθεση όλα λύνονται και όλα μπορείτε να τα διαχειριστείτε με τον κατάλληλο τρόπο ώστε να προχωρήσετε τη σχέση σας στο επίπεδο που θέλετε. Αν είσαι ελεύθερος και πολλές φορές έχεις νιώσει την ανάγκη να είσαι με το ταίρι που ονειρεύεσαι, σύντομα θα σου χτυπήσει η Αφροδίτη την πόρτα, αφού ένα πρόσωπο από το φιλικό σου περιβάλλον θα σου εκφράσει τα αισθήματά του τα οποία θα σε συγκινήσουν και θα σε ενθουσιάσουν.

Επαγγελματικές Προβλέψεις

Στα επαγγελματικά σου οργανώσου και συγκεντρώσου στη δουλειά σου και στους στόχους σου. Κάποιες μικροδυσκολίες θα σε προβληματίσουν, ωστόσο θα αντιμετωπιστούν άμεσα. Μπορεί το κλίμα στον εργασιακό σου χώρο αυτήν την εποχή να μην είναι αυτό που θα ήθελες, ωστόσο με σωστή διαχείριση και εργατικότητα μπορείς να τα αντιμετωπίσεις όλα και να δώσεις εκείνες τις λύσεις που θα σου προσφέρουν πολλά οικονομικά και επιχειρηματικά οφέλη. Στα οικονομικά σου πλέον πατάς πιο γερά στα πόδια σου, τακτοποιείς τις εκκρεμότητες που είχες κι αυτό είναι μια πραγματική ανάσα ικανοποίησης και χαράς για σένα.

ΖΥΓΟΣ

Οι προβλέψεις σας

Αγαπητέ Ζυγέ, ιδανική είναι αυτή η περίοδος για σένα, καθώς η Αφροδίτη θα κινείται στο ζώδιο σου μέχρι τις 16 σε ανάδρομη πορεία,  και νέοι στόχοι  θα κερδίσουν την προσοχή σου. Κοινωνικά θα σου δοθούν ευκαιρίες για γνωριμίες που θα σε ωφελήσουν στην πραγμάτωση μελλοντικών σου σχεδίων και επιθυμιών. Είναι ένα θετικό διάστημα που ανοίγει ουσιαστικά τις πόρτες του, σε κάθε σου επιθυμία. Μετακινήσεις, συνεργασίες, επικοινωνία, παρέες, φίλοι και οικογένεια, κινούνται ευνοϊκά στη ζωή σου από τις 8 του μήνα και μετά που ο Δίας θα κάνει την είσοδο του στον Ζυγό. Με την αισιόδοξη διάθεση που σε διακατέχει θα πάρεις μεγάλες ικανοποιήσεις που σου αξίζουν.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα αισθηματικά σου εσύ που είσαι σε σχέση τα πράγματα θα κυλήσουν αρκετά ήρεμα και ισορροπημένα. Θα έχεις την ευκαιρία να μοιραστείς με το ταίρι σου πολλές, όμορφες και τρυφερές στιγμές. Ο ερωτισμός, ο ρομαντισμός και η τρυφερότητα θα είναι ισχυρά μέσα σου τις προσεχείς ημέρες. Αν είσαι ακόμα ελεύθερος και ψάχνεις το ταίρι σου σε κάθε πρόσωπο που έρχεται πιο κοντά σου, πολύ γρήγορα θα δεις ότι το πλησίασμα ενός προσώπου θα έχει κάτι διαφορετικό που θα σε αγγίξει σε βάθος.

Επαγγελματικές Προβλέψεις

Στα επαγγελματικά σου όλα θα βελτιωθούν και θα εξελιχθούν σε καλύτερα επίπεδα. Παρουσιάζονται νέες ευκαιρίες που καλό είναι να τις σκεφτείς και να πάρεις τα ρίσκα τους γιατί θα ωφεληθείς σε μεγάλο βαθμό. Οι νέες προοπτικές που ανοίγονται έρχονται να σου προσφέρουν χαρά και αυτοπεποίθηση.  Στα οικονομικά σου θα βρεις όλες τις δυνατές λύσεις σε θέματα που σε είχαν ταλαιπωρήσει στο παρελθόν. Όλα θα τα οργανώσεις καλύτερα και με τις ορθές αποφάσεις σου θα βγεις από κάθε δύσκολη θέση.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Οι προβλέψεις σας

Αγαπητέ Σκορπιέ, αυτός ο μήνας κατά το μεγαλύτερο μέρος του – με τον Δία μέχρι τις 8 στο ζώδιο σου και τον Ήλιο επίσης στο ζώδιο σου μέχρι τις 22 θα είναι γεμάτος εκπλήξεις από ευχάριστες συναντήσεις  με καλούς κι αγαπημένους φίλους και γνωστούς. Στο κοινωνικό σου περιβάλλον, θα δεχτείς προτάσεις από πρόσωπα που θα σε βοηθήσουν στην εξέλιξη των σχεδίων και στόχων σου. Θα σου δοθεί η ευκαιρία να ασχοληθείς με τον εαυτό σου, να αξιολογήσεις τις καταστάσεις γύρω σου, να αφεθείς σε μια κριτική και αυτοκριτική, η οποία θα αποτελέσει ένα θετικό και ουσιαστικό διάλογο με το είναι σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Εσύ που είσαι σε σχέση θα δεις ότι η περίοδος αυτή θα σηματοδοτήσει νέες καταστάσεις στα αισθηματικά σου. Θα ζήσεις πολλές και τρυφερές στιγμές με το ταίρι σου. Ένα ταξίδι θα σε φέρει ακόμα πιο κοντά στο πρόσωπο που έχεις δίπλα σου καθώς θα υπάρξουν πολλές ρομαντικές και ερωτικές στιγμές. Αν είσαι ακόμα μόνος και χαίρεσαι την ελευθερία σου, μπορείς να νιώσεις ότι ξεκινάει μια νέα περίοδος και να τολμήσεις νέες γνωριμίες καθώς και την προοπτική ενός νέου ξεκινήματος στη ζωή σου με ένα πρόσωπο που σε έχει πλησιάσει ιδιαίτερα την τελευταία περίοδο.

Επαγγελματικές Προβλέψεις

Στα επαγγελματικά σου όλα δείχνουν πως κινείσαι με δυναμισμό και ευελιξία στην εργασία σου. Είσαι ένα δυναμικό και πολυτάλαντο άτομο που οι ηγετικές και οργανωτικές ικανότητές σου θα σε οδηγήσουν σε αυτά που επιθυμείς κι αξίζεις. Στα οικονομικά όλα θα είναι μια χαρά καθώς ξεκινάει μια καλή περίοδος για να ασχοληθείς με οικονομικές συναλλαγές που θα σε βοηθήσουν να κλείσεις όλες τις ανοιχτές πληγές του παρελθόντος.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Οι προβλέψεις σας

Αγαπητέ Τοξότη, η περίοδος αυτή με τον Δία να κάνει την είσοδο του στο ζώδιο σου στις 8 του μήνα θα κυλήσει υπέροχα για σένα καθώς πολλά από τα σχέδια και τους στόχους σου φτάνουν στην τελική στους πορεία. Έξοδοι με φίλους, παρέες με συναδέλφους θα σε χαλαρώσουν και θα σε ξεκουράσουν. Η διάθεσή σου είναι πολύ ανεβασμένη κι αυτό είναι που σε κάνει περισσότερο αγαπητό στο περιβάλλον σου. Θα εκτιμηθεί πολύ από το φίλους σου η συνέπεια και η ειλικρίνειά σου. Στο οικογενειακό σου περιβάλλον θα υπάρξουν πολλές σημαντικές και θετικές εξελίξεις που θα σε φέρουν πιο κοντά σε πρόσωπα κοντινά σου και αγαπημένα σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Εσύ που είσαι σε σχέση αυτές τις μέρες θα έρθεις ακόμα πιο κοντά στο ταίρι σου αφού η στήριξη και η βοήθεια του συντρόφου σου είναι τόσο σημαντική στη ζωή σου. Με την Αφροδίτη να κινείται στον Ζυγό –μέχρι τις 16 σε ανάδρομη πορεία, είναι το κατάλληλο χρονικό διάστημα για να αποτιμήσεις και να εκτιμήσεις την πορεία της σχέσης σας και να τολμήσεις τη σκέψη ενός παρακάτω βήματος για την κοινή σας ζωή . Πολύ πιθανό να προβείς στην ενέργεια να επισημοποιήσετε τη σχέση σας και να προχωρήσετε παρακάτω. Εσύ που ακόμα ψάχνεις να βρεις ανάμεσα στο πλήθος τον άνθρωπό σου, σύντομα να νιώσεις μια παρουσία στη ζωή σου να σε γοητεύει απειλητικά.

Επαγγελματικές Προβλέψεις

Στα επαγγελματικά σου αυτή την περίοδο με τον Ερμή να κινείται στο ζώδιο σου  – μέχρι τις 17 σε ορθή πορεία όλα θα κυλήσουν ήρεμα και εποικοδομητικά, αφού η αναγνώρισή σου από το περιβάλλον σου θα είναι μια πηγή χαράς και ικανοποίησης. Ένα επαγγελματικό ταξίδι θα σου ανοίξει τους ορίζοντες και μια νέα πρόταση θα σε ενθουσιάσει και θα τονώσει την αυτοεκτίμηση και την αυτοεικόνα σου. Στα οικονομικά σου θα πρέπει να δείξεις λίγη προσοχή στις συναλλαγές και τις συνεργασίες σου καθώς οι καιροί είναι δύσκολοι, γι΄ αυτό μην αφήνεσαι λοιπόν σε άσκοπες σπατάλες!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Οι προβλέψεις σας

Αγαπητέ Αιγόκερε, ο μήνας αυτός θα είναι μια πολύ καλή περίοδος αφού θα κάνεις πράγματα που θα σε ικανοποιήσουν και θα σε γεμίσουν αυτοπεποίθηση. Με τον Δία στον Τοξότη από τις 8 Νοεμβρίου και μετά θα δεχτείς προτάσεις σε επαγγελματικές ευκαιρίες και συνεργασίες, ενώ η κοινωνικότητά σου θα είναι αυξημένη και πολύ πιθανό με σωστή οργάνωση και χειρισμούς να πετύχεις ακόμα πιο υψηλούς σου στόχους. Στο οικογενειακό σου περιβάλλον με την Αφροδίτη στον Ζυγό θα περάσεις όμορφες και ευχάριστες στιγμές με αγαπημένα σου πρόσωπα, ενώ πολύ γρήγορα θα πάρεις ανέλπιστη χαρά από τα νέα ενός πολύ κοντινού σου προσώπου.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η περίοδος αυτή αγαπητέ μου Αιγόκερε, για σένα που ήδη είσαι σε σχέση θα κυλήσει πολύ όμορφα και ρομαντικά. Θα σου δοθεί η ευκαιρία να είσαι πολύ κοντά με το ταίρι σου και να απολαύσεις στιγμές έντονα ζεστές και ερωτικές. Ο προγραμματισμός ενός ρομαντικού ταξιδιού θα σου δώσει την ευκαιρία να εξωτερικεύσεις τα συναισθήματα σου στο ταίρι σου και να πάρεις μεγάλη χαρά από τις αντιδράσεις και τις επιθυμίες του. Εσύ που είσαι ακόμη μόνος μια πρόταση εξόδου από ένα πρόσωπο που έχει εκδηλώσει το ενδιαφέρον του κι αυτό ίσως είναι μια πολύ καλή αιτία για να σπάσει η μοναξιά το ρόδι της στη ζωή σου και να σε οδηγήσει στους δρόμους της αγάπης.

Επαγγελματικές Προβλέψεις

Στα επαγγελματικά σου είναι γεγονός ότι η μαχητικότητα και η οργανωτικότητα σε χαρακτηρίζουν. Θα λάβεις μια νέα επαγγελματική πρόταση που θα σου ανοίξει τα φτερά και να σε βάλει μπροστά σε νέα σχέδια και στόχους. Πατάς γερά στα πόδια σου και αυτή την περίοδο θα νιώσεις πραγματικά τις δυνάμεις έχεις μέσα σου και σε χαρακτηρίζουν. Στα οικονομικά σου τα πράγματα είναι πολύ καλύτερα την περίοδο αυτή, αφού έχεις πλέον έχεις ξεπεράσει πολλές από τις δυσκολίες του περασμένου διαστήματος.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Οι προβλέψεις σας

 

Αγαπητέ Υδροχόε, τα νέα αυτού του μήνα με τον Δία να κινείται στον Τοξότη από τις 8 και μετά και τον Άρη στο ζώδιο σου μέχρι τις 15, είναι πολύ καλά αφού πολλά από αυτά που είχες δρομολογήσει παρ΄ όλες τις αναποδιές ή τις δυσκολίες που αντιμετώπισες θα περάσουν όλα στο παρελθόν και μια νέα περίοδος θα αρχίσει για σένα. Ευκαιρίες γνωριμιών θα σε ευνοήσουν και θα σε φέρουν πιο κοντά στα σχέδια που έχεις. Στο οικογενειακό σου περιβάλλον θα υπάρξουν μερικές εντάσεις που θα σε αποσυντονίσουν και θα σε αποδιοργανώσουν κοντά στις μέρες που θα λάβει χώρα η Πανσέληνος στους Διδύμους στις 23 του μήνα.. ωστόσο πολύ γρήγορα θα ανταμειφθείς από την κατανόηση και την αγάπη των ανθρώπων γύρω σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα αισθηματικά σου εσύ που είσαι σε σχέση αυτές τις μέρες θα νιώσεις την ανάγκη να ξεκαθαρίσεις μερικά πράγματα που το τελευταίο διάστημα έχουν κλονίσει τη σχέση σου με το ταίρι σου. Οι μικροπαρεξηγήσεις σας έχουν απομακρύνει και σε έχουν στεναχωρήσει, όμως να ξέρεις ότι όλα ξεπερνιούνται με το διάλογο και τη συζήτηση. Εσύ πάλι που είσαι μόνος και απολαμβάνεις την ελευθερία σου θα έχεις την ευκαιρία της απόλαυσης καλών και αγαπημένων φίλων, οι έξοδοι μαζί τους θα σε χαλαρώσουν και θα διασκεδάσεις αρκετά, ενώ δεν είναι καθόλου απίθανο να αισθανθείς το ενδιαφέρον ενός προσώπου που θα σε ελκύσει κοντά του.

Επαγγελματικές Προβλέψεις

Τα επαγγελματικά σου, αυτή την περίοδο θα πάνε καλά και θα κυλήσουν ήρεμα και αποδοτικά, καθώς θα δεις ότι η εύνοια των ημερών είναι στο πλευρό σου για την υλοποίηση των στόχων και των σχεδίων σου. Δείξε εμπιστοσύνη στον εαυτό σου, γιατί  η οργανωτικότητά σου, είναι αυτή που σε ανταμείβει. Στα οικονομικά σου παρουσιάζεται εύνοια και φαίνεται ότι η ολοκλήρωση κάποιων παλιών υποθέσεων θα σε ανακουφίσει, καθώς θα ωφεληθείς πολύ παραπάνω από το όσο πιστεύεις.

ΙΧΘΕΙΣ

Οι προβλέψεις σας

Αγαπητέ Ιχθύ, η περίοδος αυτή θα σε γεμίσει με χαρά καθώς τα νέα από κάθε πλευρά θα σε ικανοποιήσουν και θα σε ανταμείψουν για κάθε θυσία που έχεις κάνει μέχρι τώρα. Συναντήσεις με φίλους καλή παρέα, εύνοια στα συναισθηματικά σου, αλλά και στα επαγγελματικά σου θα είναι τα κύρια χαρακτηριστικά των ημερών ιδιαίτερα κατά το διάστημα που ο Άρης θα κινείται στο ζώδιο σου, από τις 15 και μετά. Είναι μια περίοδος που θα σου προσφέρει μια γλυκιά αίσθηση και μια πολύ χαρούμενη διάθεση. Η αύρα σου είναι γεμάτη με θετική ενέργεια κι αυτό είναι ορατό στο περιβάλλον σου που σε θαυμάζει. Απόλαυσε τις όμορφες στιγμές με τους ανθρώπους του οικογενειακού σου περιβάλλοντος που σε κάνουν να νιώθεις και να είσαι καλά.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Ο μήνας αυτός για σένα που είσαι σε σχέση θα έχει πολλές και όμορφες στιγμές απόλαυσης και ζεστασιάς με το ταίρι σου. Η αγάπη και η κατανόηση στηρίζουν γερά τα θεμέλια της σχέσης που έχεις φτιάξει με το πρόσωπο που έχεις στη ζωή σου. Εσύ πάλι που είσαι ελεύθερος, μάλλον είναι ο καιρός να αλλάξεις πλεύση, αφού μια ψυχή πολύ σύντομα θα διεισδύσει στα όνειρά σου κι ο Μορφέας δείχνει πως τα όνειρα θέλουν δύο, μήπως ήρθε ο καιρός να αλλάξεις σπάσεις το ρόδι της ευτυχίας και της αγάπης.

Επαγγελματικές Προβλέψεις

Ο Νοέμβριος θα κυλήσει πολύ όμορφα και χωρίς αρνητικές ανατροπές αφού μια νέα επαγγελματική πρόταση θα σε οδηγήσει στην διεκδίκηση μιας νέας θέσης που τόσο επιθυμείς και αξίζεις να πάρεις. Η συνέπειά σου είναι το δυνατό όπλο της επιχειρηματικότητάς σου. Πρόσεχε μόνο λίγο τα οικονομικά σου, η σπατάλη και ο υπερκαταναλωτισμός σε βγάζουν από το πρόγραμμα, τον προϋπολογισμό και τους υπολογισμούς σου κι αυτό σε οδηγεί σε απογοήτευση, γι΄ αυτό μην αμελήσεις το καμπανάκι σε προειδοποιεί να πατήσεις φρένο στα έξοδά σου.

Σχόλια

σχόλια