ΚΡΙΟΣ

Οι προβλέψεις σας

Αγαπητοί Κριοί, γιατί να τρέχετε όταν μπορείτε να περπατάτε; Και γιατί να περπατάτε, όταν μπορείτε να «σέρνεστε»!

Ο φετινός Οκτώβριος σας προσεγγίζει με μια πολύ σημαντική πρόθεση, για όλους τους τομείς της ζωής σας…

Η ταχύτητα και η σπατάλη του χρόνου και της ενέργειάς σας, δεν αποτελεί παράγοντα επιτυχίας τώρα!

Ανοίξτε την αυλαία του φετινού Οκτωβρίου με το σκεπτικό ότι σημασία έχει το ταξίδι και όχι ο προορισμός! Αφιερώστε ουσιαστικό χρόνο για να μυρίσετε τα λουλούδια γύρω σας, τη θαλασσινή αύρα ή το υγρό χορτάρι του δάσους. Όλα αυτά που προσπερνάτε στην καθημερινότητά σας, χωρίς να τους δίνετε ποτέ σημασία!

Αγαπητοί Κριοί, πάρτε βαθιές ανάσες. Εισπνεύστε και εκπνεύστε με ένταση και ρυθμό. Χαλαρώστε, μειώστε τους παλμούς σας… Και επαναλάβετε, ξανά και ξανά. Στο μεταξύ, στρέψτε το βλέμμα σας στον ουρανό. Αλήθεια, σαν τι σας μοιάζουν τα σχήματα που δημιουργούν τα σύννεφα;

Στρέψτε την ορμή και την ενέργειά σας στον περιβάλλοντα χώρο γύρω στις 7 Οκτωβρίου. Υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που χρειάζονται βοήθεια – κι εσείς μπορείτε να προσφέρετε πολλά σε εθελοντικό επίπεδο. Το σύμπαν θα σας ανταμείψει πλουσιοπάροχα για κάθε τέτοια δράση, το κάρμα σας θα πάρει πολλούς επιπλέον θετικούς πόντους!

Οι εξαιρετικές εξελίξεις στα εργασιακά σας, τονώνουν την αποφασιστικότητα και την αυτοπεποίθησή σας. Φροντίστε να το γιορτάσετε και να το χαρείτε γύρω στις 12 του μήνα, με τους συνεργάτες σας αλλά και τους ανθρώπους που αγαπάτε. Αρχίζετε πλέον να συνειδητοποιείτε στην πράξη, πόση σημασία έχουν στη ζωή αυτές οι μικρές μαγικές στιγμές. Τις μέρες μέχρι τις 16 του μήνα, δώστε περισσότερη προσοχή και σε κάποιες οικογενειακές υποχρεώσεις. Θα σας δώσει μεγάλη χαρά η διεκπεραίωσή τους!

Από τις 23 Οκτωβρίου και μετά, θα νιώθετε σαν να έχουν ανοίξει τα ουράνια και να σας ακούν; Θα δείτε να πραγματώνονται οι επιθυμίες σας και να λαμβάνετε όλα όσα λαχταράτε! Φυσικά, αυτό δεν γίνεται αναίτια: Είναι γεγονός ότι έχετε καταβάλλει στο παρελθόν τον κόπο που χρειαζόταν για να φτάσετε ως εδώ. Και αφού δεν φοβηθήκατε να σηκώσετε τα μανίκια, ανταμείβεστε αναλόγως!

Κάποια καινούργια άτομα θα μπουν στη ζωή σας με κάποιο τρόπο, όσο ο μήνας προχωρά προς το τέλος του. Υποδεχθείτε τα με ανοικτές αγκάλες, γιατί θα παίξουν κάποιον σημαντικό και αίσιο ρόλο στις εξελίξεις που έπονται. Πριν ο Οκτώβριος ρίξει αυλαία, είστε έτοιμοι πνευματικά και σωματικά να κατακτήσετε καινούργιες κορυφές!

ΤΑΥΡΟΣ

Οι προβλέψεις σας

Ποια είναι τα πραγματικά σας ζητούμενα από τη ζωή, αγαπητοί Ταύροι;

Ο φετινός Οκτώβριος έρχεται με όλη την καλή πρόθεση να σας βοηθήσει να κατασταλάξετε ως προς αυτά.

Αφιερώστε τον χρόνο που απαιτείται, για να μπορέσετε μετά να σχεδιάσετε την πορεία της επιτυχίας σας!

Τις πρώτες κιόλας μέρες του Οκτωβρίου, καλείστε να κάνετε μια ανασκόπηση όσων έχετε περάσει. Γυρίστε πίσω και επιθεωρήστε ρεαλιστικά κινήσεις και στόχους, που μπορεί να πέτυχαν μπορεί και όχι… Αλλά μέσα από αυτή τη διαδικασία, θα μπορέσετε να κάνετε το απαραίτητο ξεκαθάρισμα: Τι πραγματικά επιθυμείτε και τι πραγματικά χρειάζεστε!

Θα σας ωφελήσει πολύ αυτή η εκτίμηση των δυνατοτήτων σας. Θα συνειδητοποιήσετε σε ποιο στάδιο βρίσκεστε, όσο αφορά τη διαδρομή που έχετε ονειρευτεί. Θα αντιληφθείτε ότι έχετε πολλές επιλογές μπροστά σας, που οδηγούν στην επίτευξη των στόχων σας!

Μέχρι τις 5 Οκτωβρίου θα έχει βελτιωθεί πολύ η διάθεσή σας… Θα νιώσετε ότι έχετε το περιθώριο και τον χρόνο να κάνετε και συχνά διαλείμματα στο πρόγραμμά σας. Έτσι θα μπορείτε να απολαμβάνετε την ομορφιά που υπάρχει γύρω σας μέσα σας. Αξιοποιήστε την αίσια ατμόσφαιρα για να βάλετε και την εξάσκηση στην καθημερινότητά σας. Ανέκαθεν η σωματική σας ισορροπία, αποτελεί παράγοντα ευτυχίας για την ιδιοσυγκρασία σας!

Γύρω στις 10 του μήνα θα νιώθετε μια προτροπή να κάνετε αλλαγές στη ζωή σας. Το πιο πιθανό είναι να χρειαστείτε κάποιες συμβουλές, ως προς τους τομείς που θα τις πραγματοποιήσετε. Άραγε να αφορούν τα εργασιακά σας, την κατοικία σας ή την προσωπική σας ζωή; Η συζήτηση με έναν άνθρωπο που εμπιστεύεστε, θα σας βοηθήσει να καταλήξετε προς αυτή την κατεύθυνση. Παράλληλα, μην διστάσετε να έρθετε πιο κοντά με τους συνεργάτες και συναδέλφους σας. Το καλό κλίμα που επικρατεί στον εργασιακό χώρο, οφείλεται στην αγαστή συνεργασία που υπάρχει μεταξύ σας!

Να κινήστε με όσο το δυνατόν μικρότερη ταχύτητα γύρω στις 15 Οκτωβρίου, αγαπητοί Ταύροι. Η βιασύνη δεν θα ωφελήσει την εξέλιξη των σχεδίων σας, χρειάζονται αργά και σταθερά βήματα. Παράλληλα, θα πρέπει να περνάτε περισσότερο χρόνο και με δραστηριότητες που σας ευχαριστούν. Όσο πιο κοντά στη φύση βρίσκεστε, τόσο καλύτερα λειτουργεί το πνεύμα – και το σώμα σας!

Η ζωή σας γίνεται όλο και πιο ευχάριστη προς τις 20 του μήνα. Οι περισσότεροι τομείς κυλούν ομαλά και αίσια, οι προοπτικές σας διαγράφονται ακόμα πιο ρόδινοι. Οι θαυμάσιες εξελίξεις στα εργασιακά σας, υπογραμμίζουν την αίσθησή σας ότι άξιζε ο κόπος που έχετε καταβάλει στο παρελθόν!

Μεταξύ 22 και 23 Οκτωβρίου, θα σας προκύψουν κάποιες ευκαιρίες για καινούργιες επαγγελματικές συνέργειες. Πάντα υπάρχει ένα ρίσκο σε τέτοιου είδους κινήσεις… Ωστόσο, στη δική σας περίπτωση οι απολαβές μπορούν να είναι καλύτερες απ’ όσο φαντάζεστε. Κατά μεγάλο μέρος, αυτό οφείλεται στη δικαιοσύνη που σας διέπει: Φροντίζεστε να εργάζονται αλλά και να ανταμείβονται ισότιμα όλες οι πλευρές!

Μια μάχη ισχύος ενδέχεται να ανακύψει αυτές τις μέρες. Να δώσετε την δέουσα σημασία, γιατί έχει να σας δώσει ένα σημαντικό μάθημα. Προσεγγίστε τα προβληματικά σημεία με διαφορετική οπτική. Όσο πιο ψύχραιμοι και ευγενείς παραμείνετε, τόσο περισσότερα έχετε να κερδίσετε από αυτή τη δοκιμασία!

Αγαπητοί Ταύροι, φροντίστε να απολαμβάνετε την αρμονία που επικρατεί στο περιβάλλον σας όσο ο Οκτώβριος προχωρά προς το τέλος του. Να χαίρεστε την κάθε μέρα και να γιορτάζετε την κατάκτηση των στόχων σας. Επίσης, μην αμελείτε να ευχαριστείτε τους ανθρώπους του περιβάλλοντός σας που συντελούν πάντα στις επιτυχίες σας!

Η παθιασμένη φύση σας παίρνει την ανιούσα γύρω στις 28 του μήνα. Τόσο σε συναισθηματικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο, έχετε εστιάσει στην ουσία των πραγμάτων. Χωρίς να χάνετε την ευρύτερη εικόνα, νιώθετε διαισθητικά ποιες είναι οι διαδρομές που πρέπει να επιλέξετε. Το ένστικτό σας δεν λανθάνει, γι’ αυτό κλείνετε τον Οκτώβριο με επιτυχίες σε όλους τους τομείς!

ΔΙΔΥΜΟΙ

Οι προβλέψεις σας

Μην πιέζετε τον εαυτό σας παραπάνω απ’ όσο είναι απολύτως απαραίτητο, αγαπητοί Δίδυμοι!

Ο φετινός Οκτώβριος δεν θα είναι και η πιο εύκολη περίοδος της ζωής σας… Χωρίς αυτό να σημαίνει ότι θα σας ταλαιπωρήσει.

Σημαίνει μόνο ότι θα πρέπει να ισορροπήσετε τα θέλω σας με τις αντοχές σας!

Η αυλαία του Οκτωβρίου ανοίγει και αρχίζετε να διανύετε τις πρώτες του μέρες. Το πιο πιθανό είναι να νιώθετε ενοχλημένοι, αναστατωμένοι, νευρικοί. Σαν κάτι να σας εμποδίζει, σαν να θέλετε να κάνετε κάποιες δαπάνες και να μην μπορείτε… Κάτι δεν κυλά όπως θα θέλατε στο βασίλειό σας!

Τα άστρα έχουν μια συμβουλή για εσάς, για αυτές τις μέρες: Απομακρυνθείτε από όλους και όλα. Πηγαίνετε για έναν μακρινό περίπατο, για κολύμπι ή για τρέξιμο. Εξίσου καλή θα είναι και μια συνεδρία γιόγκα. Το σημαντικό είναι να κινήσετε το σώμα σας, να το φορτίσετε με την ενέργεια που του λείπει!

Οι ενδορφίνες σας χρειάζονται τόνωση. Πρέπει να γίνετε πιο δραστήριοι, να τους δώσετε κίνηση για να ρέουν απρόσκοπτα. Πρέπει να γίνετε πιο δημιουργικοί στις επιλογές σας προς αυτή την κατεύθυνση. Όσο θα τονώνετε το καρδιαγγειακό σας σύστημα, τόσο θα ακολουθεί και το πνεύμα σας!

Για κάποιο λόγο, ήσασταν νωθροί το τελευταίο διάστημα. Γι’ αυτό νιώθετε να έχει βαλτώσει η ζωή, η σκέψη και η δράση σας. Χρειάζεστε κίνητρο, που θα το βρείτε μόνο όταν αρχίσετε να απολαμβάνετε την κάθε δραστηριότητά σας. Γι’ αυτό καλείστε να αναζητήσετε την όποια εξάσκηση σας ευχαριστεί: Έτσι θα νιώσετε πιο χαρωποί και ικανοποιημένοι με το αποτέλεσμα, θα δείτε και πάλι τη κάθε μέρα σας πιο φωτεινή και αίσια!

Η δημιουργικότητά σας θα αρχίσει να αφυπνίζεται γύρω στις 10 Οκτωβρίου. Το σώμα σας θα έχει ανακτήσει την κινητικότητά του, τα γρανάζια του μυαλού σας αρχίζουν να παίρνουν θετικές στροφές. Όλοι οι τομείς της ζωής σας θα φαντάζουν πιο αίσιοι, κάτι που θα αναπτερώσει το ηθικό σας για να χειριστείτε ακόμα και δύσκολα θέματα!

Θα σας χρειαστεί αυτή η ετοιμότητα γύρω στις 15 του μήνα. Κάποιος ή κάτι θα βρεθεί στον δρόμο σας, που ίσως να σας εμποδίζει να προχωρήσετε. Μην αποθαρρυνθείτε από τον στόχο σας, εσείς στρέψτε και πάλι το βλέμμα στη γραμμή τερματισμού. Όταν κοιτάτε εκεί που θέλετε να φτάσετε, με κάποιον τρόπο χάνονται τα ενδιάμεσα εμπόδια από το οπτικό σας πεδίο!

Το σύμπαν έχει τον δικό του τρόπο να σας δίνει τα μαθήματα που θεωρεί απαραίτητα. Ακόμα και μια δυσχέρεια στην πορεία σας, έχει σκοπό να σας αποδείξει ότι ξεπερνιέται μόλις επιστρατεύσετε την αποφασιστικότητά σας. Δεν έχει σημασία αν καταφέρνετε να ολοκληρώσετε όλα τα εγχειρήματά σας μέχρι τις 20 Οκτωβρίου. Σημασία έχει να τους δώσετε κίνηση και να ξέρετε ποια είναι τα ζητούμενά σας. Η υλοποίηση θα ακολουθήσει!

Παραδόξως, όλες αυτές οι διεργασίες θα σας δίνουν χαρά όσο ο μήνας προχωρά προς το τέλος του. Θα απολαμβάνετε τον οργασμό που επικρατεί στη ζωή σας: Η κινητικότητα και οι εναλλαγές είναι ίδιον της ιδιοσυγκρασίας σας. Γι’ αυτό αξιοποιήστε το κλίμα, τώρα που έχετε συνειδητοποιήσει ότι διαθέτετε τα φόντα να πετύχετε!

Μετά τις 25 Οκτωβρίου, φροντίστε να δίνετε περισσότερη σημασία στις λεπτομέρειες. Στα καθημερινά σας καθήκοντα ή στις συμφωνίες που έχετε να χειριστείτε, να διαβάζετε με προσοχή ακόμα και τα ψιλά γράμματα. Μην βιάζεστε να πάρετε αποφάσεις και να καταλήγετε σε συμπεράσματα!

Πλέον έχει αλλάξει η οπτική σας σε όλους τους τομείς της ζωής σας, βλέπετε το ποτήρι μισογεμάτο. Και αυτή είναι μια λυτρωτική, απελευθερωτική αίσθηση… Ένα σπουδαίο μάθημα, που το περάσατε με άριστα πριν κλείσει την αυλαία του ο μήνας!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Οι προβλέψεις σας

Έχετε άμεση ανάγκη από περισσότερη ξεκούραση και χαλάρωση, αγαπητοί Καρκίνοι!

Ανοίγετε τον φετινό Οκτώβριο με όλη την πρόθεση να κλείσετε το ξυπνητήρι και να γυρίσετε από την άλλη…

Λοιπόν, το σύμπαν σας λέει να σταθμίσετε τα περιθώριά σας!

Δεν είναι ότι είστε κατάκοποι ή υπερβολικά πιεσμένοι… Απλώς, είστε ταλαιπωρημένοι τον τελευταίο καιρό από τις πολλές υποχρεώσεις. Πρέπει να το πάρετε απόφαση ότι δεν είναι εφικτό να δίνετε εσείς όλες τις «μάχες» που προκύπτουν στον εργασιακό σας χώρο. Κάποια θέματα, απλώς δεν είναι δικά σας για να τα χειριστείτε.

Αντισταθείτε στην παρόρμηση να εμπλακείτε στα πάντα και στραφείτε στον εαυτό σας. Είναι απαραίτητο να του προσφέρετε μια επιπλέον ανάπαυλα, να κάνετε «συντήρηση» ενέργειας: Θα σας επιτρέψει να ανανεωθείτε και να ξεκαθαρίσετε τη σκέψη σας!

Αν μπορείτε να κλείσετε το ξυπνητήρι και να κοιμηθείτε λίγο ακόμη, να το κάνετε τις πρώτες κιόλας μέρες του Οκτωβρίου. Αυτό σημαίνει ότι θα μεταθέσετε για αργότερα όσα μπορούν να αναβληθούν. Μετά θα νιώθετε αναζωογονημένοι και πιο αποδοτικοί!

Αν δεν είναι εφικτό να κάνετε μετατροπές στο πρόγραμμά σας, δείτε το από τη θετική πλευρά: Σημαίνει ότι έχετε την πιο ισχυρή αφορμή για να βάλετε στη ζωή σας περισσότερη ισορροπία. Χρειάζεστε καλύτερο η διαφορετικό προγραμματισμό, προκειμένου να έχετε το περιθώριο να κοιμάστε και να ξεκουράζεστε επαρκώς. Εξάλλου, όσο πιο ακμαίοι είστε, νιώθετε πιο χαρούμενοι και δημιουργικοί!

Μέχρι τις 5 Οκτωβρίου θα έχετε βρει την καλύτερη φόρμουλα χειρισμού της καθημερινότητάς σας. Μην αμελήσετε να προσθέσετε και την εξάσκηση σε αυτό τον προγραμματισμό. Θα νιώσετε την ενέργειά σας να αυξάνεται και την κοινωνικότητά σας να παίρνει την ανιούσα. Δεν αποκλείεται αυτές τις μέρες μια προαγωγή – ή έστω μια αναγνώριση της εξαιρετικής δουλειάς σας!

Μετά τις 10 του μήνα πρέπει να ενδώσετε στην παρόρμηση για περισσότερες επαφές. Δείτε κόσμο και ανοίξτε διαλόγους: Κάθε προσέγγιση θα διευρύνει τον κύκλο σας και θα σας παράσχει πληροφορίες για τα επόμενα βήματά σας. Συλλέξτε όλα αυτά τα στοιχεία και τα ονόματα, θα αποτελέσουν έναυσμα για τις μελλοντικές σας επιτυχίες!

Οι δράσεις σας θα έχουν και μια ρομαντική χροιά μετά τις 15 Οκτωβρίου. Αυτό σημαίνει ότι οι επαφές των προηγούμενων ημερών, αφύπνισαν και αυτή την πτυχή σας. Υπέροχα! Εξίσου πιθανό είναι να έχετε τόσο αίσιες εξελίξεις, που να ανορθώσουν και την προσωπική σας ρομαντική πτυχή… Το ταίρι σας θα το εκτιμήσει ιδιαίτερα!

Δώστε περισσότερη σημασία ή βαρύτητα στις ανάγκες των άλλων στις 22 και 23 του μήνα. Με την κατανόησή σας σε έξαρση, θα θέλετε να προσφέρετε πιο πολλά απ’ όσα λαμβάνετε. Αλλά μην το παρακάνετε, σε σημείο να σας εκμεταλλευτούν κάποιοι… Πάντα να κάνετε τον απολογισμό σας, για να ξεκαθαρίζετε ποιοι αξίζουν τη βοήθειά σας και ποιοι όχι!

Η ισορροπία θα έχει εγκατασταθεί στην καθημερινότητά σας όσο ο μήνας προχωρά προς τη λήξη του. Ειδικά μετά τις 26 Οκτωβρίου, επιθεωρήστε τους τομείς της ζωής σας που ίσως χρειάζονται λίγη ακόμη αρμονία. Κατά πάσα πιθανότητα, τα οικονομικά σας θα είναι αυτά που πρέπει να προσέξετε. Με αναδιοργάνωση του προϋπολογισμού και λίγες ρυθμιστικές κινήσεις, θα έχετε αποδώσεις πριν καν ο μήνας ρίξει αυλαία!

ΛΕΩΝ

Οι προβλέψεις σας

Αχ, ο εγωισμός! Είναι γεγονός ότι όλοι τον διαθέτουν, είναι γεγονός ότι όλοι πρέπει να έχουν τον δικό τους.

Εξίσου γεγονός είναι ότι πολλοί παλεύουν ενίοτε, με τον εγωισμό ή τον εγωκεντρισμό τους…

Η σχέση σας με τον δικό σας εγωισμό θα μπει στο μικροσκόπιο κατά τον φετινό Οκτώβριο, αγαπητοί Λέοντες!

Σίγουρα οι πάντες σκέφτονται ένα αγέρωχο λιοντάρι, όταν η συζήτηση αφορά τον εγωισμό. Είναι ένας ηγέτης που οφείλει να είναι εγωκεντρικός για να αποδίδει, με την καλή έννοια. Στη δική σας περίπτωση, οι πρώτες κιόλας μέρες του Οκτωβρίου θα απαιτήσουν να τα «πείτε» με τον εαυτό σας επί αυτού του θέματος!

Σίγουρα παλεύετε περισσότερο από τον καθένα να χειριστείτε τον εγωισμό σας. Αυτό οφείλεται στο ότι δεν αντιλαμβάνεστε το μέγεθός του, πότε τον ελέγχετε και πότε ξεπερνάτε τα αποδεκτά όρια. Τολμήστε να μπείτε σε αυτή τη διαδικασία, αν πραγματικά θέλετε να σημειώσετε επιτυχίες. Τόσο σε επαγγελματικό όσο και σε προσωπικό επίπεδο, αυτό θα είναι ένα επίτευγμα ζωής!

Συνειδητοποιήστε τις δυνάμεις σας σε ρεαλιστικό επίπεδο. Μην τις περνάτε μέσα από το φίλτρο του εγωισμού που λέγαμε… Γύρω στις 5 Οκτωβρίου, θα νιώσετε τη διαφορά στην καθημερινότητά σας. Σε αυτό μπορεί να σας βοηθήσει η γιόγκα ή η ελαφριά εξάσκηση. Θα επικρατήσετε εσείς στις απαρχαιωμένες αντιλήψεις σας, αντί να σας επιβάλλονται εκείνες. Και όσο προχωράτε προς την προσέγγιση των στόχων σας, θα νιώθετε πιο απελευθερωμένοι και αποδοτικοί!

Αφήστε για λίγο στην άκρη τους υπολογισμούς και την εξισορρόπηση των τραπεζικών σας λογαριασμών. Αυτό που σας λείπει, είναι ο αυθορμητισμός. Πότε ήταν η τελευταία φορά που παρατηρήσατε το περιβάλλον, που πήγατε μια βόλτα άνευ λόγου και αιτίας; Που δεν πατήσατε το γκάζι γιατί βιάζεστε, που χορέψατε ή τραγουδήσατε στη μέση του δρόμου; Γύρω στις 10 του μήνα καλείστε να τα δοκιμάσετε όλα, να βιώσετε πώς είναι να αφήνεστε στη ροή της διάθεσής σας!

Εστιάστε περισσότερο στην ανοικοδόμηση της καριέρας σας γύρω στις 15 Οκτωβρίου. Δεν έχει σημασία σε ποια φάση ζωής βρίσκεστε: Αν την ξεκινάτε τώρα ή είστε ήδη δημιουργημένοι. Μια ρεαλιστική ματιά σε όσα έχετε πετύχει και σε όσα στοχεύετε, θα σας αποδώσει τα μέγιστα στη συνέχεια της πορείας σας!

Κάτι καινούργιο σας γεμίζει έμπνευση. Αδράξτε την ευκαιρία για να το εξερευνήσετε κοντά στις 20 του μήνα. Θα πρόκειται για μια διαδοχή εξαιρετικών συγκυριών, που θα σας ωθήσουν προς αυτή την κατεύθυνση. Μπορεί να είναι ένα τηλεφώνημα, μια προαγωγή, ένα πανέμορφο ουράνιο τόξο… Το βέβαιο είναι ότι θα σας συναρπάσει και θα αποτελέσει έναυσμα!

Η ομάδα σας διευρύνεται και ο κύκλος των συμμάχων σας όλο και μεγαλώνει γύρω στις 25 Οκτωβρίου. Τα αποτελέσματα των συνεργειών σας είναι ενθουσιώδη, σε σημείο να αναρωτιέστε γιατί δεν λειτουργούσατε έτσι και νωρίτερα!

Μην ασχοληθείτε με την απάντηση, το ερώτημα είναι ρητορικό. Και η πρόθεσή του είναι μόνο να σας παρακινήσει, προκειμένου να συνεχίσετε αυτή τη δημιουργική πορεία σας. Αυτό που πρέπει να εντάξετε ακόμα περισσότερο στην εργασιακή σας καθημερινότητα πριν κλείσει ο μήνας, είναι η ελαστικότητά σας!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Οι προβλέψεις σας

Ποιος μπορεί να αποδείξει ότι η δουλειά και η διασκέδαση δεν μπορούν να συνυπάρξουν; Κατηγορηματικά, κανείς!

Αγαπητοί Παρθένοι, αν συναντήσετε κάποιον που πραγματικά υποστηρίζει αυτή τη θέση, να τον αγνοήσετε!

Αυτή είναι η εντολή των άστρων για εσάς, όσο αφορά τον φετινό Οκτώβριο!

Ανοίγετε την αυλαία του δεύτερου μήνα του Φθινοπώρου με τη διάθεσή σας ανορθωμένη. Οι πρώτες κιόλας μέρες του, θα σας αποδείξουν ότι μπορεί η δουλειά να συνοδεύεται από την απόλαυση. Εργασία και χαρά και παραγωγικότητα, θα είναι συνυφασμένα μαζί… Και μάλιστα με έναν πανέμορφο φιόγκο σε συσκευασία δώρου, για εσάς και μόνο!

Νιώθετε την ατμόσφαιρα θετική και θαυμάσια. Είστε τόσο πρόσχαροι και αποδοτικοί, που σχεδόν ξεχνάτε ότι βρίσκεστε στη δουλειά. Γι’ αυτό φροντίστε να διατηρήσετε αυτό το κλίμα για τον εαυτό σας, παρά τις προσπάθειες κάποιων για το αντίθετο… Προς αυτή την κατεύθυνση, αποφύγετε κάθε είδους αντιπαραθέσεις και μάχες επικράτησης στο περιβάλλον σας!

Ίσως να νιώσετε κάπως επικριτικοί μεταξύ 5 και 7 Οκτωβρίου. Αναχαιτίστε αυτή την τάση σας, μέχρι να βεβαιωθείτε ότι αυτό που θέλετε να κριτικάρετε το αξίζει. Μπορεί να αποδειχθεί ότι επρόκειτο για παρανόηση ή έλλειψη επαρκών στοιχείων από πλευράς σας. Μην εμπλακείτε σε καμία πρόκληση, ειδικά στον εργασιακό σας χώρο αυτές τις μέρες. Εσείς έχετε τον μεγαλύτερο έλεγχο επί των καταστάσεων, όχι αυτές σε εσάς. Νιώθετε τις δονήσεις που ελλοχεύουν – και θα φροντίσετε να καταλήξουν όλα με θετικό πρόσημο!

Τούτου λεχθέντος, μια παροιμία λέει «κάθε εμπόδιο για καλό». Αν προκύψει κάποια δυσχέρεια στην πορεία σας γύρω στις 12 του μήνα, αναζητήστε τα θετικά σημεία της. Το επικοινωνιακό σας χάρισμα θα παίξει ρόλο κλειδί, για να μην προβείτε σε παρορμητικά αρνητικές κινήσεις. Να θυμάστε ότι μπορείτε να στρέψετε κάθε κατάσταση προς όφελός σας, αρκεί να είστε προετοιμασμένοι και σε ετοιμότητα. Εξάλλου, ακόμα κι όταν η ζωή σας δίνει λεμόνια, μπορείτε να φτιάξετε λεμονάδα… Είναι απολαυστική και απόλυτα υγιεινή!

Δώστε περισσότερη σημασία στον εαυτό σας μετά τις 17 Οκτωβρίου. Η σωματική και πνευματική σας ηρεμία θα παίξει καθοριστικό ρόλο για τις επιτυχίες που θέλετε να σημειώσετε. Γι’ αυτό φροντίστε να κάνετε λίγο διαλογισμό, ασκήσεις αναπνοών ή γιόγκα. Τεντωθείτε, απλωθείτε και βρείτε το κέντρο σας!

Ανέλπιστα ευχάριστες ειδήσεις θα ανατρέψουν πολλά με την καλή έννοια, μετά τις 20 του μήνα. Τα νέα που θα λάβετε, θα τονώσουν την αυτοπεποίθησή σας και θα αποτελέσουν ώθηση για τις επόμενες κινήσεις σας!

Είναι ίδιον της ιδιοσυγκρασίας σας να είστε συνεπείς και ακέραιοι. Αντιμετωπίζετε τις ευθύνες σας με την σοβαρότητα που τους αρμόζει και δίνετε σημασία στη λεπτομέρεια. Αυτές οι αρετές σας θα αποδειχθούν πολύτιμες γύρω στις 26 Οκτωβρίου. Οι ικανότητές σας θα λάβουν την αναγνώριση που τους αξίζει, οι συνεργάτες σας θα είναι ενθουσιασμένοι!

Όσο ο μήνας πλησιάζει στο τέλος του, κάντε μια αναδιοργάνωση στον εργασιακό χώρο και το πρόγραμμά σας… Μέσα από αυτή τη διαδικασία, θα νιώσετε να ανανεώνεται ο δυναμισμός και η δημιουργικότητά σας. Παραμείνετε δεκτικοί σε καινούργιες ιδέες και απόψεις: Έχουν τη δυναμική να σας ανοίξουν νέους και συναρπαστικούς ορίζοντες!

ΖΥΓΟΣ

Οι προβλέψεις σας

Αγαπητοί Ζυγοί, είναι πιθανό να μην είστε ο πιο άρτιος εαυτό σας με την έναρξη του φετινού Οκτωβρίου.

Σε όλους μπορεί να συμβεί κάποια στιγμή να μην είναι στην καλύτερη κατάστασή τους, πνευματικά ή σωματικά.

Το σημαντικό σημείο σε αυτές τις περιπτώσεις, είναι το πώς το αντιμετωπίζει ο καθένας. Εσείς τι θα κάνετε γι’ αυτό;

Ανοίγετε τον Οκτώβριο κάπως πεσμένοι και αυτό μπορεί να σας θυμώνει. Αντισταθείτε σε αυτό το συναίσθημα, γιατί το μόνο που θα καταφέρετε θα είναι να μελαγχολήσετε περισσότερο. Δεν μπορείτε να αποδώσετε όταν δεν είστε παραγωγικοί και δημιουργικοί. Αυτή είναι η ιδανική στιγμή να πάρετε αποφάσεις, να κάνετε την επιλογή σας: Θα δώσετε χρόνο στον εαυτό σας να ξεκουραστεί ή θα βρείτε τρόπο να αποσυμπιεστείτε!

Είναι λογικό να είστε εξουθενωμένοι, μετά τις εντάσεις του τελευταίου χρονικού διαστήματος. Αλλά η πίεση πρέπει να εκτονώνεται και η κούραση να γίνεται σεβαστή. Άρα, θα πάτε για ύπνο ή θα πάτε για γυμναστική; Και οι δύο εναλλακτικές είναι αποδεκτές – αλλά επιλέξτε τώρα μία και κάντε τη πράξη. Ακυρώστε ή αναβάλετε συναντήσεις, προσέξτε τη διατροφή σας, κάντε ένα χαλαρωτικό αφρόλουτρο. Η φροντίδα του εαυτού σας είναι αυτή που θα προχωρήσει την καριέρα σας μακροπρόθεσμα!

Πόσο καλύτερα νιώθετε ήδη στις 3 και 4 Οκτωβρίου; Πολύ καλύτερα, σε σημείο να έχετε βρει ξανά την πρόσχαρη διάθεσή σας. Είστε πιο παραγωγικοί και οι καινούργιες ιδέες σας σημειώνουν ανέλπιστες επιτυχίες. Δεν αποκλείεται όλα αυτά να συνοδεύονται από ρομαντισμό και διασκέδαση. Απολαύστε την ατμόσφαιρα και χαρείτε με όσα όμορφα θα βιώνετε αυτές τις μέρες!

Εστιάστε στην αποσαφήνιση και βελτίωση των σχέσεών σας κάθε είδους γύρω στις 9 του μήνα. Η σαφήνεια και η εξέλιξη είναι πιο συναφείς τομείς απ’ όσο νομίζετε: Δεν μπορείτε να αλλάξετε κάτι που ήδη κάνατε, γι’ αυτό έχει σημασία να ξέρετε γιατί το κάνατε. Οι σχέσεις σας θα λάβουν πιο αίσιο πρόσημο, όταν περάσετε τον εαυτό σας από αυτή την ενδοσκόπηση. Θα βρείτε τα σημεία που είναι λειτουργικές αλλά και ποιες δεν σας προσφέρουν πλέον κάτι. Θα ξέρετε τι να περιμένετε από την καθεμιά και κατά πόσο θέλετε να «δουλέψετε» γι’ αυτήν!

Η ελαστικότητα είναι σημείο κλειδί για το καθετί στη ζωή. Διατηρήστε τη δική σας και ακολουθήστε τη ροή των πραγμάτων μεταξύ 14 και 16 Οκτωβρίου. Έτσι θα απολαύσετε περισσότερο κάποιες εξαιρετικές εξελίξεις που θα σας προσεγγίσουν. Θα γεμίσουν την καθημερινότητά σας με ομορφιά και ευτυχία και χαρά!

Δεν αποκλείεται να πρόκειται για κάποια ρομαντική ευκαιρία, που σας απογειώνει πραγματικά μετά τις 22 του μήνα. Θα έχετε την αίσθηση ότι τίποτα δεν θα μπορούσε να είναι καλύτερο ή να σας δώσει περισσότερη ευτυχία. Κρατήστε αυτό το σκεπτικό, ειδικά αν νιώσετε άλλη μια κρούση μελαγχολίας πριν λήξει ο μήνας… Είναι περαστική φάση και όλα θα πάρουν πάλι τη ρόδινη μορφή τους!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Οι προβλέψεις σας

Αγαπητοί Σκορπιοί, ανοίγετε την αυλαία του φετινού Οκτωβρίου με ένα πλατύ χαμόγελο στα χείλη σας!

Επιπρόσθετα, νιώθετε και βλέπετε τους πάντες και τα πάντα να χαμογελούν επίσης γύρω σας… Από τα πουλάκια και τις μέλισσες, μέχρι το αφεντικό σας.

Άραγε είναι πραγματικά όλοι σε τόσο αίσια διάθεση;

Το γεγονός είναι ότι οι δονήσεις σε μια ατμόσφαιρα μπορούν να είναι καταλυτικές. Και όταν είναι θετικές, τις νιώθουν όλοι όσοι βρίσκονται σε ένα περιβάλλον. Άρα, η δική σας ευχάριστη διάθεση είναι αυτή που κάνει ευχάριστα και όλα όσα σας περιτριγυρίζουν!

Αυτή η ανάτασή σας έχει επίδραση στο σώμα και το πνεύμα σας εξίσου. Φορτίζετε τις ενεργειακές μπαταρίες και ανανεώνετε τον τρόπο που σκέφτεστε. Η αλήθεια είναι ότι δεν σας συμβαίνει συχνά κάτι ανάλογο. Γι’ αυτό φροντίστε να την απολαύσετε – και να την υιοθετήσετε μόνιμα, στο μέτρο του δυνατού!

Η γενικότερη αλλαγή σας θα γίνει δεκτή από τα άτομα του περιβάλλοντός σας με ιδιαίτερη χαρά. Φυσικά θα αποτελέσετε θέμα συζήτησης… Άλλοι θα το σχολιάζουν εν αγνοία σας, άλλοι έχουν την οικειότητα να σας ρωτήσουν ευθέως για την αιτία της ανάτασής σας. Αλήθεια, τι είναι αυτό που σας κάνει τόσο καλό; Το ρομάντζο έχει συμβάλλει σημαντικά στη διάθεσή σας!

Βρίσκεστε σε κλίμα ρομαντισμού, που θα ενταθεί μεταξύ 5 και 7 Οκτωβρίου. Δεν έχει σημασία αν αφορά το ταίρι σας ή ένα άτομο που έχει τραβήξει το ενδιαφέρον σας. Μπορεί να μην υπάρχει καν ένα άτομο ως αντικείμενο του πόθου σας. Νιώθετε μια συναισθηματική χαρά που πηγάζει από μέσα σας. Άρα αν υπάρχει και ένα ιδιαίτερο άτομο στο σκηνικό, ακόμα καλύτερα… Θα πετά στα ουράνια, όπως κι εσείς!

Αγαπητοί Σκορπιοί, οι πειρασμοί είναι πάντα παρόντες για τη δική σας ιδιοσυγκρασία. Όπου κι αν είστε, υπάρχει κάτι που αποτελεί πειρασμό. Ωστόσο, στις 12 του μήνα θα είναι πιο προφανής η ύπαρξή του απ’ όσο συνήθως. Τώρα πρέπει να επιστρατεύσετε τη σύνεση και την ακεραιότητά σας!

Πρέπει να κάνετε επιλογές πολύ προσεκτικά, όσο αφορά τους ανθρώπους που εντάσσεται στον στενό σας κύκλου. Το σκεπτικό σας πρέπει να διέπεται από ένα σημαντικό ερώτημα: Τι και πόσα είστε πρόθυμοι να ρισκάρετε ή να επενδύσετε, για χάρη ενός συγκεκριμένου πειρασμού;

Αν το ζητούμενό σας είναι μια επαγγελματική ανέλιξη, να την προσεγγίσετε με αργά και σταθερά βήματα μετά τις 17 Οκτωβρίου. Αν θέλετε προαγωγή ή αύξηση, το αίτημά σας πρέπει να τεθεί ήρεμα και με επιχειρήματα. Φυσικά έχετε πολλές πιθανότητες να πάρετε ότι ζητήσετε… Ωστόσο, πρέπει να κάνετε στρατηγικά μελετημένες κινήσεις!

Γύρω στις 25 του μήνα, όλοι οι άνθρωποι γύρω σας είναι ενθουσιασμένοι μαζί σας. Αυτή είναι η ιδανική στιγμή να κάνετε τα επιπλέον βήματα για να φτάσετε πιο κοντά στους στόχους σας. Όχι τόσο επειδή έχετε κερδίσει το κοινό σας, όσο επειδή η εύνοια του σύμπαντος θα σας ωθήσει προς τις σωστές διαδρομές!

Να ακούτε τη φωνή της διαίσθησής σας περισσότερο και λιγότερο τις συμβουλές των άλλων. Κανείς δεν θέλει το κακό σας, ούτε υπάρχει πρόθεση να σας εξαπατήσουν. Απλώς, το υποσυνείδητό σας γνωρίζει καλύτερα ποιες κατευθύνσεις και πρακτικές σας ταιριάζουν καλύτερα: Γι’ αυτό θα σας στρέψει προς τα εκεί. Πριν κλείσει τις πύλες του ο φετινός Οκτώβριος, θα έχετε πολλούς λόγους να γιορτάζετε!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Οι προβλέψεις σας

Πώς πάνε τα οικονομικά σας, αγαπητοί Τοξότες;

Αυτός είναι ένας τομέας που θα πρέπει να δώσετε μεγαλύτερη προσοχή στη διάρκεια του φετινού Οκτωβρίου.

Το πιο πιθανό είναι να χρειάζονται λίγη βελτίωση, με τη μορφή της οργάνωσης ή της αύξησής τους!

Από τις πρώτες κιόλας μέρες του Οκτωβρίου, καλείστε να εστιάσετε σε αλλαγές στον προϋπολογισμό σας. Μικρές βελτιώσεις, μπορούν να επιφέρουν θαύματα στο πορτοφόλι σας. Για παράδειγμα, έχετε σκεφτεί πόσο σας στοιχίζει να αγοράζετε καφέ και ένα σνακ καθημερινά;

Δεν χρειάζονται περίπλοκες πράξεις για να κλείσετε πιθανές «τρύπες» στο ταμείο σας. Μπορεί να σας γίνει συνήθεια να παίρνετε τον καφέ σας και κάτι να τσιμπήσετε, από το σπίτι το πρωί. Έτσι θα επιστρέφετε με περισσότερη όρεξη για το θαυμάσιο και υγιεινό οικογενειακό γεύμα. Όχι μόνο κάνετε οικονομία, θα βελτιώσετε και την κατάσταση της υγείας σας!

Από τις 5 Οκτωβρίου και μετά, θα είστε σε θέση να αντιληφθείτε την ουσία όλων όσων υπάρχουν γύρω σας. Θα βλέπετε το όμορφο λουλούδι ακόμα και στην άκρη του δρόμου, θα χαίρεστε που το μυρίζετε. Θα χαμογελάτε που βρήκατε να σταθμεύσετε ακριβώς εκεί που θέλατε. Σε επαγγελματικό επίπεδο, να αναμένετε επιβραβεύσεις για την καλή δουλειά σας. Τόσο οι ανώτεροι όσο και οι συνεργάτες σας, θα αναγνωρίσουν τις ικανότητές σας και την ποιότητα κάθε έργου σας. Επιπρόσθετα, θα λαμβάνετε θετική ανταπόκριση για κάθε ατομικό σας εγχείρημα που προωθείτε τώρα!

Αυτό που θα συνειδητοποιήσετε αυτές τις μέρες, είναι ότι η ζωή είναι γεμάτη μικρά πράγματα που μπορούν να σας φτιάξουν τη διάθεση. Και μάλιστα, είναι όλα δωρεάν και δεν έχετε καταβάλει εσείς κανέναν κόπο για να υφίστανται. Ναι, η ζωή διέπεται από αφθονία – και απόλυτη ελευθερία να ευφρανθούν όλοι από τα κάλλη της!

Με την οπτική σας να έχει πάρει αίσια τροπή, είστε έτοιμοι να σχεδιάσετε τα επόμενα βήματά σας. Γύρω στις 10 Οκτωβρίου θα είστε γεμάτοι ιδέες, που θα αδημονείτε να περάσετε στο χαρτί. Θα σας τονώσει περισσότερο τώρα, να εντάξετε λίγη άσκηση στην καθημερινότητά σας. Οι μέρες αυτές θα είναι λίγο πιεστικές, γι’ αυτό είναι απαραίτητο να είστε στα καλύτερά σας. Έτσι θα απαλλάσσεστε από κάθε είδους εντάσεις και θα βελτιώνετε το καρδιαγγειακό σας σύστημα!

Να είστε συνεπείς και ειλικρινείς προς κάθε αίσθημά σας… Τούτου λεχθέντος, μην καταπιέζετε καμία εναλλαγή στη διάθεσή σας. Στις 15 του μήνα μπορεί να νιώσετε κάπως κυκλοθυμικά. Συνειδητοποιήστε το και εκφράστε το: Θα εκτιμηθεί περισσότερο από το περιβάλλον σας, παρά να προσπαθείτε να συντονιστείτε με τις διαθέσεις των άλλων!

Μετά τις 20 Οκτωβρίου ενδέχεται να νιώθετε πιο μειωμένα τα επίπεδα της ενέργειάς σας. Είναι λογικό, μιας και έχετε καταβάλει αρκετό κόπο για να αντεπεξέλθετε στις απαιτήσεις της περιόδου. Τα αποτελέσματά σας είναι θετικά και αποδοτικά, άρα έχετε περιθώριο να κάνετε μια μικρή ανάπαυλα. Είναι καιρός να επαναφορτίσετε τις μπαταρίες σας και να ισορροπήσετε ξανά την αυτοπεποίθησή σας!

Οι υποχρεώσεις σας κυλούν με καλό ρυθμό και τα σχέδιά σας έχουν πάρει πορεία υλοποίησης. Χαρείτε με τις αίσιες εξελίξεις και απολαύστε την πρόοδο που έχετε σημειώσει με τις δικές σας δυνάμεις. Σας αναμένουν εξαιρετικές ειδήσεις μεταξύ 26 και 28 Οκτωβρίου, που θα σας δώσουν καινούργια ώθηση… Με πολύ ενθουσιασμό θα κλείσετε τον μήνα – και σας αξίζει!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Οι προβλέψεις σας

Με πολύ ρομαντισμό, χαρά και επιτυχίες σας προσεγγίσει ο φετινός Οκτώβριος, αγαπητοί Αιγόκεροι!

Από τις πρώτες κιόλας μέρες του, θα νιώσετε να συγκεντρώνετε πάνω σας πολλά ζευγάρια μάτια…

Το θέμα είναι, υπάρχει κάποια άτομα που ενδιαφέρουν εσάς;

Ο Οκτώβριος θα ανοίξει την αυλαία του με τους πιο αίσιους οιωνούς. Η ζωή σας θα έχει ανέλπιστη άνθιση, οι ικανότητές σας θα αναγνωρίζονται – κι αυτά θα τονώσουν την αυτοπεποίθησή σας. Η επαγγελματική αρένα θα κυλήσει εξαιρετικά, η εμφάνισή σας είναι καλύτερη από ποτέ και όλα διαβλέπονται ρόδινα!

Η δημιουργικότητα και η διάθεσή σας να αποδώσετε τα μέγιστα στον τομέα σας, θα είναι οι μόνιμοι σύντροφοί σας μεταξύ 5 και 7 του μήνα. Αξιοποιήστε όσο περισσότερο μπορείτε αυτή την ατμόσφαιρα: Κάντε επαφές και προσεγγίσεις, προωθήστε τον εαυτό σας και τις ιδέες σας. Όσο πιο πολύ διευρύνετε τον κύκλο σας τώρα, τόσο πιο πολλά οφέλη θα έχετε να λαβαίνετε στο μέλλον!

Το επικοινωνιακό σας ταλέντο αναδύεται γύρω στις 12 Οκτωβρίου. Εκμεταλλευτείτε το σε όλους τους τομείς της ζωής σας και θα σας ενθουσιάσουν τα αποτελέσματα. Όποιο άτομο κι αν βρεθεί στο περιβάλλον σας και σας ακούσει, θα μαγευτεί από τα λόγια σας!

Αυτό που πρέπει να προσέξετε αυτή την περίοδο, είναι να μην χάσετε την επαφή με το ρεαλισμό. Δεν πρέπει να σας συνεπάρει η άνοδος της δημοτικότητάς σας, γιατί κινδυνεύετε να εκτραπείτε από την πορεία που έχετε χαράξει!

Να έχετε τα μάτια σας ανοικτά, για κάθε πιθανή δυσχέρεια στον εργασιακό τομέα. Ειδικά γύρω στις 17 Οκτωβρίου, ενδέχεται να προκύψουν κάποια προβλήματα που θα απαιτήσουν την προσοχή σας. Μπορείτε να χειριστείτε τα πάντα, αρκεί να έχετε συνεχή επαφή με όσα τεκταίνονται στο περιβάλλον σας!

Η διεκπεραίωση των υποχρεώσεών σας θα φαντάζει απλή διαδικασία στις 21 του μήνα. Η ευκολία με την οποία θα προοδεύετε, θα τραβήξει την προσοχή των κατάλληλων ατόμων. Γι’ αυτό μην ξεφεύγετε από τις προτεραιότητες που έχετε θέσει. Πολλές πόρτες αναμένετε να ανοίξουν για την ανέλιξή σας!

Τι είναι πραγματικά σημαντικό για εσάς; Τι έχει λιγότερη σημασία; Απαντήστε σε αυτά τα ερωτήματα στις 24 και 25 του μήνα. Θα έχετε τη σύμπραξη των φίλων σας προς αυτή την κατεύθυνση, για να ανταλλάξετε απόψεις. Αφιερώστε τους λίγο επιπλέον χρόνο, γιατί είναι γεγονός ότι τους παραμελήσατε τον τελευταίο καιρό!

Όσο ο μήνας προχωρά προς το τέλος του, θα νιώθετε να σας προσεγγίζει ένα ακόμη κύμα ευμάρειας και ευτυχίας. Το ένστικτό σας δεν κάνει ποτέ λάθος, γι’ αυτό διατηρήστε την αίσια οπτική σας. Παράλληλα, φροντίστε να παραμείνετε προσγειωμένοι και να έχετε τα οικονομικά σας υπό έλεγχο!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Οι προβλέψεις σας

 

Υπάρχει ένας βασικός κανόνας για τη ζωή, αγαπητοί Υδροχόοι: Πρέπει να είστε πάντα σε εγρήγορση και να κάνετε το καλύτερο που μπορείτε στην καθημερινότητα.

Στη συνέχεια πρέπει να παρέχετε στον εαυτό σας την απαραίτητη ανάπαυλα…

Να ξεκουράζεστε και να ανασυγκροτήστε, για να επιστρέφετε δριμύτεροι!

Με το άνοιγμα της αυλαίας του φετινού Οκτωβρίου, πρέπει να θυμηθείτε αυτή την αρχή. Να επιστρέψετε στα βασικά, της δράσης αλλά και της ξεκούρασης. Το κλειδί της επιτυχίας σας αυτή την περίοδο, θα είναι η σταθερότητα και η πειθαρχία!

Αφήστε στην άκρη για τώρα καθετί φανταχτερό και υπερβολικό. Αυτό εκτείνεται από τα γκάτζετ που χρησιμοποιείτε, μέχρι την εμφάνιση και τις εξόδους σας. Το ζητούμενό σας πρέπει να είναι να στήσετε ένα αποδοτικό πρόγραμμα: Να ξυπνάτε και να ασκείστε όσο χρειάζεται, να εργάζεστε εστιασμένοι και να φροντίσετε τις σχέσεις σας όλων των τύπων. Τα υπόλοιπα είναι περιττά!

Γύρω στις 4 Οκτωβρίου να αναμένετε κάποιες ιδιαίτερες καταστάσεις στη ζωή σας. Μπορεί να είναι μικρά ή έντονα γεγονότα, όμως σίγουρα θα είναι σημαντικά. Αυτά θα αποτελέσουν ένα επιπλέον έναυσμα, για να συνειδητοποιήσετε τι έχει πραγματικά σημασία και τι όχι!

Με αφορμή τις αλλαγές που θα προκύψουν, η ζωή σας θα αρχίσει να παίρνει εντελώς διαφορετική μορφή. Άραγε, θα υπάρξει αντίκτυπος στα επαγγελματικά σας; Θα αλλάξετε κατευθύνεις ή θα τολμήσετε να εμβαθύνετε σε αυτές που έχετε ήδη χαράξει; Οι απαντήσεις σε αυτά τα ερωτήματα, επαφίενται αποκλειστικά και μόνο στο βαθμό της ευχαρίστησης που λαμβάνετε από αυτά που κάνετε!

Η πνευματική σας διαύγεια θα είναι σε έξαρση στις 8 και 9 του μήνα. Οι ιδέες σας θα είναι πραγματικά θαυμάσιες και καινοτόμες. Γι’ αυτό φροντίστε να τις γνωστοποιήσετε και να τις προωθήσετε όσο περισσότερο μπορείτε!

Να θυμάστε ότι το πιο σημαντικό στην επαγγελματική αρένα, δεν είναι να είστε απλά οι καλύτεροι ή οι ευφυέστεροι… Το σημαντικό είναι να υλοποιείτε, με συνέπεια και συνέχεια. Και αυτές τις μέρες, μπορείτε να εκπλαγείτε ευχάριστα με το πόσα μπορείτε να υλοποιήσετε!

Συντονιστείτε με το συναίσθημά σας μεταξύ 14 και 16 Οκτωβρίου. Είναι βέβαιο ότι θα σας οδηγήσει στις πιο αποδοτικές διαδρομές. Να είστε συνεπείς και προσεκτικοί με τα επαγγελματικά σας τώρα: Ενδέχεται να υπάρξουν κάποιες δόλιες ή ύπουλες συμπεριφορές προς το άτομό σας!

Μην ενδώσετε στις όποιες προκλήσεις στον εργασιακό χώρο. Ίσως προκύψουν κάποιες εντάσεις εκεί γύρω στις 20 του μήνα. Εσείς παραμείνετε πιστοί στα μεγαλεπήβολα οράματά σας. Να σκέφτεστε την ευρύτερη εικόνα τους, να τα σκέφτεστε μακροπρόθεσμα, να σκέφτεστε το βήμα μετά… Έχετε όλη την εύνοια του σύμπαντος για να αποδώσετε και να βιώσετε θριάμβους!

Όσο ο μήνας προχωρά προς το τέλος του, η αυτοπεποίθηση και η αισιοδοξία σας θα τονώνονται. Έχετε κάθε λόγο να χαίρεστε, καθώς όλα θα παίρνουν την θετική πορεία που λαχταρούσατε. Η ευμάρεια της ατμόσφαιρας θα διανθιστεί και με κάποιες συγκυρίες που μπορούν να σας αλλάξουν τη ζωή… Να είστε σε ετοιμότητα για τις καινούργιες, υπέροχες πύλες που μπορούν να σας ανοίξουν. Αξιοποιήστε τις και απολαύστε τις!

ΙΧΘΕΙΣ

Οι προβλέψεις σας

Αγαπητοί Ιχθύες, πόσους γνωστούς ή φίλους έχετε σε καίρια πόστα;

Μέσα στον φετινό Οκτώβριο θα αντιληφθείτε ότι είναι πολύ περισσότεροι απ’ όσους νομίζατε…

Και αυτό το γεγονός είναι πάντα μια εξαιρετικά ευχάριστη συγκυρία!

Ανοίξτε την αυλαία του μήνα κοινωνικά: Ελάτε σε επαφή με αυτά τα άτομα και να είστε δεκτικοί σε όσα σας πουν. Η πρόθεσή τους είναι να σας βοηθήσουν να προχωρήσετε τη ζωή σας παρακάτω. Επιστρατεύστε την καλοπροαίρετη φύση και την επιμέλειά σας, για να επενδύσετε με τον καλύτερο τρόπο τα εφόδια που θα λάβετε!

Επιδείξτε τη λαχτάρα σας να σημειώσετε πρόοδο και να ανελιχθείτε στην ιεραρχική κλίμακα. Τα επαγγελματικά σας θα δουν μεγάλη άνθιση χάρη σε αυτούς τους ανθρώπους. Αξιοποιήστε όλη την πρακτική ή ηθική τους συμβολή – και φροντίστε να δείξετε εμπράκτως την εκτίμηση και την ευγνωμοσύνη σας!

Μετά τις 5 Οκτωβρίου, τα άστρα στήνουν ένα ακόμη πιο αίσιο σκηνικό για εσάς. Σε αυτό θα υπάρχει πολλή χαρά και αγάπη, επιτυχίες και ικανοποίηση. Μιας και η ζωή σας παίρνει την πιο ευχάριστη δυνατή τροπή, πράξτε κι εσείς τα δέοντα: Μην χαραμίζετε τον χρόνο σας μπροστά σε μια οθόνη. Βγείτε, ζήστε και χαρείτε όσα πλουσιοπάροχα σας προσφέρονται τώρα!

Κάθε δημιουργική δραστηριότητα του μυαλού αποτελεί πόλο έλξης για εσάς γύρω στις 12 Οκτωβρίου. Η ποίηση, η μουσική και κάθε καλλιτεχνικό έναυσμα, θα σας γεμίζει με ιδιαίτερη ενέργεια. Δεν αποκλείεται μάλιστα να στραφείτε επαγγελματικά σε κάποιον ανάλογο τομέα, αν δεν το κάνετε ήδη. Και όσο περισσότερο χρόνο αφιερώσετε στην ανάδυση των ταλέντων σας, τόσο θα βελτιώνετε η καριέρα σας!

Η ευχάριστη ατμόσφαιρα που θα διέπει αυτές τις ημέρες, θα σας στρέψει την προσοχή και στις σχέσεις σας όλων των τύπων. Ειδικά μετά τις 19 του μήνα, θα θέλετε να δοκιμάσετε διαφορετικούς τρόπους προσέγγισης ή οπτικής τους. Θα δείτε διαφορά στην ποιότητα των επαφών σας αλλά και στη διεύρυνση του κύκλου σας!

Μην επιστρέψετε σε κανέναν και τίποτα να σας υπονομεύσει, αγαπητοί Ιχθύες! Θα υπάρχει μια τέτοια τάση από άτομα του εργασιακού σας περιβάλλοντός, γύρω στις 25 Οκτωβρίου. Με όπλα σας την ακεραιότητα και την ευγένεια, μπορείτε να εξαλείψετε όλη αυτή την αρνητική επήρεια από τη ζωή σας!

Πόσα όνειρα και φιλοδοξίες έχετε για το μέλλον σας; Μετρήστε τα, καταγράψτε τα, κυνηγήστε τα όσο ο μήνας προχωρά προς τη λήξη του. Πριν ρίξει αυλαία, θα σας δώσει ανέλπιστες ευκαιρίες να πραγματώσετε όσα λαχταράτε. Αξιοποιήστε τις όλες!