Χτες το βράδυ, έγινε ένας μεγάλος σεισμός 7,3 της κλίμακας Ρίχτερ στα σύνορα Ιράκ -Ιράν, στην πόλη Halabjah.

Τη στιγμή που χτύπησε ο σεισμός, ο Άρης από το ζώδιο του Ζυγού καθόταν ακριβώς πάνω στο τοπικό IC τετράγωνο, στον 8ο οίκο, ενώ τετραγωνίζει και τον Ερμή.

Η Σελήνη σε κάθε κοσμικό χάρτη αντιπροσωπεύει τον πληθυσμό και είναι πολύ πιθανό να υπάρξουν πολλές απώλειες, καταστροφές και σύγχυση ως αποτέλεσμα αυτής.

Έχουμε επίσης το τρίγωνο Κρόνου – Ουρανού, όπου ήταν ακρίβειας κατά την πανσέληνο στον Ταύρο, ενώ ο Ουρανός άσχετα αν σχηματίζει θετικές ή αρνητικές όψεις, πολλές φορές κλονίζει και μπορεί να καταστρέψει τις παλιές δομές. Επίσης η σύνοδος Δία- Αφροδίτης στον Σκορπιό, ήταν εκείνη που συνέβαλε στην μεγάλη σε έκταση καταστροφή. Ως εκ τούτου, αναμένουμε ότι θα υπάρξουν μεγαλύτερες ζημιές σε σχέση με αυτόν τον σεισμό.

Ένα ακόμη στοιχείο ειναι ότι ο Άρης πλησίαζε τον Algorab, ένα ιδιαίτερα δυσάρεστο και επικίνδυνο σταθερό αστέρι. Δεν μας εκπλήσσει ότι ο σεισμός συνέβη ενώ ο Άρης σχημάτιζε σύνοδο με αυτόν. Την ώρα όμως του σεισμού, ο Ερμής ήταν σε σύνοδο με τον Antares, ο ωροσκόπος με τον Procyon, το MC με τον Alpheratz.

Από την άλλη μεριά του πλανήτη, σήμερα το πρωί, ισχυρή σεισμική δόνηση μεγέθους 6,8 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ σημειώθηκε στις 04:28, ώρα Ελλάδας, στην κεντρική Αμερική, κοντά στις ακτές της Κόστα Ρίκα. Το επίκεντρο της δόνησης ορίστηκε 9χλμ. ανατολικά της πόλης Τζάκο και 63 χλμ. νοτιοδυτικά της πρωτεύουσας Σαν Χοσέ.
Το εστιακό βάθος μετρήθηκε στα 10 χλμ. Μην ξεχνάμε οτι βρίσκεται όμως σε μια επικίνδυνη περιοχή που αποκαλείται ως Δαχτυλίδι της Φωτιάς. Και οι δυο σεισμοί είχαν τα ίδια αστρολογικά γνωρίσματα.

Σχόλια

σχόλια