Οι Μαχητές κέρδισαν τον αγώνα ασυλίας μετά από ένα συγκλονιστικό στίβο μάχης και ενώ το αποτέλεσμα ήταν 9-9!

Απίστευτη ήταν η εξέλιξη του σημερινού αγωνίσματος στο Survivor 2 με τις δύο ομάδες να αποδεικνύουν για ακόμη μία φορά ότι φέτος δεν αστειεύονται και ότι οι κοιλιακοί δεν είναι μόνο για επίδειξη…

Οι παίκτες έπρεπε να περάσουν μία σειρά από εμπόδια που περιελάμβανε νερό αλλά και λάσπες, ενώ στο τέρμα τους περίμεναν καρύδες με τις οποίες έπρεπε να ρίξουν τις κορίνες εν είδει μπόουλινγκ.

 Οι Διάσημοι μπήκαν δυνατά στο παιχνίδι και προηγήθηκαν, ωστόσο, οι Μαχητές ισοφάρισαν 4-4 και από εκείνη τη στιγμή ο αγώνας έγινε ντέρμπι. Οι Μαχητές πήραν προβάδισμα και φάνηκε πως πάνε για τη νίκη, ωστόσο, οι Διάσημοι δεν είχαν πει την τελευταία τους λέξη και έκαναν το 9-9.

Στον τελευταίο και κρίσιμο αγώνα, από τους κόκκινους επιλέχθηκαν να αγωνιστούν οι Μιχάλης Μουρούτσος-Κατερίνα Δαλάκα, ενώ από τους μπλε ο Ηλίας με την Μελίνα. Αν και η Δαλάκα πήρε σοβαρό προβάδισμα από την αντίπαλό της και σήκωσε με διαφορά τη σημαία, ο Μουρούτσος δεν κατάφερε να το αξιοποιήσει, χάνοντας στις κορίνες από τον αποφασισμένο αντίπαλό του.

Το παιχνίδι είχε και τραυματισμούς με τον Νίκο Θωμά να βγαίνει νοκ άουτ από νωρίς, ενώ ο Ηλίας Γκότσης στο νικητήριο τελευταίο αγώνα έβγαλε τον ώμο του.

ΑΣΥΛΙΑ:

Την ατομική ασυλία από τους Διάσημους κέρδισε η Όλγα Φαρμάκη λόγω της καλύτερης απόδοσης της εβδομάδας και η Μαρία Σαμαρινού από το αγώνισμα.

Υποψήφιοι προς αποχώρηση ψηφίστηκαν οι: Αλέξανδρος Παρθένης, Ελένη Χατζίδου και ο Γιάννης Δρυμωνάκος