Βελτιωμένος θα είναι ο καιρός το επόμενο τριήμερο με ηλιοφάνεια και παροδικές νεφώσεις, ενώ τοπικές βροχές ή όμβροι αναμένονται στη βόρεια χώρα κυρίως τις απογευματινές ώρες.

Οι άνεμοι την Τετάρτη θα πνέουν από βορειοδυτικές διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ, με σταδιακή στροφή από την Πέμπτη σε νοτίων διευθύνσεων με την ίδια ένταση.

Τέλος, η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο την Παρασκευή.

Πιο αναλυτικά, σήμερα Τετάρτη:

Στην Αττική, ηλιοφάνεια με πρόσκαιρη συννεφιά, άνεμοι μεταβλητών διευθύνσεων 3 με 5 μποφόρ και η θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης από 11 έως 21 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θράκη και στη Μακεδονία, ήλιος με τοπικές νεφώσεις και πρόσκαιρες βροχές στα ανατολικά. Η θερμοκρασία από 4 έως 21 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη, γενικά καλός καιρός και το θερμόμετρο από 10 έως 20 βαθμούς.

Στην Ήπειρο, στα νησιά του Ιονίου και στη δυτική Στερεά Ελλάδα, ηλιοφάνεια με τοπικές νεφώσεις κυρίως στα ηπειρωτικά ορεινά, βορειοδυτικοί άνεμοι 4 με 6 μποφόρ και η θερμοκρασία από 5 έως 20 βαθμούς.

Στην Πάτρα, ήλιος με λίγα σύννεφα.

Στην Πελοπόννησο, ηλιοφάνεια με παροδική συννεφιά και ο υδράργυρος από 4 έως 21 βαθμούς.

Στα Κύθηρα, ήλιος με λίγα σύννεφα και η θερμοκρασία έως 19 βαθμούς.

Στην Κρήτη και στις Κυκλάδες, ήλιος με τοπικές νεφώσεις κυρίως στην Κρήτη, άνεμοι βορειοδυτικών διευθύνσεων 4 με 6 μποφόρ και το θερμόμετρο από 10 έως 19 βαθμούς.

Στα Δωδεκάνησα και στα νησιά του βορείου και ανατολικού Αιγαίου, ηλιοφάνεια με παροδική συννεφιά και λίγες βροχές στα βόρεια, άνεμοι από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ και η θερμοκρασία έως 20 βαθμούς.

Στη Θεσσαλία, την κεντρική και την ανατολική Στερεά Ελλάδα, ήλιος με παροδικές νεφώσεις και ο υδράργυρος από 6 έως 22 βαθμούς.