Με παροδικές νεφώσεις στα ηπειρωτικά θα κυλήσει ο καιρός το επόμενο τριήμερο, ενώ τοπικές βροχές ή καταιγίδες θα σημειωθούν, την Τετάρτη και την Παρασκευή στα βόρεια ηπειρωτικά και την Πέμπτη στα κεντρικά και βόρεια, κυρίως τις απογευματινές ώρες.

Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ.

Τέλος, η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση την Πέμπτη.

Πιο αναλυτικά, σήμερα Τετάρτη:

Στην Αττική, γενικά αίθριος καιρός, βόρειοι άνεμοι 4 με 6 μποφόρ στα ανατολικά με εξασθένηση και η θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης από 23 έως 37 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θράκη και στη Μακεδονία, ήλιος με παροδικές νεφώσεις το απόγευμα και στη Μακεδονία σποραδικές βροχές ή καταιγίδες. Η θερμοκρασία από 15 έως 37 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη, ηλιοφάνεια με πρόσκαιρη συννεφιά και τοπικές βροχές το απόγευμα. Το θερμόμετρο από 22 έως 35 βαθμούς.

Στην Ήπειρο, στα νησιά του Ιονίου και στη δυτική Στερεά Ελλάδα, ήλιος με παροδικές νεφώσεις και το απόγευμα στα βόρεια ορεινά τοπικές βροχές ή όμβροι. Η θερμοκρασία από 20 έως 38 βαθμούς.

Ακολουθήστε μας σε: 
Facebook - Instagram - Twitter

Στην Πάτρα, γενικά αίθριος καιρός.

Στην Πελοπόννησο, ήλιος με λίγα σύννεφα το απόγευμα και ο υδράργυρος από 16 έως 38 βαθμούς.

Στα Κύθηρα, ηλιοφάνεια και η θερμοκρασία έως 31 βαθμούς.

Στην Κρήτη και στις Κυκλάδες, καλός καιρός, άνεμοι βορείων διευθύνσεων 4 με 6 μποφόρ με βαθμιαία εξασθένηση και το θερμόμετρο από 22 έως 32 βαθμούς.

Στα Δωδεκάνησα και στα νησιά του βορείου και ανατολικού Αιγαίου, ηλιοφάνεια με λίγα σύννεφα στα βόρεια, άνεμοι από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ με εξασθένηση και η θερμοκρασία έως 32 βαθμούς.

Στη Θεσσαλία, την κεντρική και την ανατολική Στερεά Ελλάδα, ήλιος με πρόσκαιρες νεφώσεις το απόγευμα και στα βόρεια τοπικές βροχές ή όμβροι. Ο υδράργυρος από 18 έως 39 βαθμούς.