Με σποραδικές βροχές ή καταιγίδες κυρίως στα δυτικά, κεντρικά και νότια θα κυλήσει ο καιρός την Τετάρτη με βελτίωση το βράδυ. Από την Πέμπτη ο καιρός θα είναι βελτιωμένος, με τοπικές βροχές ή όμβρους μόνο στα βόρεια ορεινά το απόγευμα και την Παρασκευή στα κεντρικά και βόρεια.

Οι άνεμοι το επόμενο τριήμερο θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και στο Αιγαίο τοπικά 6 μποφόρ.

Τέλος, η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο την Πέμπτη.

Πιο αναλυτικά, σήμερα Τετάρτη:

Στην Αττική, βροχές και τοπικές καταιγίδες με σταδιακή βελτίωση, άνεμοι βορείων διευθύνσεων 4 με 6 μποφόρ στα ανατολικά και η θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης από 20 έως 29 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θράκη και στη Μακεδονία, τοπικές νεφώσεις με πρόσκαιρες βροχές και πιθανώς καταιγίδες με βελτίωση ως το βράδυ. Η θερμοκρασία από 13 έως 29 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη, σποραδικές βροχές και καταιγίδες με βελτίωση το απόγευμα. Το θερμόμετρο από 19 έως 28 βαθμούς.

Στην Ήπειρο, στα νησιά του Ιονίου και στη δυτική Στερεά Ελλάδα, τοπικά αυξημένες νεφώσεις με παροδικές βροχές και καταιγίδες κυρίως στα νότια και βελτίωση το βράδυ. Η θερμοκρασία από 15 έως 30 βαθμούς.

Στην Πάτρα, σποραδικές βροχές ή καταιγίδες με βελτίωση το απόγευμα.

Στην Πελοπόννησο, βροχές και σποραδικές καταιγίδες με βελτίωση το βράδυ. Ο υδράργυρος από 15 έως 29 βαθμούς.

Στα Κύθηρα, πρόσκαιρες βροχές με βελτίωση το βράδυ και η θερμοκρασία έως 27 βαθμούς.

Στην Κρήτη και στις Κυκλάδες, παροδικές νεφώσεις με τοπικές βροχές ή καταιγίδες και βελτίωση το βράδυ, άνεμοι βορείων διευθύνσεων 4 με 6 μποφόρ και το θερμόμετρο από 21 έως 28 βαθμού

Στα Δωδεκάνησα και στα νησιά του βορείου και ανατολικού Αιγαίου, τοπικές νεφώσεις με παροδικές βροχές ή καταιγίδες και βαθμιαία βελτίωση, άνεμοι από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ και η θερμοκρασία έως 28 βαθμούς.

Στη Θεσσαλία, την κεντρική και την ανατολική Στερεά Ελλάδα, ισχυρές βροχές και καταιγίδες με βελτίωση το απόγευμα. Ο υδράργυρος από 18 έως 29 βαθμούς.

Ακολουθήστε μας στο Facebook