Με τοπικές βροχές στην κεντρική και νότια χώρα θα κυλήσει ο καιρός την Τετάρτη και την Πέμπτη, ενώ στην υπόλοιπη χώρα ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Την Παρασκευή, τα φαινόμενα θα εντοπίζονται στα ανατολικά, στα νότια και τις μεσημεριανές ώρες στα ηπειρωτικά ορεινά.

Οι άνεμοι το επόμενο τριήμερο θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 και από την Πέμπτη στο Αιγαίο 7 μποφόρ.

Τέλος, η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο.

Πιο αναλυτικά, σήμερα Τετάρτη:

Στη Θράκη και στη Μακεδονία, γενικά αίθριος καιρός και η θερμοκρασία από 1 έως 20 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη, ηλιοφάνεια και το θερμόμετρο από 3 έως 19 βαθμούς.

Στην Ήπειρο, στα νησιά του Ιονίου και στη δυτική Στερεά Ελλάδα, ήλιος  με τοπικές νεφώσεις. Άνεμοι από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ και θερμοκρασία από 3 έως 21 βαθμούς.

Στην Πελοπόννησο, τοπικές νεφώσεις με πρόσκαιρες βροχές. Ο υδράργυρος από 3 έως 19 βαθμούς.

Στα Κύθηρα, πιθανότητα βροχής και θερμοκρασία έως 16 βαθμούς.

Στην Κρήτη και στις Κυκλάδες, τοπικά αυξημένες νεφώσεις με παροδικές βροχές. Άνεμοι από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ και το θερμόμετρο από 10 έως 17 βαθμούς.

Στα Δωδεκάνησα και στα νησιά του βορειοανατολικού Αιγαίου, τοπικές νεφώσεις με βροχές στα νότια. Άνεμοι από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ και θερμοκρασία έως 18 βαθμούς.

Στη Θεσσαλία, την κεντρική και την ανατολική Στερεά Ελλάδα, ήλιος με πρόσκαιρες νεφώσεις και πιθανότητα βροχής στα νότια. Ο υδράργυρος από 4 έως 18 βαθμούς.

Στην Αττική, παροδική συννεφιά με πιθανότητα βροχής. Βόρειοι άνεμοι 4 με 6 μποφόρ στα ανατολικά και θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης από 7 έως 17 βαθμούς Κελσίου.

Σχόλια

σχόλια