Στις  22/9 ο πλανήτης της επικοινωνίας Ερμής από το ζώδιο του Ζυγού , θα σχηματίσει όψη τετραγώνου με τον Κρόνο ο οποίος πριν από λίγες ημέρες επέστρεψε σε ορθή πορεία στο ζώδιο του Αιγόκερω(13ο 55’).

Σε ένα γενέθλιο ωροσκόπιο η όψη τετραγώνου του Ερμή με τον Κρόνο μας δίνει το άτομο το οποίο είναι στενόμυαλο, σκληρό στην κριτική του απέναντι στους άλλους, ειρωνικό, αρκετά απαισιόδοξο, το οποίο δεν διστάζει να γίνει ο πιο αυστηρός κριτής του εαυτού του. Κάτω από την επιρροή της όψης τετραγώνου Ερμή – Κρόνου έχουμε την τάση να είμαστε ιδιαίτερα αυστηροί με τους άλλους, είμαστε ιδιαίτερα προσεχτικοί με τις αποφάσεις που καλούμαστε να πάρουμε με αποτέλεσμα πολλές φορές να χάνουμε τις εξελίξεις,  δεν διστάζουμε να έρθουμε σε κόντρα με όσους έχουν αντίθετη από εμάς άποψη, η διάθεση μας περνάει από αρκετά σκαμπανεβάσματα, τα σχόλια μας μπορούν να γίνουν ειρωνικά, ενώ έχουμε την τάση να κρατάμε τα χαρτιά μας κρυφά.

Επίσης κάτω από την επιρροή της όψης είναι πιθανό να υπάρξει βλάβη στον τηλεπικοινωνιακό εξοπλισμό μας (π.χ. να πέσει και να σπάσει το κινητό μας τηλέφωνο).

Η  όψη τετραγώνου του Ερμή με τον Κρόνο θα επηρεάσει τους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) του 2ου  δεκαημέρου καθώς και όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο στη μοίρα που πραγματοποιείται η όψη. Ας δούμε πως θα κινηθούν οι εκπρόσωποι των 12 ζωδίων κάτω από την επίδραση αυτής της όψης. Η επιρροή της όψης ισχύει για 4ημέρες -/+.

ΚΡΙΟΣ

Αφοσιωμένοι στους στόχους σας είστε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι  Κριοί. Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Ερμής που βρίσκεται απέναντι από το ζώδιο σας, στο ζώδιο του Ζυγού με τον Κρόνο από το ζώδιο του Αιγόκερω θα σας κάνει ιδιαίτερα αυστηρούς και απαιτητικούς με τους συνεργάτες σας , ενώ δεν θα διστάσετε να φερθείτε με ιδιαίτερη σκληρότητα σε όσους νιώσετε ότι προσπαθούν να βάλουν εμπόδια στο δρόμο σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Ιδιαίτερα απαιτητική είναι η ρουτίνα της καθημερινότητας σας  αυτή τη χρονική περίοδο. Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Ερμής από το ζώδιο του Ζυγού με τον Κρόνο από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Αιγόκερω, θα σας αναγκάσει να κάνετε ένα βήμα πίσω και να σχεδιάσετε με ιδιαίτερη προσοχή τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσετε για να πετύχετε τους νέους επαγγελματικούς σας στόχους.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Αυτή η χρονική περίοδος είναι μια από τις πιο δημιουργικές της χρονιάς για εσάς τους Διδύμους. Ωστόσο, κάτω από την επιρροή της όψης τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Ερμής από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Ζυγού με τον Κρόνο από το ζώδιο του Αιγόκερω θα νιώσετε ότι οι φίλοι και οι συνεργάτες σας είναι αρκετά επικριτικοί με τα νέα φιλόδοξα σχέδια και προσπαθούν να σας προσγειώσουν στην πραγματικότητα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Βασική σας προτεραιότητα αυτή τη χρονική περίοδο είναι η οικογένεια σας. Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Ερμής από το ζώδιο του Ζυγού με τον Κρόνο από το ζώδιο του Αιγόκερω, θα σας κάνει ιδιαίτερα επικριτικούς με τους αγαπημένου σας, ενώ σε ότι αφορά τις συνεργασίες, είναι πιθανό να έρθετε σε λεκτικές αντιπαραθέσεις εξαιτίας της στενοκεφαλιάς σας.

ΛΕΩΝ

Πολλές συζητήσεις έχετε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Λέοντες. Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Ερμής από το ζώδιο του Ζυγού με τον Κρόνο από το ζώδιο του Αιγόκερω, θα σας ωθήσει να είστε ιδιαίτερα προσεχτικοί κατά τη διάρκεια των συζητήσεων που θα έχετε στο χώρο της εργασίας σας, γιατί αν αρχίσετε και πλατειάζετε θα γίνετε αποδέκτες των αυστηρών και επικριτικών σχολίων των συναδέλφων σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Την ευκαιρία να ξεχωρίσετε ψάχνετε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Παρθένοι . Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο κυβερνήτης του ζωδίου σας Ερμής από το ζώδιο του Ζυγού με τον Κρόνο, από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Αιγόκερω, θα σας ωθήσει να προχωρήσετε με ιδιαίτερα προσεχτικά βήματα στην ολοκλήρωση μιας νέας οικονομικής συνεργασίας, η οποία μπορεί να μην σας δώσει στην αρχή τα οικονομικά αποτελέσματα που περιμένατε, ωστόσο, θα αποτελέσει σημαντικό βήμα για την εξέλιξη σας. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, ο ερωτικός/η σύντροφος δεν θα είναι τόσο εκδηλωτικός/η απέναντι σας.

ΖΥΓΟΣ

Το βασικό σας μέλημα είναι να έχετε τους άλλους γύρω σας ευχαριστημένους. Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Ερμής από το ζώδιο σας με τον Κρόνο από το ζώδιο του Αιγόκερω, θα σας κάνει αρκετά αυστηρούς και επικριτικούς όχι μόνο με τον εαυτό σας αλλά και με την οικογένεια σας. Αυτό σημαίνει ότι ήρθε και για εσάς η στιγμή να βάλετε όρια στους αγαπημένους σας όσο και αν αυτό δεν σας αρέσει.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Μυστικές συζητήσεις έχετε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Σκορπιοί. Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Ερμής από το ζώδιο του Ζυγού με τον Κρόνο, από το ζώδιο του Αιγόκερω, θα σας ωθήσει να προχωρήσετε σε μυστικές συζητήσεις που αφορούν ένα νέο επαγγελματικό σας άνοιγμα. Ωστόσο, καλό θα ήτανε να μην βιαστείτε να πάρετε οριστικές αποφάσεις αν δεν είστε σίγουροι για το τελικό αποτέλεσμα. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, είναι πιθανό δείξετε το αυστηρό σας πρόσωπο σε ένα πρόσωπο από το ερωτικό σας παρελθόν.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Νέες γνωριμίες κάνετε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Τοξότες. Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Ερμής από το ζώδιο του Ζυγού με τον Κρόνο από το ζώδιο του Αιγόκερω, θα σας κάνει ιδιαίτερα αυστηρούς στην επιλογή των νέων ατόμων που θα μπουν στην ζωή σας, ενώ, για να έχει κάποιος από αυτούς ενεργό ρόλο στη ζωή σας θα πρέπει να αποδείξει την αξία του.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Βασική σας προτεραιότητα αυτή τη χρονική περίοδο είναι η εξέλιξη της καριέρας σας. Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Ερμής από το ζώδιο του Ζυγού με τον κυβερνήτη του ζωδίου σας Κρόνο ο οποίος πριν λίγες μέρες επέστρεψε σε ορθή πορεία στο ζώδιο σας, θα σας ωθήσει να είστε σκληροί και ειρωνικοί με όσους συναδέλφους ή συνεργάτες σας δεν ακολουθούν πιστά τις οδηγίες σας, έστω και αν ο δικός τους τρόπος είναι πιο αποτελεσματικός.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Έτοιμοι να κυνηγήσετε τους νέους επαγγελματικούς σας στόχους είστε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Υδροχόοι. Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Ερμής από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Ζυγού με τον Κρόνο από το ζώδιο του Αιγόκερω, θα φέρει αρκετά εμπόδια και καθυστερήσεις στην πορεία υλοποίησης των νέων επαγγελματικών σας σχεδίων, ωστόσο, δεν πρέπει να δυσανασχετείτε γιατί αυτό για εσάς θα λειτουργήσει προστατευτικά, αφού θα είναι η αφορμή να εστιάσετε την προσοχή σας στις λεπτομέρειες.

ΙΧΘEIΣ

Με τις οικονομικές σας υποθέσεις ασχολείστε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Ιχθύες. Ωστόσο, κάτω από την επιρροή της όψης τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Ερμής από το ζώδιο του Ζυγού με τον Κρόνο από το ζώδιο του Αιγόκερω, είναι πιθανό μια νέα οικονομική συνεργασία με ένα άτομο από το φιλικό σας περιβάλλον να μην προχωρήσει με τους ρυθμούς που εσείς θέλετε ή να μην λάβετε την οικονομική υποστήριξη ενός προσώπου από το φιλικό σας περιβάλλον όπως εσείς επιθυμούσατε.

Από την Πηνελόπη Παπουτσή