Ο σύγχρονος ταξιδιώτης αγαπά την τεχνολογία. Πολλοί από τους ταξιδιώτες  μάλιστα είναι διατεθειμένοι να πληρώσουν περισσότερα για καινοτόμους προορισμούς και ξενοδοχεία. Ποια όμως είναι τα σημαντικότερα χαρακτηριστικά που αναζητούν οι μοντέρνο ταξιδιώτες στα ξενοδοχεία τους ;

1. Απαραίτητη η παροχή πρόσβασης στο διαδίκτυο

Το Wi-Fi είναι μια βασική υπηρεσία που κάθε ξενοδοχείο πρέπει να προσφέρει. Για πολλούς ταξιδιώτες, η πρόσβαση στο διαδίκτυο αποτελεί καθοριστικό στοιχείο για την επιλογή διαμονής. Δεν έχει σημασία αν είναι περιπετειώδεις τουρίστες, λάτρεις της γαστρονομίας ή τουρίστες αναψυχής, όλοι αναζητούν ποιοτική σύνδεση στο internet.

2. Οι βασικές υπηρεσίες πρέπει να είναι τέλειες

Σε μια πρόσφατη έρευνα, το 44,5% των ερωτηθέντων θα ήταν διατεθειμένο να πληρώσει περισσότερα για μια τεχνολογική και καινοτόμο διαμονή. Ωστόσο, το ξενοδοχείο πρέπει πάντα να προσφέρει βασικές υπηρεσίες, ειδικά όσον αφορά τη διαδικασία κράτησης.

3. Καινοτόμο check-out

Το στάδιο του check-out είναι μία από τις στιγμές που δημιουργούν τα πιο αρνητικά σχόλια στα κοινωνικά μέσα. Τα ξενοδοχεία που προσφέρουν διαφορετική εμπειρία, συμπεριλαμβανομένων καινοτόμων νέων τεχνολογιών, ενισχύουν την αφοσίωση του επισκέπτη.

4. Ολοκληρωμένη διαδικτυακή προβολή μέσω της ιστοσελίδας του ξενοδοχείου

Μια σωστά διαχειριζόμενη ιστοσελίδα ενός ξενοδοχείου με όλες τις πληροφορίες που αναζητά ο σύγχρονος ταξιδιώτης προσελκύει πολύ περισσότερους πελάτες. Παρουσιάστε στους πιθανούς επισκέπτες όλα τα αξιοθέατα της περιοχής. Προσφέρετε όσο το δυνατόν περισσότερες πληροφορίες για τον προορισμό σας και βελτιώστε την παρουσία σας στο διαδίκτυο μέσω SEO και άλλων αποτελεσματικών τεχνικών.

5. Εξατομικεύστε την εμπειρία διαμονής

Γνωρίστε τους πελάτες σας, τα κίνητρά τους, τις επιθυμίες και τις αξίες τους. Προσαρμόστε τη διαμονή τους στο ξενοδοχείο, δημιουργήστε αξέχαστες εμπειρίες μέσω καινοτόμων τεχνολογιών. Κάντε έκπληξη στους επισκέπτες με προσαρμοσμένες προσφορές.