Μια συγκλονιστική έκθεση που κυκλοφόρησε στις 6/12/15 στο Κρεμλίνο( Ρωσία), η οποία ετοιμάστηκε από το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας (ΥΕΘΑ) της Ρωσίας αναφέρει ότι η ξαφνική εκτόξευση (5/12/15) δύο δορυφόρων από τις Αεροδιαστημικές δυνάμεις της Ρωσίας, είναι για την προστασία του πλοίου Ναυτικών Ερευνών  Admiral Vladimisky που αναχώρησε από το λιμάνι Τζέντα της Σαουδικής Αραβίας, μετά την φόρτωση επί του σκάφους, ενός μυστηριώδους αντικειμένου που περιγράφεται ως η «Κιβωτός του Γαβριήλ», η σημασία της οποίας θεωρείται τόσο ζωτική ώστε ο Πρόεδρος Πούτιν να διατάξει το καταδρομικό Varyag που φέρει κατευθυνόμενους πυραύλους, το αντιτορπιλικό Sovremennyy, το πετρελαιοφόρο Boris Butoma, και το ισχυρό ναυαγοσωστικό Alatau, να συναντηθούν με το Admiral Vladimisky στο Νότιο Ωκεανό παρέχοντάς την προστασία τους κατά τον πλουν προς την στην Ανταρκτική, μετά τη λήξη της τρέχουσας αποστολής τους στην Ινδία.

Σύμφωνα με την έκθεση αυτή, η άνευ προηγουμένου αποστολή που έχει αναλάβει το ερευνητικό σκάφος Admiral Vladimisky άρχισε στις 6 Νοεμβρίου, όταν αναχώρησε από την Κρονστάνδη για την πρώτη αποστολή της Ομοσπονδίας στην Ανταρκτική μετά από 30 χρόνια, και περιγράφεται από το ΥΕΘΑ, πως το φορτίο έχει τέτοια κρίσιμη «στρατιωτική-θρησκευτική» σημασία που σ΄αυτό περιλαμβάνονται κάψουλες με ρωσικό χώμα που θα τοποθετηθεί στους τομείς «στρατιωτικής δόξας» και σε ταφικά μνημεία Ρώσων ναυτικών σε επιλεγμένα λιμάνια.

Η έκθεση εξηγεί τι ήταν εκείνο που ώθησε σε αυτήν εκπληκτική αποστολή. Ήταν η επαφή που είχε στις 25 Σεπτεμβρίου ο Πατριάρχης της Μόσχας Κύριλλος με εκπροσώπους του Θεματοφύλακα των «Δύο Ιερών Τζαμιών» της Μέκκα, της Σαουδικής Αραβίας, σχετικά με μια μυστηριώδη αρχαία «συσκευή-όπλο» που ανακαλύφτηκε κάτω από το Masjid al-Haram Mosque (Μεγάλο Τζαμί) κατά τη διάρκεια ενός πολύ αμφιλεγόμενου κατασκευαστικού έργου για την μετατροπή του, που ξεκίνησε το 2014.

Η έκθεση αυτή συνεχίζει, πως μεγάλωσαν οι ανησυχίες των απεσταλμένων του Μεγάλου Τζαμιού όταν αυτή η μυστηριώδης «συσκευή-όπλο» ανακαλύφθηκε στις 12 Σεπτεμβρίου 2015, σε σήραγγα που άνοιγε συνεργείο 15 ατόμων και στην προσπάθειά τους να την μετακινήσουν σκοτώθηκαν επί τόπου από μια μαζική «εκπομπή πλάσματος», τόσο ισχυρή που εκτοξεύτηκε από το έδαφος ανατρέποντας έναν κατασκευαστικό γερανό, και σκοτώνοντας τουλάχιστον άλλα 107 άτομα.

Ακόμη χειρότερα, αυτή η έκθεση σημειώνει, ότι ήταν μόλις ένα δεκαπενθήμερο μετά την πρώτη προσπάθεια να μετακινηθεί αυτή η μυστηριώδης «συσκευή-όπλο» που έγινε στις 12 Σεπτεμβρίου, όταν με μια άλλη προσπάθεια στις 24 Σεπτεμβρίου σκοτώθηκαν πάνω από 4.000 άτομα (προσκυνητές) λόγω του ότι μια άλλη μαζική «εκπομπή πλάσματος» σκόρπισε τον πανικό σε χιλιάδες που τράπηκαν σε άτακτη φυγή (και ποδοπάτησαν και άλλους προσκυνητές), και για την οποία κατηγορήθηκαν οι Σαουδάραβες Αξιωματούχοι.

Μετά τον μεγάλο αριθμό νεκρών που σκοτώθηκαν κατά τη δεύτερη απόπειρα της Σαουδικής Αραβίας να μετακινήσει αυτή την μυστηριώδη «συσκευή-όπλο», οι απεσταλμένοι του Μεγάλου Τζαμιού ήρθαν σε επαφή με τον Παναγιότατο Οικουμενικό Πατριάρχη Κύριλλο της Μόσχας. Η επαφή είχε σχέση με ένα από τα παλαιότερα χειρόγραφα του Ισλάμ, που βρίσκεται στην κατοχή της Ορθόδοξης Εκκλησίας της Ρωσίας και το οποίο είχε σωθεί από την Αγία Σοφία της Κωνσταντινούπολης, όταν οι Ρωμαιοκαθολικοί Σταυροφόροι την λεηλάτησαν το 1204 και έχει τον τίτλο «Οδηγίες του Γαβριήλ προς τον Μωάμεθ».

Είναι σημαντικό να σημειωθεί, πως η έκθεση αυτή εξηγεί κάτι που είναι σχεδόν άγνωστο στη Δύση, ότι δηλαδή οι Ρωμαιοκαθολικοί Σταυροφόροι  (αλλά και οι σημερινοί διάδοχοι τους) δεν ήταν μόνο εναντίον των λαών της ισλαμικής πίστης, αλλά και κατά των λαών που είχαν Ορθόδοξη πίστη, και γιατί, κατά τη διάρκεια αυτών των σταυροφοριών, η Ρωσική Ορθόδοξη Εκκλησία προστάτευε από την καταστροφή όχι μόνο τις δικές της θρησκευτικές βιβλιοθήκες, αλλά και εκείνες που ανήκαν σε μουσουλμάνους.

Ως προς το περιεχόμενο αυτού του αρχαίου Ισλαμικού χειρόγραφου,»Οδηγίες του Γαβριήλ προς τον Μωάμεθ«, η έκθεση σημειώνει εν συντομία και επικεντρώνεται γύρω από μια ομάδα οδηγιών που δόθηκαν στον Μωάμεθ από τον άγγελο Γαβριήλ σε μια σπηλιά που ονομάζεται Hira, που βρίσκεται στο βουνό που ονομάζεται Jabal en- Nour, κοντά στη Μέκκα, όπου αυτό το ουράνιο ον ανέθεσε στην φροντίδα του Μωάμεθ ένα «κουτί-«κιβωτό» με «τεράστια δύναμη» και του απαγορεύτηκε να το χρησιμοποιήσει καθώς αυτό ανήκε στο Θεό και μόνο σ’Αυτόν και έπρεπε να ταφεί στον ιερό τόπο «όπου οι άγγελοι χρησιμοποιούσαν πριν από την δημιουργία του ανθρώπου» (δηλαδή στην Μέκκα) μέχρι την  μελλοντική του αποκάλυψη κατά την ημέρα της Yawm al-Qiyamah, ή Qiyamah, που κυριολεκτικά σημαίνει «Ημέρα της Αναστάσεως». (Μη ξεχνάμε ότι την εποχή εκείνη ο Μωάμεθ με τους οπαδούς του ήταν η πλέον ισχυρή δύναμη στην Αραβική Χερσόνησο).

Αν και η έκθεση του ΥΕΘΑ δεν αναφέρει σχεδόν τίποτα για τις συνομιλίες που διεξήχθησαν μεταξύ του Πατριάρχη Κύριλλου και των απεσταλμένων του Μεγάλου Τζαμιού σε σχέση με αυτό το μυστηριώδες «όπλο-συσκευή», επισημαίνει, πως όταν ο πρόεδρος Πούτιν ενημερώθηκε για πρώτη φορά για αυτήν την σοβαρή κατάσταση, στις 27 Σεπτεμβρίου, όχι μόνο διέταξε αμέσως την αποστολή στην Ανταρκτική με το ερευνητικό σκάφος Admiral Vladimisky, αλλά επίσης, διέταξε τρεις ημέρες αργότερα στις 30 Σεπτεμβρίου τις Αεροδιαστημικές Δυνάμεις, να αρχίζουν τους βομβαρδισμούς κατά των τρομοκρατών του Ισλαμικού Κράτους στη Συρία (πιθανόν για παραπλάνηση).

Από τις 6 Δεκεμβρίου 2015 οπότε ανακοινώθηκε ότι η «Κιβωτός του Γαβριήλ» μεταφέρεται από το Ρωσικό Ναυτικό στην Ανταρκτική, συνέβησαν ενδιαφέροντα πράγματα. Για πρώτη φορά μετά από 1.000 χρόνια, συναντήθηκαν εκτάκτως και επειγόντως ο Πάπας Φραγκίσκος και ο Ρώσος Πατριάρχης Κύριλλος στις 12/2/16 στην Κούβα, για να συζητήσουν το θέμα της «Κιβωτού». Οι συνομιλίες αυτές κατατάχθηκαν σε λίαν υψηλό επίπεδο.

Ένα αρχαίο μυστικό χειρόγραφο δόθηκε από τον Πάπα στον Πατριάρχη Κύριλλο, που αναφέρεται στην κιβωτό του Γαβριήλ, όπου σύμφωνα με τον μύθο γράφτηκε απ’ευθείας από «αγγέλους-παρατηρητές» που περιγράφονται στο βιβλίο του Ενώχ.

Σύμφωνα με έκθεση του ρωσικού υπουργείου άμυνας, ο Πατριάρχης Κύριλλος μετέβη στην Ανταρκτική στις 18/2/2016, όπου τέλεσε «ειδικό αρχαίο τελετουργικό» διαβάζοντας ένα αρχαίο μυστικό κείμενο, για να εξευμενίσει τις «άγριες διαθέσεις» της «Κιβωτού». Αυτό έγινε στον Ρωσικό σταθμό της Ανταρκτικής Μπέλινγκχάουζεν στη νήσο του»Βασιλέως Γεωργίου» όπου υπάρχει η μοναδική ορθόδοξη εκκλησία στην Ανταρκτική, αφιερωμένη στην Αγία Τριάδα. Σίγουρα αυτό που «τέλεσε» ήταν από τα χειρόγραφα που του εδόθησαν από τον Πάπα.

Στην συνέχεια μία άκρως εξειδικευμένη ειδική ομάδα «Spetnaz» των Ρωσικών Ειδικών δυνάμεων, μετέφεραν την κιβωτό στο απέραντο εσωτερικό της Ανταρκτικής ,σε άκρως απόρρητη τοποθεσία!!

Εκτός των άλλων που προαναφέρθηκαν, ο Πατριάρχης ευλόγησε με αγιασμό τον σταθμό του Μπέλινγκχάουζεν, ενώ προσευχήθηκε υπέρ υγείας των εργαζομένων στο Ναό της Αγίας Τριάδος και συνέχισε:

«Υπάρχει κάτι ιδιαίτερο, το οποίο καθιστά την Ανταρκτική ένα τόπο πράγματι σημαντικό και σπουδαίο για όλη την ανθρωπότητα» ανέφερε συγκεκριμένα ο Πατριάρχης Κύριλλος και συνέχισε. «Είναι η μοναδική ήπειρος χωρίς όπλα, χωρίς καμμία στρατιωτική δραστηριότητα, χωρίς επιστημονικές έρευνες, οι οποίες να αποβλέπουν στην παραγωγή νέων μέσων καταστροφής των ανθρώπων. Ανεξαρτήτως χώρας καταγωγής όλοι οι πολικοί εξερευνητές σχηματίζουν μια οικογένεια, όπου ο ένας απλώνει το χέρι του στον άλλο και ανιδιοτελώς μοιράζει τους πόρους του με άλλους.

Είναι μια εικόνα ιδανικής ανθρωπότητας και αυτό επιβεβαιώνει ότι μπορούν οι άνθρωποι να ζουν με αυτό τον τρόπο, χωρίς όπλα και χωρίς να υπάρχει έχθρα μεταξύ τους, αλλά συνεργαζόμενοι και αισθανόμενοι μέλη της ίδιας οικογένειας.

Η Ανταρκτική είναι ένας τόπος ο οποίος έχει πράγματι μια πνευματική και ανθρωπιστική σημασία δια τον κόσμο ολόκληρο και σας ευχαριστώ δια το παράδειγμα, το οποίο αποτελείτε για τον κόσμο. Είμαι όντως ευτυχισμένος ότι μπόρεσα να καταστώ κοινωνός της κοινής σας ζωής. Ο Θεός ενδυναμώνει τους πάντες και τον καθένα χωριστά για να κρατήσετε αυτή την ανταρκτική αδελφότητα και να εργάζεσθε δια το καλό ολόκληρης της ανθρωπότητας» τόνισε εν κατακλείδι ο Πατριάρχης Κύριλλος.

 

Στη συνέχεια ο Πατριάρχης με ειδικό φουσκωτό σκάφος πήγε σε σημείο όπου ζουν πιγκουίνοι για να τους δει, όπως φαίνεται στη φωτογραφία.

Υπάρχει και σχετικό βίντεο:

Σχόλια

σχόλια