Φως στην αιτία θανάτου του 28χρονου δικηγόρου, η σορός του οποίου βρέθηκε χθες απόγευμα στα Τουρκοβούνια, έριξε ο ιατροδικαστής έπειτα από τη νεκροψία – νεκροτομή που διενήργησε.


Νεκρός σε γκρεμό βρέθηκε 28χρονος δικηγόρος που αγνοείτο από την Τρίτη

Σύμφωνα με το πόρισμα του, το οποίο γνωστοποιήθηκε στην αστυνομία, ο θάνατος του δικηγόρου, οφείλεται σε πτώση από ύψος.

Όπως αναφέρεται στο πόρισμα του ιατροδικαστή, το πτώμα του νεαρού δικηγόρου, που βρέθηκε σε απόκρημνη βραχώδη περιοχή, στην οδό Αττικού Αλσους, έφερε κακώσεις και κατάγματα σε διάφορα σημεία, ενώ υπέστη και ρήξη σπληνός, λόγω της πτώσης από ύψος.

Αποκλείεται έτσι ουσιαστικά το ενδεχόμενο της εγκληματικής ενέργειας, αλλά το Τμήμα Ανθρωποκτονιών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής συνεχίζει την προανάκριση.

Σημειώνεται, ότι συγγενείς του νεαρού δικηγόρου τον αναζητούσαν από χθες το πρωί, καθώς δεν είχε εμφανιστεί σε δικαστήριο που είχε στον Πειραιά, ενώ στη συνέχεια δηλώθηκε η εξαφάνισή του. Το απόγευμα βρέθηκε το αυτοκίνητό του στο Αττικό Άλσος, με τα κλειδιά πάνω στη μίζα, ενώ μέσα υπήρχε και το κινητό τηλέφωνό του.

 

Σχόλια

σχόλια